אם מישהו שאתה מכיר ירצה לשרוף כלב אתה לא תנסה לשכנע אותו אחרת?ההתנגדות שלי מתבטאת בכך שאני לא שורף כלבים. אבל אני לא הולך להגיד לאחרים מה לעשות.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אם מישהו שאתה מכיר ירצה לשרוף כלב אתה לא תנסה לשכנע אותו אחרת?ההתנגדות שלי מתבטאת בכך שאני לא שורף כלבים. אבל אני לא הולך להגיד לאחרים מה לעשות.
אם מישהו שאתה מכיר ירצה לשרוף כלב אתה לא תנסה לשכנע אותו אחרת?
תעשי לי טובה לא עשית את ההשוואה.. העלית את זה מסיבה מסויימת וזה ברור לכולם למה.לא עשיתי את ההשוואה הזאת פה
איך זה קשור?יש לי רעיון בשבילך- תקיש בחיפוש בפורום "היטלר" ותראה כמה השוואות נעשו כשזה נוגע אליו, ללא קשר לטבעונות.
השוו בין סוציאליסטים ממחנה השמאל בארץ להיטלר.
לא, לא רק. גם!אבל רק טבעונים צריכים להתבייש.
חחח מה? לא הבנתי כלום ממה שרשמת. בחיי.תעשי לי טובה לא עשית את ההשוואה.. העלית את זה מסיבה מסויימת וזה ברור לכולם למה.
איך זה קשור?
לא, לא רק. גם!
ואת בין אלה שצריכים להתבייש בעצמם בכלל. ללכת לבית ספר כלשהו לבקש ממורה להיסטוריה שילמד אותם מהי שואה. ואז ללכת לניצול שואה ולדבר איתו קצת. אולי הבנת החיים והאיטיליגנציה הרגשית שלך תחזור לנורמה.
תעשי לי טובה לא עשית את ההשוואה.. העלית את זה מסיבה מסויימת וזה ברור לכולם למה.
זה לא באמת משנה אם זה בקטע של שואה לחיות או סתם בלי שום קשר. לנסות לקשר שואה/רצח עם/רוצח מטורף כמו היטלר בצורה כלשהי שהיא כזאת זולה היא פשוט בזיוןאבל היא באמת לא התכוונה למה שאתה חושב.
אני באמת לא חושב שיש לך יכולת להביןחחח מה? לא הבנתי כלום ממה שרשמת. בחיי.
טוב.. לפחות עכשיו אנחנו מסכימים שכן יש הבדל בגישה שלנו ליצור חי לעומת חפץ דומם. אני מניחה שדווקא תוכל לקבל מישהו למעגל החברים שלך, גם אם יבחר לשרוף את השולחן מאיקאה..אם יש לי במעגל החברים מישהו שהתחביב שלו זה לשרוף כלבים חיים, יש לי בעיות יותר גדולות.
טוב.. לפחות עכשיו אנחנו מסכימים שכן יש הבדל בגישה שלנו ליצור חי לעומת חפץ דומם. אני מניחה שדווקא תוכל לקבל מישהו למעגל החברים שלך, גם אם יבחר לשרוף את השולחן מאיקאה..
בסדר, זו הכוונה פחות או יותר..זה לא עניין של גישה ליצור חי. זה יותר מה שהמעשה אומר על הבן אדם עצמו. וברור שיש הבדל בגישה. יש יצורים חיים שאנחנו אוכלים, לעומת חפצים דוממים. זה עדיין לא אומר שחיות הן לא רכוש. אני גם לא מתייחס בצורה זהה למחשב שלי ולשולחן מאיקאה.
למה הרגשות הפרטיים שלו כלפי רכוש מסויים ביחס לרכוש אחר רלוונטיים?בסדר, זו הכוונה פחות או יותר..
הגישה שאנחנו האפוטרופוסים שלהם מכירה בכך שמדובר ביצורים עם צרכים חומריים ורגשיים, ולנו מחוייבות מוסרית למלא אותם.
אם אתה רוצה להתייחס לזה כאל רכוש, זה בסדר.. אבל גם בתוך הקבוצה של רכוש יש תתי קבוצות. ילד לא שווה לחתול, חתול לא שווה למחשב שלך.. והלאה..
הייבסדר, זו הכוונה פחות או יותר..
הגישה שאנחנו האפוטרופוסים שלהם מכירה בכך שמדובר ביצורים עם צרכים חומריים ורגשיים, ולנו מחוייבות מוסרית למלא אותם.
אם אתה רוצה להתייחס לזה כאל רכוש, זה בסדר.. אבל גם בתוך הקבוצה של רכוש יש תתי קבוצות. ילד לא שווה לחתול, חתול לא שווה למחשב שלך.. והלאה..
כן.. זה בערך מה שרשמתי.. 😃היי
אני מכבד מאוד את התפיסת חיים שלך ומעריך את הרגישות שלך .
אך אם את שואלת אותי יש לנו מחויבות מוסרית כלפי בעלי החיים עד שהיא מתעצבת בהתאם לאושר והבריאות שלנו .
בין אם זה שימוש בפרות משק ליצור מזון לבין קוף שעובר ניסוי לתרופה שתשפיע על התמודדיות במחלות קשות . פה מגיע השאלה כיצד הדברים האלה צריכים להיעשות . המטרה ברורה ; ניצול בעלי חיים כנגד רצונם לטובת תועלתנו הכללית כבני האדם . הדרך אמורה להיות מוסרית ביותר .
בוא נתחיל מזה שהבסיס לקיום החברה האנושית לא היה מתקיים ללא רגש. זו הסיבה בגללה לאמא שלך הופרש הורמון אוקסיטוצין כשהיא ילדה אותך.למה הרגשות הפרטיים שלו כלפי רכוש מסויים ביחס לרכוש אחר רלוונטיים?
"שונא טבעונים"... ☝️וזאת הסיבה שאני שונא טבעונים.
לא יודע מי את חושבת שאת, שאת מרשה לעצמך להשתמש בטיעונים כאלה שמשווים בין הדברים בצורה כל שהיא
ולמי יהיה שייך המרחב האווירי? ציבורי או פרטי?
לא נלקח בחשבון באף כלכלה מערבית בעולם נכון לשנה שעברה(יש קורס באתר ״קורסרה״ בשם ״מבוא לאנרגיה מתחדשת״ של פרופ׳ אברהם קריבוס מהבי״ס להנדסה מכנית באת״א והוא מסביר שם את כל הנושא בפרק הראשון).ולא לוקחים את העלויות העקיפות הללו בחשבון?
בהמשך לכתבה ׁ(מתןך המגזין EPOCH TIMES)..