הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בדיקת טכניקת הסקוואט (סירטון חדש)

HulkyNoob

משתמש מתחיל
197
0
נק' מוניטין:
2
197
0

איך הטכניקה?
לא הצלחתי לצלם את כפות הרגליים כי לא היה מי שייצלם אותי אז הייתי צריך להניח את המצלמה על כיסא.

תודה בהמשך....

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
לא ברור בכלל מה קורה בתחתית התנועה מרוב שזה חשוך. אבל אני כן יכול לומר שאתה לא מרים את המרפקים מספיק ושכפות הידיים שלך אמורות להיות ישרות עם האמה. ואין צורך לזרוק את האגן אחורה בתנועה החדה הזו שאתה עושה לפני שאתה מתחיל את הירידה.

• פותח/ת השרשור
לא ברור בכלל מה קורה בתחתית התנועה מרוב שזה חשוך. אבל אני כן יכול לומר שאתה לא מרים את המרפקים מספיק ושכפות הידיים שלך אמורות להיות ישרות עם האמה. ואין צורך לזרוק את האגן אחורה בתנועה החדה הזו שאתה עושה לפני שאתה מתחיל את הירידה.

בסדר תודה אני יינסה לשים לב לזה פעם הבאה.

לדעתך הטכניקה שלי לפחות השתפרה מפעם קודמת?
אני הרגשתי הרבה פחות לחץ על הגב התחתון.

• פותח/ת השרשור
כפי שאמרתי קשה לראות חצי מהתנועה בגלל החושך והזווית.

אה.. אוקיי.שמתי את זה בפורום אחר גם ואמרו לי שזה השתפר, אולי אלך פשות רמת הבהירות נמוכה? כי כשהגברתי את רמת הבהירות אצלי אז ראיתי הכל ברור חוץ מכפות הרגליים.

אה.. אוקיי.שמתי את זה בפורום אחר גם ואמרו לי שזה השתפר, אולי אלך פשות רמת הבהירות נמוכה? כי כשהגברתי את רמת הבהירות אצלי אז ראיתי הכל ברור חוץ מכפות הרגליים.

תצלם מזווית נוחה יותר עדיף שתשים את הטלפון שלך יותר גבוהה כי באמת לא רואים כלום כמו שהוא אמר . אני לא ידוע איך נתנו לך ביקורת על הסקוואט הזה , בקושי אפשר להבין משהו מהסרטון הזה.

• פותח/ת השרשור
תצלם מזווית נוחה יותר עדיף שתשים את הטלפון שלך יותר גבוהה כי באמת לא רואים כלום כמו שהוא אמר . אני לא ידוע איך נתנו לך ביקורת על הסקוואט הזה , בקושי אפשר להבין משהו מהסרטון הזה.

מוזר כי בפורום אחר אומנם האירו לי על זווית לא נוחה אבל בכל זאת הם יכלו איכשהו לראות שזה השתפר.

אז למה לשאול גם כאן אם בפורום האחרת יכלו לראות בסרטון הזה משהו בכלל?

לפי מה שאני רואה נראה אחלה, אולי בחזרה הראשונה הבירכיים קצת גלשו אבל בשאר הכול בסדר.
חוץ מזה תיקח את המרפקים קצת אחורה ואל תזרוק את התחת אחורה בתחילת התנועה...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית