הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בקשר לאבץ

netanel151

משתמש פעיל
572
6
נק' מוניטין:
92
572
6
מה התפקיד של האבץ ובאיזו תקופה (מסה,חיטוב) מומלץ לקחת אותו?
תודה לעוזרים ; )

אופטימן לא מומלץ הוא יקר וזה 3 כדורים ביום..

טוויןלאב ללא ברזל שולט כדור אחד ביום 180 כדורים ועולה כמו האופטימן (פי 3 בכמות)

מה דעתך פשוט לאכול מגוון רחב של יקרות ופירות ולא להתעסק עם איזון האבץ-קדמיום בגוף ?

אתה מארגון החקלאים חחח הכל בשבילך לא בריא
ומה עם כל הריסוסים שיש בפירות
וכל הרעלים שלא מאושרים יותר בארץ ובכל זאת מוצאים אותם בכל ירק עלים שני בשוק ?

אין קשר בין איזון פנימי של מינרלים בגוף, והתעסקות איתו, לבין בחירה חופשית שלך בתור אדם בוגר לקנות פירות וירקות מרוססים. היום קיימות כבר המון אלטרנטיבות למי שבאמת רוצה (אורגני),
ולא במחירים הלא-שפויים של פעם.
וחוץ מזה, אם מישהו חותך אותך ביד שמאל, אתה לא צריך לחתוך את עצמך ביד ימין...תהיה חכם - תצמצם פגיעה.

אין קשר בין איזון פנימי של מינרלים בגוף, והתעסקות איתו, לבין בחירה חופשית שלך בתור אדם בוגר לקנות פירות וירקות מרוססים. היום קיימות כבר המון אלטרנטיבות למי שבאמת רוצה (אורגני),
ולא במחירים הלא-שפויים של פעם.
וחוץ מזה, אם מישהו חותך אותך ביד שמאל, אתה לא צריך לחתוך את עצמך ביד ימין...תהיה חכם - תצמצם פגיעה.

ובמה בדיוק הוא פוגע?😳

למה אתה מתייחס למה שהוא כותב?
כי הוא הורס כול פוסט שפותחים וזה משגע אותי! זה לא צחוק כשמדובר על מה כן להכניס לגוף ומה לא! היום הוא גורם למישהו בילבול בפורום תזונה ותוספים, ומחר הוא יגרום למישהו לקחת מנת יתר בפורום סטרואידים!;azban

אני מסכים איתך. אתה וכל מי שמפריע לו מוזמנים להתלונן על כך (אני כבר התלוננתי) ו/או להתחיל לחלק כוכבים אדומים כדי שאנשים שרק היו נכנסו יבינו עם מי יש להם עסק.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית