הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ פרוטוקול שומן עיקש

scarface

משתמש פעיל
748
1
נק' מוניטין:
196
748
1
1)הבנתי שכשעושים פרוטוקול אחרי נטילת יהומבין אז צריך לחכות שעתיים ואז לאכול כדי לא להקפיץ אינסולין.
אוכלים ארוחה רגילה או 10-15 גרם חלבון(קפיצה קטנה של אינסולין)?

2)אם עושים פרוטוקול בלי יהומבין עדיין כדאי לחכות שעתיים לפני שארוחה?

3)למה לייל ממליץ לאכול ארוחה מבוססת על חלבון מיד אחרי הפרוטוקול אם זה סתם מקפיץ אינסולין ולא לחכות שעתיים?

1. מהיהומבין אתה מחכה 4 שעות ~, קם בבוקר לוקח יהומבין, מחכה כשעה, עושה פעילות כשעה, אחר כך מחכה עוד כשעתיים או צורך מיד 15 גרם חלבון (כיוון שזה התגובה האינסולימית הקטנה ביותר)

2. לא משנה

3. כדי לא להיות קאטבולי

• פותח/ת השרשור
1)אז מספיק קצת חלבון כדי להקפיץ טיפה אינסולין כדי לא להיות קטאבולי?
זה די מתנגש עם העיקרון שלא להקפיץ אינסולין כדי לחמצן עוד ח.שומן.
2)בכל מקרה,באמת קריטי העניין של להפוך לאנאבולי?
3)למה לא משנה אם לחכות או לאכול ישר אם אני לא נוטל יהומבין? גם בלי יהומבין אינסולין מדכא ליפוליזה

נערך לאחרונה:
לא יודע
עניתי לך מה שלייל רשם

בגדול אפשר לעשות IF גם
אבל אם אתה עושה פעילות עצימה (כמו האימונים של הפרוטוקולים 3-4) אני בעד כן לאכול

בהכללה מי שמבצע את הפרוטוקולים הוא לא נמצא כ"כ במצב "אנבולי" (חיטוב).

כן - אפשרי בהחלט מיד שמסיימים עם הפרוטוקולים לקחת שייק חלבון. גם אדון לייל מציין את זה.

• פותח/ת השרשור
עכשיו בדקתי את המאמר מקורי והוא מציין ש10-15 גרם חלבון יביאו לעלייה קטנה של אינסולין אבל כנראה לא משהו שישיפיע על השרירים.
ככה שבאמת עדיף לאכול ארוחה מבוססת על חלבון כדי כביכול ללא להיות קטבולי ומצד שני לא להקפיץ יותר מדי אינסולין.לאזן בין להיות אנאבולי ולא לדכא לגמרי ליפוליזה.

לא יודע המושגים אנבולי וקאטבולי צורמים לי קצת.

אולי אני לא לגמריי בילבדר 😛

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית