הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שלום אני חדש כאן אז אנא התייחסו בסבלנות גם אם אחפור קצת רציתי לשאול לגבי תפריט תזונה

• פותח/ת השרשור YAIR
  • פורסם בתאריך

YAIR

משתמש מתחיל
26
0
נק' מוניטין:
0
26
0
אני נרשמתי לתוכנית של קובי עזרא הוא מדד לי אחוזי שומן והייתי באיזור ה 35% אני שוקל 86 על גובה 169 זה נראה לכם סביר ??? וחוץ מזה הוא נתן לי תפריט תזונה שהוא בערך כך
ארוחת בוקר : נס קפה עם גביע גבינה עד 3% פלוס 2 עד 4 מלפפונים וארוחת צהריים: כל סוגי הבשר או דגים ללא הגבלה עם סלט ירקות
ארוחת ביניים : 3 פרוסות לחם קל עם חומוס או ריבה
ארוחת ערב : או כמו צהריים או חביתה עם 3-4 ביצים כאשר חלמון אחד ובשאר הביצים לזרוק את החלמון ארוחת ביניים 2 מעדנים של 0% שומן .. הוא טוען שהצפי הוא לירידה ב 2% שומן תוך שבועיים .. בנוסף הוא המליץ לי לא להתאמן בחדר כושר נכון לעכשיו אלא רק לעסוק בפעילות אירובית למשך שעה 4 פעמים בשבוע הוא טען שבמצב הנוכחי אם אתאמן בחדר כושר אז יווצרו סימני מתיחה שיפגעו באסטתיקה של הגוף .. בנוסף הוא נתן לי שורף שומנים של חברת ANIMAL CUTS הוא טען שזה שורף שומנים ממש קטלני .... ובכן הייתי רומה לשאול את המומחים שכאן כמה זה נראה לכם רציני כל העסק הזה ??? בסה"כ השקעתי 2000 ש"ח והשאלה אם זה נראה לכם שוה את זה או שיש מקום לשיפורים נרחבים .. אשמח מאד בכל תגובה שתוכל להחכים אותי
בתודה
אביהו

ראשית אפתח בזה שלדעתי עשית צעד נכון מאוד בפיתוח מודעות לגוף ולבריאות.
קובי עזרא הוא איש מקצוע מוערך מאוד ואין להטיל ספק בשיטותיו והנחיותיו.
כמאמן כושר אישי ותזונאי ספורט מזה 15 שנים למדתי שהכסף אמנם הוא חשוב אבל אינו מהווה שום פונקציה אם מגיעים לתוצאות הדרושות לכן אל תתבכיין ותתאמן!!!
דבר אחרון מאוד חשוב, אני מתאר לעצמי שבחרת בקובי לאחר סינון של מס' אנשי מקצוע כך שעכשיו לקבל חוות דעת קצת מאוחר , לא?!
העצה הכי טובה שיש לי לתת לך היא : אל תהיה כמו כל המתאמנים מהשורה שמבקשים תכנית אימונים/תזונה וכשהם פוגשים במתאמן או איש מקצוע אחר הם ישר רצים לשאול שאלות ו/או לבקש שיחליפו להם תכניות.
תיצמד,תיצמד ותתמיד ותראה שהגבול הוא השמיים.
בהצלחה!!!!

• פותח/ת השרשור
ראשית תודה רבה רבה ללך eranfitness עזרת לי מאד , האמת שאני עדיין מאד סקפטי לגבי כל המהלך הזה ולכן זה מאד מועיל לקבל פיטבקים על התוכנית .. הייתי מאד רוצה אם מישהו מהממוחים כאן יחוה את דעתו לגבי התוכנית הנ"ל כמה שהספקתי להבחין יש כאן ממש דילרים בנושא כמו משה המנהל ושאר ח'ברה טובים ובמטותא ממכם אם תוכלו לחוות דעה זה יעזור לי מאד . אקדים ואומר שאין לי שום ידע בענין הזה אבל יש לי חלום להגיע מ35% שומן לפחות ל20% זה חלום קיומי שישפיע על כל כל החוסן העצמי שלי אז בבקשה אם תוכלו לעזור לי בזה אודה לכם בכל לב .. בעין לא ממש מ זוינת הבחנתי שיש כאן נשמות טובות שכל מטרתם זה אך ורק להיטב , עזרו לי נא ותבורכו מפי עליון

• פותח/ת השרשור
תאמין לי שאתה צודק אבל הייתי נואש ברמות מטורפות

אני עד עכשיו לא שלם עם המהלך שעשיתי אבל אין מה לעשות הוא כבר נעשה שילמתי מראש את הכל .. תראה אין מחיר להרגשה טובה וא ע"י השיטה הזאת אצליח להגיע לתוצאה המיוחלת אז זה היה שוה את הכל ולא אל תבינו שאני מליין או משהו כזה כך שלא אכפת לי מכסף שילמתי את הסכום מתמצית ליבי והכל למען נמטרה -החלום אם אתם תוכלו לתת לי טיפים הארות הערות וביקרות אני אקבל בברכה תודה לכם נשמות טובות

