הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בשר יען

• פותח/ת השרשור Snir_y
  • פורסם בתאריך

Snir_y

משתמש קבוע
1,894
0
נק' מוניטין:
215
1,894
0
אהלן חבר'ה שבת שלום,
רציתי לדעת אם אתם יודעים אם בשר של יען (אני הולך היום למסעדת שגב ברמת החי"ל אם מישהו מכיר) רציתי לדעת אם הוא בשר רזה לעומת פרגית ופילה דג סלמון.

• פותח/ת השרשור
אחלה תודה, זה נע בין 120 ל-150 קלוריות ל-100 גרם בשר מבושל.. שזה סבבה יחסית רזה.
אני מאמין שמנה במסעדה לא תעלה על 200 גרם לא? כמובן שיש את הרוטב והשמן שהוקפץ אבל הבשר עצמו לא נראה שיעלה על 200 גרם למנה.

כן, המנה לא גדולה מדי. אבל טעימה מאוד 😃 יש לזה 2 רטבים אם אני לא טועה.. האגסים פחות טעים לדעתי

• פותח/ת השרשור
כן, המנה לא גדולה מדי. אבל טעימה מאוד 😃 יש לזה 2 רטבים אם אני לא טועה.. האגסים פחות טעים לדעתי

Have you ate there? Sorry for the English I'm writing through my phone. How big is the meals in general for your opinion in grams?

תלוי על איזה מנה אתה מדבר.. אני מאמין שהיען בסביבות 200 גרם..
יותר מזה היה לי נסיון עם הפסטה שרימפס שם, ממש מעולה (אבל אני מניח שזה לא מה שאתה מחפש)
המנה די טובה, אני לא מאמין שתתאכזב ממנה. (עם זאת היא המנה הכי יקרה שם 😃 )

• פותח/ת השרשור
תלוי על איזה מנה אתה מדבר.. אני מאמין שהיען בסביבות 200 גרם..
יותר מזה היה לי נסיון עם הפסטה שרימפס שם, ממש מעולה (אבל אני מניח שזה לא מה שאתה מחפש)
המנה די טובה, אני לא מאמין שתתאכזב ממנה. (עם זאת היא המנה הכי יקרה שם 😃 )

Yeah I talked about the Ya'en.. What about the Pargiot, have you seen the meal?

לא. אבל אם אתה כבר הולך למסעדה טובה, עוד 100 קלוריות לפה או לשם לא צריכות לשנות לך, קח את המנה המיוחדת.

חחח מה זה משנה אם יש בבשר 100 או 300 קלוריות , זה לא שקנית 3 קילו לבית ותאכל כל יום בשר יען
תהנה מהמנה ואל תיכנס לסרטים

• פותח/ת השרשור
אחלה מסעדה - היה ממש טעים, אכלנו דים סאם עם שרימפס ורוטב סויה למנה ראשונה, המשכנו עם שועיעת ירוקה חרוכה בתנור עם יוגורט בצד ולעיקרית לקחתי פילה יען צורבים עם צמחי תבלין וסלט ירוק בצד.

היען הייתה ממש טעימה, היו 3 חתיכות פילה כאלה.. מעריך שזה היה בערך 200 גרם בשר. טעים מאד ועסיסי - מזכיר קצת סינטה צרובה שעושים אותה טוב.

ממליץ בחום - שגב אקספרס - רחוב הברזל 38 רמת החי"ל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית