הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ פעם אחת ולתמיד ! שיבולת שועל

krispin

משתמש מתחיל
40
0
נק' מוניטין:
-24
40
0
אחרי בישול , יורד הערכים של השיבולת שועל ?
וכן כן , הבנתי שאם אתה מבשל 100 גרם , אחרי הבישול זה 400 גרם .
עדיין - ב100 גרם לא מבושל יש יותר ערכים מאשר ה400 גרם מבושל . (לפי מחשבון קלוריות באינטרנט)

בקיצור , לבשל את השיבולת שועל או לא ?

בבישול לא יורדים הערכים, הש"ש סה"כ סופגת מים/חלב או על בסיס מה שאתה מבשל את זה.
בכל מקרה לדעתי זה לא טעים וכדאי לאכול קורונפלקס או משהו בסיגנון.

אם אתה פשוט לוקח 100 גרם, ומבשל אותו עם מים, יצאו אותם ערכים.
אולי המחשבון בישל עם יותר מים אז יצא לו יותר מ400 גרם 😆

אם זה טעים לך לא מבושל אז אל תבשל. לאני אישית ניסיתי בעבר לא מבושל(היה זוועה), לעומת מבושל שיצא טעים.(מוסיפים דבש וכו'.)

זה לא טעים, אבל לטחון איזה כוס ביום בבלנדר עם אבקת חלבון זה אחלה מקור לקלוריות חלבונים סיבים וכו'...

אני דווקא ממש אוהב שיבולת שועל, אני מערבב את זה בבוקר עם חלב וסקופ חלבון ויוצא מעולה. אם מישהו רוצה יש לי גם מתכון נחמד לעוגה קלה להכנה.

לא יודע מה איתכם.. אני אוהב לעשות עם השיבולת שועל הרבה מתכונים, לא חסר וזה יוצא טעים
אבל על טעם ועל ריח..

מכיוון שאתה (כנראה) בתקופת מאסה,אני מאוד ממליץ לך להפסיק לקנות את הש"ש ולעבור למשהו שתוכל לאכול יותר
מי שמצליח לאכול 200 גרם ש"ש גמור על המיטה אחרי זה בבכי וכעבי בטן וזה כולה 760 קל'...אני מציע לך בתקופת המאסה לא לספור ופשוט לדחוף,אחרי שיבולת שועל הדבר היחיד שרצה לדחוף זה אצבע כדי להקיא את זה

מכיוון שאתה (כנראה) בתקופת מאסה,אני מאוד ממליץ לך להפסיק לקנות את הש"ש ולעבור למשהו שתוכל לאכול יותר
מי שמצליח לאכול 200 גרם ש"ש גמור על המיטה אחרי זה בבכי וכעבי בטן וזה כולה 760 קל'...אני מציע לך בתקופת המאסה לא לספור ופשוט לדחוף,אחרי שיבולת שועל הדבר היחיד שרצה לדחוף זה אצבע כדי להקיא את זה

לא מסכים איתך והאמת שגם עם שאר האנשים פה שאומרים לאכול קילו שוקולד במקום ש"ש.
אני די חושב שעדיף לאכול פחמימות מורכבות וזה לא בגלל הערכים או המינרלים והויטמינים כי את זה אתה משיג גם מהמולטי.
אלא בגלל שאתה תהיה שבע מהאוכל וכיבכול יהיה לך יותר קשה להכניס אוכל ואתה תוכל למתן את העליה במשקל ע"י הוספת אוכל בהדרגה.
לא רואה כל סיבה לטחון אוכל בלי הכרה עד גידול הכרס האולטימטיבית.
תאכל, תעלה במשקל יופי. לא תעלה, תוסיף אוכל אבל לא זבל.
לא מתווכח עם אף אחד, מי שבדעה אחרת אני מכבד את הדעה שלו אבל אני עדיין בדעה שלי.

לא מסכים איתך והאמת שגם עם שאר האנשים פה שאומרים לאכול קילו שוקולד במקום ש"ש.
אני די חושב שעדיף לאכול פחמימות מורכבות וזה לא בגלל הערכים או המינרלים והויטמינים כי את זה אתה משיג גם מהמולטי.
אלא בגלל שאתה תהיה שבע מהאוכל וכיבכול יהיה לך יותר קשה להכניס אוכל ואתה תוכל למתן את העליה במשקל ע"י הוספת אוכל בהדרגה.
לא רואה כל סיבה לטחון אוכל בלי הכרה עד גידול הכרס האולטימטיבית.
תאכל, תעלה במשקל יופי. לא תעלה, תוסיף אוכל אבל לא זבל.
לא מתווכח עם אף אחד, מי שבדעה אחרת אני מכבד את הדעה שלו אבל אני עדיין בדעה שלי.

אני חולק עלייך,כי קלוריה זו קלוריה
ואני יעדיף לאכול 150 שוקולד אגוזים עם חלב מאשר שיבולת שועל.
במידה ואתה אמור להגיע ל3-4K ביום,200 גרם ש"ש סותם אותך לרוב היום,לך תכניס עוד 3000.

במידה ואתה אמור להגיע ל3-4K ביום,200 גרם ש"ש סותם אותך לרוב היום,לך תכניס עוד 3000.

איך התפריט שלי?
כוס שמן זית
כוס סוכר
7 סקופים של חלבון

🙄

רק שאתה מזיק לבריאות שלך עם כל הזבל הזה, אתה רוצה מתוק אז במיתון לא צריך להתבסס על זה כמקור עיקרי לקלוריות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית