ומי הכי למטה בשרשרת המזון הזאת?
כושים.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
שם זה מעגלי...רעה ערך שרשת הצעקות באיך פגשתי את אמא. פחות או יותר אותו הדבר. זה בעונה 3. לא זוכר פרק.
מי מתחתי כשאני בטירונות?את זה שמתחתיו כמובן. תמיד יש מישהו מתחתיך.
מי מתחתי כשאני בטירונות?
עובדות ניקיון כעובדות קבלן, איזה טירון חננה מסכן שכולם מזיינים אותו (והוא בתורו יזיין את עובדות הניקיון), לא חסר. תמיד יש מישהו שאפשר לחרבן עליו ובכך לתרום למעגל הקסמים (אגב, ניטשה טוען שחמלה היא סוג של חירבון על אנשים אחרים, אבל אנחנו לא עוסקים בפילוסופיה).
שם זה מעגלי...
את מי עובדות הקבלן מזיינות? לא נגיע ככה לאיזושהי רקורסיה אינסופית בסגנון אלוהים/מי ברא את אלוהים?
כושים.
ילד אחד שואל את אבא שלו:"אבא מה זה פוליטיקה"? האבא עונה לו "בוא אני אתן לך דוגמא מהבית,אני מפרנס את המשפחה, אני ההנהלה, אמא שלך מבזבזת את הכסף, היא הממשלה, העוזרת שלנו היא מעמד הפועלים,אתה זה העם ואח שלך הקטן זה העתיד, הבנת?" הילד "לא ממש אבל אחשוב על זה בלילה" בלילה הוא מתעורר מהבכי של אח שלו הקטן ורואה שהוא מלא בחרא הוא הולך לאמא שלו ורואה שלה לא אכפת הולך לעוזרת ורואה אותה במיטה עם אבא שלו אז הוא מחליט לטפל באח שלו לבד. בבוקר הוא אומר לאבא שלו אבא הבנתי מה זה פוליטיקה בזמן שלממשלה לא אכפת מהעם, ההנהלה דופקת את המעמד הפועלים,והעתיד מלא בחרא.
לא בדיוק, סתם ציניות ;) ואמת.סיפור אמיתי?!🤯
מחיה קצת את הפינה עם חומר על כושים 😛
http://www.fee.org/pdf/the-freeman/woods1002.pdf
הכי חשוב הרפרנס למשפט:
"More to the point, the HUI economists specifically pointed out: “Black people,
who have the lowest income in the United
States, now have a higher standard of living
than an ordinary Swedish household.”8"
מעניין יהיה להשוות בין הטיעונים של רותברד לבין טיעונים של בעלי עבדים בארצות-הברית שטענו כי ביטול העבדות (ואפילו לפני, בריחה של העבד) פוגעת בחופש הקניין שלהם 🤡.