הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ צריך המלצה ל FBW עם משקולות חופשיות בלבד

tiko110

משתמש מתחיל
75
3
נק' מוניטין:
3
75
3
שלום

אשמח לקבל תוכנית ל FBW עם משקולות חופשיות בלבד
יש ברשותי משקולות חופשיות במשקלים שונים ( סה"כ פלטות של כ 40 ק"ג) + מוט דחיקה , מוט W , ו 2 מוטות יד וספסל
לא אוכל לבצע את תוכנית SS מכיוון שאין ברשותי מספיק משקולות,

אני שוקל כ 82 ק"ג והגובה שלי 178 ס"מ בערך
בימים החופפים אני מתכוון לעשות פעילות אירובית להורדת המשקל העודף

המון המון תודה מראש

יש לך מעמד משקולות שממנו תוכל להתחיל סקוואט?
כמה שוקל המוט שלך? מה האורך שלו (אם 2.20 אז הוא שוקל 20 אם 1.80 אז הוא שוקל 15)
אתה יכול לחפש ביד שניים ולקנות קילו משקולות ב 5 שקל...תקנה בערך עוד 50 קילו ב 250 שקל זה ייצא שיש לך בסך הכול 90 קילו + מוט כלומר 110 קילו...זה מספיק להתחיל ss, בהמשך ss תקנה עוד.
אם אתה בכל זאת לא רוצה יש FBW בפורטל

• פותח/ת השרשור
המוט שלי הוא 1.60 ולא אין לי מעמד למשקולות , ראיתי את תוכניות ה FBW הבעיה שיש שם תרגילים עם מכונות שאין לי , האם יש תרגילים שיכולים להחליף אותם ( לדוגמא בגב )

אין שם שום תרגיל עם מכונות. לגב עושים מתח/חתירה..
ואיך תאמן רגליים? רק עם דדליפט?
זה לא מספיק...ובשביל דדליפט אתה צריך עוד משקולות בכל מקרה...
בלי מעמד משקולות אתה יכול לאמן כל חלק בגוף חוץ מרגליים...
עריכה: אני קניתי פעם מעמד משקולות פשוט ממגה ספורט ב 300 שקל...אבל אפחד בפורום לא ימליץ לך על כזה דבר כי אין לך מה לעשות במקרה של כשל, אין מוטות ששומרות עליך כמו בכלוב
ומוט 1.60 הוא די קצר עדיף מוט אולימיפי...בן כמה אתה? מה הגובה שלך?

הציוד שיש לך עכשיו ממש לא מספיק כדי לבצע תוכנית נורמאלית. בלי ציוד בסיסי לא תוכל להגיע לתוצאות משמעותיות.

אני מתאמן בבית וכל מה שיש לי זה מעמד למוט מתכוונן, מוט אולימפי ספה ופלטות...לך יש הכול חוץ מהמעמד..
אני משתמש במעמד בשביל הסקוואט והפרס, את הפרס אתה יכול להתחיל גם בלי המעמד, אז בלי מעמד אתה לא יכול לעשות "רק" סקוואט- אבל סקוואט התרגיל הכי חשוב בכל תוכנית אימונים

• פותח/ת השרשור
לפי תוכנית FBW שיש באתר אני צריך תרגיל תחליפי לגב ולרגלים
האם לגב אני יכול : 1. משיכת משקולת חופשית ( קצרה ) על ספסל - פעם צד ימין ופעם צד שמאל
2. משיכת מוט גדול כשאני מכופף כלפי מטה והחזה נשען על מעין ספה מוגבהת

רגליים
סקוואט כנגד מוט ( מוגבל ל 40 ק"ג MAX זה מה שיש אצלנו - אשמח לרעיון אחר אם יש )
3X8

חזה
בשכיבה לחיצת חזה כנגד מוט
3X8

גב
( מחפש תרגיל עם משקולות חופשיות)

כתפיים
בעמידה לחיצת כתפיים כנגד מוט באחיזה רחבה (פרס)

3X6

יד אחורית
בשכיבה פשיטת מרפקים כנגד מוט W
1X10

יד קידמית
בעמידה כפיפת מרפקים כנגד מוט
1X12

לגבי החתירה עם משקולות כן, התרגיל האחר שהצעת לא טוב. הייתי ממליץ לך לעשות דדליפט, אתה צריך אבל להתארגן על פלטות. בינתיים מתח (בתוספת משקל) ופאוורקלין יעשו את העבודה.
40 קילו לסקוואט זה כלום, תצטרך לארגן עוד פלטות. את התרגיל לכתפיים אתה לא צריך, יד קדמית ואחורית תעזוב כרגע, תתמקד בתרגילים הבסיסיים.

המוט שלו 1.60, יש לו פלטות במשקל כולל של 40 ק"ג שזה מעט מאוד וגם כנראה שאין לא פלטות של 20, ואין לו מעמד. מכאן נובע שסקווט אי אפשר, בנץ' אי אפשר, דדליפט ופאוור קלין כנ"ל גם בגלל חוסר משקל וגם בגלל פלטות קטנות, פרס גבולי, ומתח ומקבילים צריך מתקן, בקיצור אין לו יותר מידי אפשרויות.

אין מה לעשות, יש ציוד מינימאלי שצריך כדי להתאמן ברצינות ולהפיק תועלת מהאימונים. עם ציוד כל כך מוגבל גם האפקטיביות של האימונים מוגבלת והתוצאות תהיינה בהתאם.

אז תמכור הכול חוץ מהפלטות שיש לך והספה...ובמקום תקנה מוט 1.80 -2.20, מעמד ועוד פלטות.
מוט יד שניה יעלה לך בסביבות ה 150 שקל מעמד יד שניה יעלה לך 250 שקל בערך(אל תשלם יותר על יד שניה..) ופלטות 5 שקל לקילו.
בערך 700 שקל הוצאות ועד 200 שקל הכנסות..
יצא שאתה צריך להוציא להתחלה עוד 500 שקל או להירשם למכון
עריכה: אני הייתי נרשם למכון בשביל הכלוב...מעמד משקולות זה לא מספיק טוב בשביל סקוואט עדיף כלוב

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית