הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שלום אני חדש כאן אז אנא התייחסו בסבלנות גם אם אחפור קצת רציתי לשאול לגבי תפריט תזונה

• פותח/ת השרשור YAIR
  • פורסם בתאריך

YAIR

משתמש מתחיל
26
0
נק' מוניטין:
0
26
0
אני נרשמתי לתוכנית של קובי עזרא הוא מדד לי אחוזי שומן והייתי באיזור ה 35% אני שוקל 86 על גובה 169 זה נראה לכם סביר ??? וחוץ מזה הוא נתן לי תפריט תזונה שהוא בערך כך
ארוחת בוקר : נס קפה עם גביע גבינה עד 3% פלוס 2 עד 4 מלפפונים וארוחת צהריים: כל סוגי הבשר או דגים ללא הגבלה עם סלט ירקות
ארוחת ביניים : 3 פרוסות לחם קל עם חומוס או ריבה
ארוחת ערב : או כמו צהריים או חביתה עם 3-4 ביצים כאשר חלמון אחד ובשאר הביצים לזרוק את החלמון ארוחת ביניים 2 מעדנים של 0% שומן .. הוא טוען שהצפי הוא לירידה ב 2% שומן תוך שבועיים .. בנוסף הוא המליץ לי לא להתאמן בחדר כושר נכון לעכשיו אלא רק לעסוק בפעילות אירובית למשך שעה 4 פעמים בשבוע הוא טען שבמצב הנוכחי אם אתאמן בחדר כושר אז יווצרו סימני מתיחה שיפגעו באסטתיקה של הגוף .. בנוסף הוא נתן לי שורף שומנים של חברת ANIMAL CUTS הוא טען שזה שורף שומנים ממש קטלני .... ובכן הייתי רומה לשאול את המומחים שכאן כמה זה נראה לכם רציני כל העסק הזה ??? בסה"כ השקעתי 2000 ש"ח והשאלה אם זה נראה לכם שוה את זה או שיש מקום לשיפורים נרחבים .. אשמח מאד בכל תגובה שתוכל להחכים אותי
בתודה
אביהו

איזה פריצת דרך הוא הגיע אליה בדיוק?
וזה שיש למישהו טייטל לא מקנה לו אומר שהוא תמיד צודק או צודק בכלל, וזכותו של כל אחד להעביר ביקורת על השיטות או המעשים שלו.

חברים יקרים !
1. eranfitness לא שווה לקובי עזרא אני בן אדם פרטי ועצמאי שלא קשור לאף אחד אחר.
2. הבן אדם לא עשה כלום עם הגוף שלו במשך כל החיים והגיע ל-35% שומן - ככה שלא משנה מה יעשה כל עוד יתמיד יצליח להגיע לתוצאות.
3. ברור לי שהתכנית תזונה שניתנה לו היא תכנית כסאח ולא מאוזנת בגלל ולאורך זמן רק תפגע בתהליך הירידה אבל - המצפון שלי לא נתן לי לבעס את הבן אדם אחרי שהוציא במכה סכום כזה.
4. אני מניסיון שלי מתייעץ לפני ולא אחרי אבל ממרומי גילי - ואני לא צעיר !!! זאת מסקנה של שנים.
5. אני לא מצדד באיש מקצוע כזה או אחר אלא בסה"כ נותן קצת כבוד לאנשי מקצוע שבסה"כ - ולא משנה דרך פעולתם- הצליחו להגיע לאיזושהיא פריצת דרך כאן בארץ ולכן אני מכבד ומעריך אותם.

אני לא מטעם מישהו או משהו אלא מטעם עצמי ועם הזמן תבינו שאמינותי לא מוטלת בספק ובעתיד לא יפקפקו בי.

תודה על ההבנה
עם כל הכבוד אתה נשמע כמו איזה רודן ממדינה דיקטטורית. "אמינותך לא מוטלת בספק"?

בקשר למשפט הזה:
הכסף אמנם הוא חשוב אבל אינו מהווה שום פונקציה אם מגיעים לתוצאות הדרושות לכן אל תתבכיין ותתאמן!!!
הדברים האלה רק מעצבנים אותי. אתה מבין, מה שאתה מציג עכשיו זאת סחיטה רגשית שמגלגלת מליונים בארץ. "כל עוד הגעת למטרה מה זה משנה אם הוצאת 10K בדרך"?
במקום למקסם את הכסף של הלקוח כדי להביא אותו לתוצאות, רוב המאמנים בארץ רוכבים על הנואשות הזאת כדי לחלוב עוד כסף ולא להתקדם לשום מקום.
אני רואה במכון כושר שלי אנשים שקונים חבילות "אימון אישי" ב-5-6 אלף שקל, ובתכלס הם קנו ספוטר ממש יקר שלא יביא אותם לשום תוצאה מיוחדת.

לפותח הנושא - תעבור על המאמרים בפורטל, הם מעולים. תתחיל בקטן, אם תהיה לך שאלה פשוט תפתח נושא ותהיה בטוח שיעזרו לך,
ובהצלחה בהמשך.

• פותח/ת השרשור
קודם כל תודה רבה לכל המגיבים והמעודדים , למען ההגינות אני צריך להוסיף כמה פרטים

אז ככה התוכנית שנתן לי קובי היא רק לשבועיים הראשונים וזה בכדי לתת את הסיפתח לירידה באחוזי השמן בתוכנית הנ"ל שפירטתי יש נסיון לשלב את כל מרכיבי המזון בצורה כזו שיהיה מקסינום שריפת שומן ומינימום שריפת שריר ככה לדבריו . אני מיוזמתי אמרתי לו שיתן לי איזה משהו דרסטי בשביל התחלה כדי שאראה תוצאות מהר ואקל מוטיבציה להמשיך . בכל מקרה בעוד כשבוע וחצי הוא אמור לתת לי תוכנית חדשה ושונה לגמרי שהיא תשתלב עם תוכנית אימוני כח מפורטת , אני מקווה שאכן אתחיל לראות תוצאות בקרוב ושמח לעדכן אותכם בכל שינוי .. עכשיו כבר שילמתי כך שאין לי מה להפסיד אנסה ליישם את התוכנית שלו במדויק ואראה לאן הדברים מתפתחים , בכל מקרה תודה לכולכם על היעוץ וההתענינות .. אמשיך לעדכן , עוד עצות יתקבלו בברכה . המשך חיים פורים ומהנים לכם

אלוהים! עכשיו אתה מספר לנו מה המטרות והכלים של התוכנית?? אז למה בכלל שאלת אותנו??? יש לי הרגשה שאני יודע למה אבל לא משנה.

• פותח/ת השרשור
J O E באמת אבל באמת באמת

לא הבנתי מה אתה רוצה או לאן אתה חותר , אני לא משהו בחכמת הרזים [מל' רז] .. אתה מוזמן לפרט

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית