הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ההורים שקראו לתינוקת שלהם "לייק"

• פותח/ת השרשור VoClaS
  • פורסם בתאריך
  • פותח/ת השרשור
חחחחח מושית חחחחחחחחחחח
אני לא מבין את ההורים האלה... מה הם כאילו יושבים ביחד האבא אומר לאמא "באלך לעשות דאחקה?"

זה נהיה כבר פתאטי.. ההרים מחפשים פרסום או תשומת לב כלשהי על חשבון הילדים שלהם..

אחותם של דבש ופאי ><
בטח אם יצא להם בן יקראו לו מק רויאל או משהו

למה להרוס את החיים? אפשר להחליף שם חוץ מזה ששם זה לא הכל אפשר לקרוא לה בשמות חיבה ואני בטוח שזה לא יהווה לה בעיה בחיים.

• פותח/ת השרשור
למה להרוס את החיים? אפשר להחליף שם חוץ מזה ששם זה לא הכל אפשר לקרוא לה בשמות חיבה ואני בטוח שזה לא יהווה לה בעיה בחיים.
יש סיכוי שהשם שלך זה באמת במבה אדומה? איך לא יהרוס את החיים?? חחחחח קראו לה לייק!!
מזה השטויות האלה אתה חושב שבגן,יסודי,חטיבה ותיכון היא לא תיהיה בדיחה?
איזה שמות חיבה גם? לייקי?

אני זוכר שפעם פייסבוק פעלה נגד כל האתרים שיש להם לייק משלהם או BOOK בשם ותבעה אותם על זכויות יוצרים של זה..
מעניין אם יתבעו אותם חחחח:jester:

louis CK פשוט גאון. גאון! (למרות שהסדרה האחרונה שהוא כיכב בה היתה דיי חלשה...מאז שהוא התגרש הוא פחות מצחיק 😃 )

זה הולך:
Joe Rogan
Louis CK
Louis Black
Nick Swardson

🙌

נערך לאחרונה:
יש סיכוי שהשם שלך זה באמת במבה אדומה? איך לא יהרוס את החיים?? חחחחח קראו לה לייק!!
מזה השטויות האלה אתה חושב שבגן,יסודי,חטיבה ותיכון היא לא תיהיה בדיחה?
איזה שמות חיבה גם? לייקי?

אני זוכר שפעם פייסבוק פעלה נגד כל האתרים שיש להם לייק משלהם או BOOK בשם ותבעה אותם על זכויות יוצרים של זה..
מעניין אם יתבעו אותם חחחח:jester:
קוראים לי רועי, האמת.
ואני עדיין חושב מה שכתבתי בתגובה הקודמת

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית