אתה ממש מזן נדיריש הגדרה לסוגים של זכרים? אני רוצה לדעת איפה אני נמצא 🥷
Sigma male 😇
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אתה ממש מזן נדיריש הגדרה לסוגים של זכרים? אני רוצה לדעת איפה אני נמצא 🥷
אתה ממש מזן נדיר
Sigma male 😇
תשאל את גוגלאבל אני רוצה לדעת מה זה אומר!
תשאל את גוגל
Gammas often like to think they are sigmas, failing to understand that sigmas are not social rejects, they are at the top of the social hierarchy despite their refusal to play by its rules.
תודה על התשובה המושקעת 😃
נראה לי שאפשר להסיק מזה ששוק חופשי זה מיתוס שלא באמת יכול להתקיים בגלל יותר מידי בעלי אינטרס ובגלל מוסכמות חברתיות.. ממש חזון אחרית הימים "וגר זאב עם כבש".. הכוונות טובות אבל לא ריאליות.
השוק לעולם לא יהיה חופשי, תמיד תיהיה התערבות מטעה של מישהו.
קיום של שוק חופשי לגמרי, ידרוש רגולטור, ורגולטור = התערבות..
אל תדאג.. כשיהיה שוק חופשי המתים יקומו לתחייה 🤩רות'ברד מתהפך בקבר מהשטויות שהוא קורא פה.
אל תדאג.. כשיהיה שוק חופשי המתים יקומו לתחייה 🤩
מזל שרות'ברד הגאון יהיה שם כדי להציל את המצב.בעיה. זה יכפיל את כמות האנשים ויוריד את המשכורות לכולם.
מזל שרות'ברד הגאון יהיה שם כדי להציל את המצב.
איפה זלזלתי בו? רשמתי שהוא גיבור גאון כל יכול 😆אם עכשיו נלך לפי הגישה של אבי כהן, אז בגלל שאת מזלזלת בו אני רשאי להסיק שאת טפשה. אני לא חושב שאת טפשה, אז מזל שאני לא מאמין בגישה של אבי כהן, אחרת הייתי חי בעולם עם סתירה לוגית.
אתה לא יכול להיות בטוח בזה.הוא לא היה קופץ לשום מקום
הוא לא היה קופץ לשום מקום, כי הוא היה מעדיף להתעסק בעניינים שלו, אבל הוא כן כתב דברים נגד ציונות, ובצדק.
צחוק בצד, אני לא בטוח מה משמעות "להתעסק בעניינים שלו" כשמדובר באיש רוח שממילא משפיע על הסביבה באמצעות דברים שהוא כותב.
והוא היה מאוד אנטי ציוני, לא שאסור לו.
מוכר.