הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון הבמבה עושה 88 קילו של פרס

SweetBamba

משתמש כבוד
8,677
1,546
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
10,850
8,677
1,546
ל4 חזרות
נכשלתי אבל כבר צילמנו אז נעלה..

דיי מבואס את האמת,אבל לאימון גם לא באתי כ"כ טוב שמעתי איזה שיר שממש ביאס אותי עם סיפור דיי עצוב וכמעט וויתרתי על האימון

תהנו

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
תותח. לדעתי אתה מוריד לעצמך הרבה כוח בזה שאתה עוצר עצירה כמעט מלאה על החזה. עדיף שאת המנוחה תעשה למעלה ותשתמש בבאונס מהחזה. נראה כאילו בהחלט יש לך אפילו יותר.

• פותח/ת השרשור
תודה רבה לכולכם
עד היום הייתי בטוח שבאונס מהחזה זה רמאות 😲... אני אנסה

• פותח/ת השרשור
טוב לדעת 😃 ננסה להגיע ל5 אימון הבא ואם אני ארגיש שאני עומד להיתקע אני אתן באונס.
ותודה רבה

טוב לדעת 😃 ננסה להגיע ל5 אימון הבא ואם אני ארגיש שאני עומד להיתקע אני אתן באונס.
ותודה רבה
זה באונס כמו באונס בתחתית של הסקוואט.
יש לזה השפעה לא קטנה. אבל לנוח למעלה עם הרבה משקל (כמובן יחסי לכל אחד) פשוט הרס לי את הריאות. ממש קשה לנשום ככה.

זה באונס כמו באונס בתחתית של הסקוואט.
יש לזה השפעה לא קטנה. אבל לנוח למעלה עם הרבה משקל (כמובן יחסי לכל אחד) פשוט הרס לי את הריאות. ממש קשה לנשום ככה.

האמת שזה לא באונס כמו בסקוואט אלא הקפצה כמו בבנץ'. אין שם באמת מתיחה חזקה של איזשהו שריר והדבר שקורה בחצי מהמקרים בהקפצה בפרס הוא שהמוט עף קדימה.

מעניין למה באמת ריפ "מרשה" ואפילו ממליץ על באונס בפרס (ב-DVD של SS).
להערכתי, כנראה זה בגלל שבאונס בבנץ', בניגוד לפרס, לא באמת עוזר, אלא אם הוא ממש אגרסיבי, בצורה שהמוט עובר את הנקודה החלשה של 2-3 ס"מ מעל החזה.

נערך לאחרונה:
האמת שזה לא באונס כמו בסקוואט אלא הקפצה כמו בבנץ'. אין שם באמת מתיחה חזקה של איזשהו שריר והדבר שקורה בחצי מהמקרים בהקפצה בפרס הוא שהמוט עף קדימה.
זה נכון שזה לא באמת כמו סקוואט, אבל זה גם לא כמו בבנץ'. אין לך ממש התנגשות.
אני אישית מרגיש מתיחה גם כשאני עומד בstarting position עם המוט, וכשאני מוריד אותו יש מתיחה קטנה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית