הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ דל פחמימה

• פותח/ת השרשור Melamed
  • פורסם בתאריך

Melamed

משתמש קבוע
1,879
7
נק' מוניטין:
1,909
1,879
7
אני יודע שהרוב פה ייצאו עליי אבל לקחתי החלטה ואני מבקש לכבד אותה (כמה שזה נשמע מטומטם אני פשוט יודע מה יהיו התגובות)
התחלתי יום ראשון חיטוב דל פחמימה על משקל 65 אני פשוט רוצה לראות את התוצאות שעשיתי כל השנה הזאת והגיע הזמן לעשות בפעם הראשונה בחיים שלי חיטוב נורמלי בלי לאבד הרבה שריר (ממה שצברתי עד עכשיו)
התחלתי יום ראשון - שני על נייטרלי ואז הורדתי פחמימות ומיום שלישי עד היום כבר אני עד 50 גרם פחמימה.
ורציתי לשאול כמה דברים רק לראות שהכל הולך בסדר:
(דרך אגב אני על דל פחמימה כי אני לא על אחוז שומן גבוה ואני רוצה פעם אחת לראות למה באמת אני מסוגל להגיע ואולי לשבור את המיתוס הזה שלאשנים שמנים לא יכול להיות גוף יפה בלי "ממתקים" ובנוסף אני מגיב יותר טוב על פחות פחמימה כנראה בגלל הרגישות שלי לאינסולין)

השבוע אני לא יעשה העמסה כי רק התחלתי את החיטוב אבל אני יעשה אותה שבוע הבא ביום שישי או שבת ורק רציתי לשאול איך זה אמור להתבצע.
אם העמסה תהיה ביום שישי זה ביום שאני עושה ריצה ואם זה ביום שבת זה ביום שאני ביום מנוחה מוחלט (לא משקולות ולא אירובי) עכשיו עשיתי חיפוש קצר בפורום וראיתי דעות שונות לגביע ביצוע העמסה יש כאלה שדוגלים פשוט לדחוף אוכל לא משנה כמה שומן ( אם אני הולך על פי הגישה הזאת כמה קלוריות אני אמור לצרוך באותו היום?)
מצד שני יש את אלה שהולכים "לפי הספר" הרבה מאוד פחמימה מינימום שומן ו1.2 ג' חלבון אם אני לא טועה לכל ק"ג בגוף. (רציתי לדעת גם פה כמה קלוריות אני אמור לצרוך?)

מצטער על החפירה ותודה על העזרה (אני יודע שוב שיצוצו פה "עקיצות" למה אני עושה חיטוב אבל כבר הסברתי..)

• פותח/ת השרשור
מה שיש בפורטל כבר ישן וצריך לחדש שם..
אני מחכה לתגובה שלו כדי לבנות את התפריט לראות מה אני עושה..

אם אתה הולך על הספר הישן של לייל - בהעמסה - פי 2 מהתחזוקה לפי החלוקת קלוריות שצוטטתי לך מספרו של לייל.

לאדון היקר fantasty המאמר המצוין בנושא חיטוב בפורטל לא מדובר על דיאטת קטוגנית (דלת פחמימה).

• פותח/ת השרשור
תודה רבה עזרתי לי מאוד אני הולך על 3500 קלוריות~ ועם החלוקה שאמרת
שיהיה לי ולך בהצלחה בחיטוב ואני מקווה שאני אגיע לתוצאות שאני רוצה!
שוב המון תודה

---------- התגובה התווספה ב 22:55 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 21:36 ----------

עוד שאלה קטנה בקשר לתוכנית אימונים
האם כדדאי להמשיך עם SS גם בחיטוב? (3X5)

אם אתה הולך על הספר הישן של לייל - בהעמסה - פי 2 מהתחזוקה לפי החלוקת קלוריות שצוטטתי לך מספרו של לייל.

לאדון היקר fantasty המאמר המצוין בנושא חיטוב בפורטל לא מדובר על דיאטת קטוגנית (דלת פחמימה).

אז בחיטוב רגיל מספיק אלף קלוריות מעל התחזוקה?