---------- התגובה התווספה ב 08:48 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 08:34 ----------

אני מבקש מתחנן וממש נואש אם תוכלו לעזור לי בעצה טובה , במטותא ממכם כל החוסן הנפשי שלי על כף המאזניים

1. השורף שומן מיותר ולא באמת שורף שומן, סה"כ תערובת של צמחים במחיר מופקע.
2. יותר מידי אירובי
3. פחות מידי אוכל (התפריט שלך לא נראה מאוזן בכלל ואיפה ירקות ופירות בכל הסיפור הזה?)
4. ההנחייה לא להתאמן אימון משקולות בתור התחלה רק כדי לא לקבל סימני מתיחה היא חסרת שחר ובדיוק ההפך קורה.
ברגע שלא עושים אימוני משקולות מאבדים מסת שריר, העור מאבד מהנפח שלו ומתכווץ.
בכל מקרה, במקום להיות כזה נואש, יכלת לקרוא סה"כ 2-3 מאמרים באינטרנט ולהבין בגדול על מה מדובר ומה צריך לעשות.

ראשית אפתח בזה שלדעתי עשית צעד נכון מאוד בפיתוח מודעות לגוף ולבריאות.
קובי עזרא הוא איש מקצוע מוערך מאוד ואין להטיל ספק בשיטותיו והנחיותיו.
כמאמן כושר אישי ותזונאי ספורט מזה 15 שנים למדתי שהכסף אמנם הוא חשוב אבל אינו מהווה שום פונקציה אם מגיעים לתוצאות הדרושות לכן אל תתבכיין ותתאמן!!!
דבר אחרון מאוד חשוב, אני מתאר לעצמי שבחרת בקובי לאחר סינון של מס' אנשי מקצוע כך שעכשיו לקבל חוות דעת קצת מאוחר , לא?!
העצה הכי טובה שיש לי לתת לך היא : אל תהיה כמו כל המתאמנים מהשורה שמבקשים תכנית אימונים/תזונה וכשהם פוגשים במתאמן או איש מקצוע אחר הם ישר רצים לשאול שאלות ו/או לבקש שיחליפו להם תכניות.
תיצמד,תיצמד ותתמיד ותראה שהגבול הוא השמיים.
בהצלחה!!!!

חוסר הטלת ספק נעשה רק במדינות דיקטטוריות ופאשיזם טהור. אשמח אם לא תעודד את זה פה, במיוחד כשהאמינות שלך מפוקפקת וההודעה הראשונה שלך הייתה להגיב לזכותו של מוצר או איש מקצוע.

המלצה לגבי ייעוץ אישי

אני מציע שדבר ראשון ואחרון תפסיק עם האדם הזה - ושמור את הכסף שלך בכיס.

אם אתה כ"כ רוצה יש בפורום ייעוץ אישי ומעקב בהרבה פחות מ2000 שקלים. וצוות מומלץ
http://www.lbs.co.il/consultation.php

40 דולר לפעם הראשונה ואחר כך חידוש 25 דולר לחודש - תחשוב כמה חודשים היית יכול לרכוש במחיר של פגישה אחת.

דבר שני אם אתה רוצה בכוחות עצמך

יש מאמרים בפורטל קילוגרם - באמת שהידע הזה שווה זהב (למרות שמשה ייעדכן את אחד המאמרים הפופלריים בנושא חיטוב)

החבר'ה פה בפורום עוזרים ותמיד יש תגובות לשאלות שנשאלות (גם בחיפוש בהיסטוריה).

אין מה להישבר, הכל נמצא בפורטל - בהצלחה אחי.

נ.ב. המון מההתקדמות שלי במושא אימונים ותזונה אני חב לפורום ולידע שרכשתי פה. אז כן אני ממליץ ממש בחום.

נערך לאחרונה:
ממליץ בחום על האתר הזה לירכוש יעוץ אישי\ידע כללי באתר-אתה יכול לימצוא פה כול מה שאתה צריך בישביל להתקדם.

***תפריט בונים לפי ערכים***
--- מחזק כל מילה של משה---
1) כנס לפורטל שלנו, כנס למאמר "המדריך המלא לחיטוב"
2) קרא את המאמר
3) אחרי שסיימת לקרוא בנה לך תפריט לפי המדריך בעזרת המחשבון ערכים תזונתיים הזה:
http://www.goleango.com/מחשבון קלוריות.php

בהצלחה לך!

• פותח/ת השרשור
דבר ראשון תודה מקרב לב לכל המתענינים והמגיבים

בכל מקרה אני כבר שילמתי ממיטב כספי על התוכנית הזו השאלה שלי אליכם אם אתם רואים בה איזשהוא רעיון שעומד מאחוריה .. או שזה קשקוש מוחלט ?

בטח שיש רעיון מאחוריה, של הרבה חלבון ומעט מאד שומנים ופחמימות. אבל זה לא נראה לי מספיק מאוזן, יותר מדי כסחני ועם הרבה פחות מדי ירקות ושומנים.

והקטע של בלי אימוני כח נראה לי רע מאד.

• פותח/ת השרשור
תודה לך על התגובה , השאלה היא

אם אתם ממליצים לי להתחיל אימוני כח כבר מעכשיו דבר שיאלץ אותי להוסיף מרכיבים לתפריט ? או לחכות קצת ולתת את המכה הראשונה למשך איזה שבועיים ולרדת בשומן ורק אחר"ז להתחיל באימוני כח ? ושוב סליחה על החפירות .. בתקוה להבנה

אני חושב שכולם פה יגידו לך שאימוני כוח זה תמיד טוב (בהנחה שאתה בריא). הם לא יפריעו לירידה בשומן, להפך. במצב שלך תוכל להוסיף מסת שריר תוך כדי ירידה בשומן, ומסת שריר פירושה שריפת קלוריות גדולה יותר.

אין לי כל כך דעה לגבי התוכנית שנרשמת אליה, אבל אני רק רוצה לומר לך בשיא הכנות, שלפני שנרשמתי לאתר הזה התפיסה שלי לגבי אכילה הייתה פשוט מוטעית, ובגלל זה הייתי נשבר מהר ומתקשה להבין מה אני עושה לא נכון,
אבל בזכות הפורטל והמאמרים המקצועיים שלו הצלחתי להבין סוף סוף איך המזון מתועל ואיך לנצל את זה לטובת האימונים והורדת א.ש.

אני אמנם לא המחטב האולטימטיבי, בפרק זמן של חצי שנה הצלחתי להוריד 13 קילו בלבד, אבל אני מרגיש שהשינוי נעשה בראש ובתפיסה.

שמעתי פעם שבמקומות שמבטיחים ירידה דראסטית במשקל אומרים לא להתאמן גם אמנם בגלל שהתפריט עם מעט מאוד קלוריות, אבל גם בשביל שיישרף שריר (דבר שאין שום סיבה לרצות), מה שגורם לאנשים לחשוב שהם יורדים מהר (אבל לא באמת מקדם מראה חטוב).
בקיצור מומלץ לשלב גם אימוני משקולות לדעתי כדי לשמור על מסת שריר.

קודם כל, כל הכבוד על ההשקעה וההתאמצות!
דבר שני, לפי דעתי היית יכול לחסוך את כל הכסף שלך, ולפתוח אפילו סתם דיון פה בפורום והיו נותנים לך אפילו יותר ממה שקיבלת.
תאמין לי ב2000 שקל היית יכול לעשות אפילו דיאטת שייק חלבונים ולשתות רק שייקים (שזה טעים רצח) חח
אבל מצד שני אולי כל ההשקעה הזו תדרבן אותך יותר פסיכולוגית כדי שלא תפרוש באמצע.
לגבי מה שהוא נתן לך, אני חושב שזו ממש התחלה דרסטית ואתה תסבול המון וכמעט לא תצליח להתמיד.
עוד משהו שלפי דעתי הוא דיי נחוץ - אימוני משקולות, אבל אני מניח שבמצבך אתה מעדיף להיראות קודם כל שחיף שזה קל יותר מאשר להיראות שרירי שזה קשה יותר.
בכל מקרה אני מאחל לך המון המון שתצליח ותגיע למטרה שלך!

חברים יקרים !
1. eranfitness לא שווה לקובי עזרא אני בן אדם פרטי ועצמאי שלא קשור לאף אחד אחר.
2. הבן אדם לא עשה כלום עם הגוף שלו במשך כל החיים והגיע ל-35% שומן - ככה שלא משנה מה יעשה כל עוד יתמיד יצליח להגיע לתוצאות.
3. ברור לי שהתכנית תזונה שניתנה לו היא תכנית כסאח ולא מאוזנת בגלל ולאורך זמן רק תפגע בתהליך הירידה אבל - המצפון שלי לא נתן לי לבעס את הבן אדם אחרי שהוציא במכה סכום כזה.
4. אני מניסיון שלי מתייעץ לפני ולא אחרי אבל ממרומי גילי - ואני לא צעיר !!! זאת מסקנה של שנים.
5. אני לא מצדד באיש מקצוע כזה או אחר אלא בסה"כ נותן קצת כבוד לאנשי מקצוע שבסה"כ - ולא משנה דרך פעולתם- הצליחו להגיע לאיזושהיא פריצת דרך כאן בארץ ולכן אני מכבד ומעריך אותם.

אני לא מטעם מישהו או משהו אלא מטעם עצמי ועם הזמן תבינו שאמינותי לא מוטלת בספק ובעתיד לא יפקפקו בי.

תודה על ההבנה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית