עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
"הכלכלן חתן פרס נובל פרופ' ג'ורג' אקרלוף מסביר למה מידה מסוימת של רמאות היא חלק בלתי נפרד מהשוק החופשי, ומדוע העולם זקוק לגיבורים שיצליחו למנוע מהציבור ליפול קורבן לגורמים שמנסים לנצל אותו"
לא מעוניין בגיבורים שיושבים עכשיו בכלא.
גם אפשר לחשוב מה הוא כבר אמר. אנשים לא מתנהגים כמו מכונות ולא תמיד עושים את המחקר ההכרחי לפני ביצוע עסקה. איום ונורא.
״"השוק החופשי הוא עדיין השיטה הטובה ביותר", מסביר אקרלוף, "אבל זה לא אומר שאין לו חסרונות, כמו לכל דבר טוב בחיים".
חדשות בעשר.
הכתבה היא לא אנטי קפיטליסטית..אתה דוחה אותי, אז מה אם יש לו 8 ילדים והוא במינוס, זה לא אשמתו שהוא לא עשה את החישוב ההכרחי לבדיקה אם יש לו כסף לאוטו חדש.
לא כואב לך שלא נשאר לו כסף לאכול??
חזיר קפיטליסט שכמוך.
לא בהכרח גיבורים מהסוג שאתה חושב שהוא התכוון אליהם. גם תנועות וולונטריות נכללות בהגדרה לדעתו.."הכלכלן חתן פרס נובל פרופ' ג'ורג' אקרלוף מסביר למה מידה מסוימת של רמאות היא חלק בלתי נפרד מהשוק החופשי, ומדוע העולם זקוק לגיבורים שיצליחו למנוע מהציבור ליפול קורבן לגורמים שמנסים לנצל אותו"
לא מעוניין בגיבורים שיושבים עכשיו בכלא.
הכתבה היא לא אנטי קפיטליסטית..
לא בהכרח גיבורים מהסוג שאתה חושב שהוא התכוון אליהם. גם תנועות וולונטריות נכללות בהגדרה לדעתו..
ומה אתה מנסה לטעון עם ההערה הזאת?ולגבי הגיבורים אכן יכולים להיות פילנתרופים שיעזרו, אך אין הם יצילו אותנו.
ומה אתה מנסה לטעון עם ההערה הזאת?
כן, אני ממש רואה אותך מסתדר בקלות בשוק חופשי בו יש תרופות מזוייפות מכל עבר, בלי איזשהו גוף וולונטרי שנותן תווי תקן...שלא צריך התערבות מאף אחד.
הפיתרון הוא להיות אחראיים ומחושבים, פשוט וקל.
כן, אני ממש רואה אותך מסתדר בקלות בשוק חופשי בו יש תרופות מזוייפות מכל עבר, בלי איזשהו גוף וולונטרי שנותן תווי תקן...
כן, אני ממש רואה אותך מסתדר בקלות בשוק חופשי בו יש תרופות מזוייפות מכל עבר, בלי איזשהו גוף וולונטרי שנותן תווי תקן...
לפי ההגדרה של "ארגון וולונטרי" שאני כיוונתי אליה, אין פה שום סתירה.למה צריך גוף וולונטרי שיתן תווי תקן? הוא לא יכול להיות רווחי?
לפי ההגדרה של "ארגון וולונטרי" שאני כיוונתי אליה, אין פה שום סתירה.
לא מדובר בארגון נטול רווחים, אלא בארגון שהבסיס שלו מושתת על רצון חופשי וזכות החירות.
שהארגון הוולונטרי שייתן תווי תקן יכול להיות רווחי, זה לא סותר (?)אז אני לא מבין מה הנקודה.
שהארגון הוולונטרי שייתן תווי תקן יכול להיות רווחי, זה לא סותר (?)
אני לא הבנתי למה DDT יצא כנגד הכתבה בטענה ש"הגיבורים בכלא"את הנקודה הקודמת התכוונתי.
אני לא הבנתי למה DDT יצא כנגד הכתבה בטענה ש"הגיבורים בכלא"
ציטוט מהכתבה:
"יש כמה מנגנונים שבאמצעותם נוכל להפחית את הסיכון שיעשו לנו פישינג. קודם כל, להיות מודעים לכך. דרך אחת להימנע מזה היא לקבוע חוקים לעצמנו. למשל, אם אנחנו במצב שבו ייתכן שעושים לנו פישינג, לחשוב לפני שאנחנו פועלים. לקבוע תקציב לעצמנו ולעמוד בו הוא גם דרך להפחית את הסבירות שניפול קורבן לפישינג.
דרך נוספת היא לעזור לאחרים להימנע מפישינג, וליצור תנועות חברתיות. אנחנו מכנים אנשים כאלה, שעוזרים לאחרים ויוצרים תנועות חברתיות שעוזרות לאנשים, גיבורים. גיבורים הם אנשים שמזהים אזורים שבהם אנחנו עוברים פישינג, ומנסים לשנות את הסיפור. התנועה נגד הטבק, למשל, שיחקה תפקיד חשוב מאוד בהפחתת העישון בארצות הברית. שיעור המעשנים בארצות הברית ירד מ־42% מהאוכלוסייה הבוגרת בשיאו, ל־18% כיום. זה בגלל שהתנועה נגד טבק, יחד עם שר הבריאות של ארצות הברית (Surgeon General) הציגו סיפור חדש לפיו עישון זה מטומטם, וזה הוביל לירידה בסבירות שאנשים ייפלו קורבן לפישינג של תעשיית הטבק.
מה הבעיה עם ארגון (שיכול להיות רווחי) שעוזר לאנשים להימנע מעסקאות גרועות?
נראה לי שהוא חשב שכשרשמתי "תנועה וולונטרית" התכוונתי לתנועה שכוללת התערבות. בעוד שעצם הכנסת המילה "וולונטריזם" להגדרה מצביעה על המשמעות ההפוכה..לא חושב שזו הייתה הכוונה שלו.