• פותח/ת השרשור
אני כרגע הולך על העמסה פעם בשבוע כמו ש MOONLIGHT אמר שכתוב בספר:
3500 קלוריות: 70% פחמימה , 15% שומן, 15% חלבון

רציתי לדעת האם צריך להוסיף אירובי למה שאני עושה כרגע? (אני יודע שזה תלוי אם אני יורד במשקל או לא אבל גם ככה התפריט קצת קשה והאימונים עצמם גם קשים)
אני עושה 10 דקות ריצה 4 פעמים בשבוע לפני האימון משקולות
ועוד פעמיים בשבוע ריצה של 35 דקות (יוצא לי 8 קילמוטר כל ריצה כזאת)
סה"כ אני עושה 120 דקות שבועויות, האם זה מספיק? להוריד? להוסיף? אני יודע שאם אני אתקע במשקל אני אהיה חייב להוריד אוכל\להוסיף אירובי.

בחיטוב דל פחמימה (פחות מ-60-70 גר' פחמימה) תעשה העמסה אחת ל-10 ימים עם כמה קלוריות שאתה רוצה, תכניס מספיק חלבון, אל תפריז בשומן (הפרזה = 1800~ קל' משומן, אפשרי מאוד להגיע לזה).

בהעמסות שלי אני מגיע ל5000-7000 קלוריות, כשאני דואג להכניס לפחות 120-130 גרם חלבון ולא עושה חשבון בפחמימות\שומן.

עשיתי טעות וניסיתי לפרסם תפריט דל פחמימה בפורום (אשכרה לילדים מפגרים) השכן..
סה"כ קלוריות: 1882 קלוריות
סה"כ חלבון: 213.6 גרם
סה"כ שומן: 99.8 גרם
סה"כ פחמימות: 34.1 גרם
סה"כ כולסטרול: 774 מ"ג
סה"כ סיבים תזונתיים: 10 גרם
תגובה אחת שם פשוט הרגה אותי:
smile.gif
smile.gif
smile.gif
smile.gif
אני מתפלא שאתה עדיין נושם עם כמות השומן והכולוסטרול הזאת
בנאדם ממוצע אמור לצרוך אך ורק 330 מ'ג כולוסטרול ביום
ובנאדם בחיטוב לא מעל 20 גרם שומן. ואם כבר 20 גרם שומן אז בלתי רווי וממש לא טראנס, ואם כבר, אז צמחי למען חילוף שומנים שזה בעצם שורף מאגרים ישנים.
תהיה בריא ותפגוש תזונאי

רק אלוהים יעזור לי..לא יודע מה חשבתי לעצמי...
כאן אם מישהו היה עונה שטות כזאת היו משביתים אותו בו ברגע.

• פותח/ת השרשור
בחיטוב דל פחמימה (פחות מ-60-70 גר' פחמימה) תעשה העמסה אחת ל-10 ימים עם כמה קלוריות שאתה רוצה, תכניס מספיק חלבון, אל תפריז בשומן (הפרזה = 1800~ קל' משומן, אפשרי מאוד להגיע לזה).

בהעמסות שלי אני מגיע ל5000-7000 קלוריות, כשאני דואג להכניס לפחות 120-130 גרם חלבון ולא עושה חשבון בפחמימות\שומן.
אני על עד 50 גרם פחמימה ביום יום..
אני עושה העמסה אחת לשבוע ביום שישי\שבת
לא מפריז בשומן אבל 5000-7000 קלוריות זה לא הרבה מדי? כמה נראלך צריך לצרוך ביום כזה?

• פותח/ת השרשור
אני על עד 50 גרם פחמימה ביום יום..
אני עושה העמסה אחת לשבוע ביום שישי\שבת
לא מפריז בשומן אבל 5000-7000 קלוריות זה לא הרבה מדי? כמה נראלך צריך לצרוך ביום כזה?
אני באמת מצטער על החפירה וההקפצה של האשכול אבל פשוט יום שבת עוד מעט מגיע ואני עדיין לא יודע באיזה גישה לבוא..
כמה קלוריות לצרוך? 3500~ או 4000+ ?
אני אעשה העמסה "איכותית" אבל יכניס פה ושם שטויות בלי יותר מדי שומן.
מה אומרם?

🙌🙌

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית