הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון מאמרים של כללית על חלבונים

• פותח/ת השרשור alskf
  • פורסם בתאריך

alskf

משתמש מתחיל
107
0
נק' מוניטין:
-1
107
0
הם שולחים הרבה פעמים באיימל מאמרים, אז גלשתי קצת ומצאתי סדרת מאמרים על חלבון ואחד ....

http://www.clalit20plus.co.il/Clalit/Young/Lifestyle/Articles/TzunatKosher/all_about_proteins_8.htm

מאמר שמצטרף לאמירה שאני שומע אינסוף בחדר כושר ובאינטרנט.
והוא שעדיף לפרק את החלבון לארוחות. ולמען האמת מאז שקראתי את המאמר שפורסם בקילוגרם אני אוכל 80% מהחלבון שלי בצוהריים בארוחה אחת.

ואני מתחיל להיות דיי מהורהר . מה אתם אומרים?

זה לא משנה מתי אתה אוכל את הארוחה בהנחה שאתה משיג את הערכים הרצויים.
למי תאמין, לאשת מקצוע שלא מצאה מקצוע אחר, או למחקרים מבוססים?

לאכול חלבון במזון זה בטוח יותר טעים מלקנות תכשירים ותוספים שיש עליהם ציורים מאיימים של אנשים מאוד שרירים...

אה, כן, וזה גם יותר זול. הרבה הרבה יותר זול.
את טיפשה.

איזה מפגרת, זה ממש לא יותר זול, לפי החישוב שעשיתי מנה של אבקות חלבון יותר זול באיזה 2 שקל מקופסת קוטג', לעומת טונה זה פחות או יותר אותו דבר.

אחרי המשפט הזה הכל היה ברור! 🤡 האתר מלא בבדיחות.
"בלבלו אותם שלא יוכלו לישון,בלבלו אותם בלבלו..." המדריך המלא לבלבולי ביצים* ולמה זה טוב

חחחחחח כן.
אבני הבנייה של השריר הם חלבונים ופחמימות, אז אסור לאכול אוראו, אין בזה מספיק פחמימות.

אבל על מה אתם מתגלגלים מצחוק? היא מדברת פה אל אוכלוסיה שלא מבינה הרבה, ונותנת guide lines כלליים. מה היא אמרה פה בסה"כ? שצריך להקפיד על רמת חלבון בחיטוב ולא מספיק רק לספור קלוריות. מה פה לא נכון?

• פותח/ת השרשור
הבנתי את המסר שלכם , למרות שיותר הייתי צריך חיזוק לזה שאין בעיה בלהכניס את רוב החלבון בארוחה אחת. זה שהיא כותבת הרבה שטיות ראיתי, את המחקרים לא נכנסתי לבדוק , למרות ששמתי לב שיש שם לא מעט. פשוט העניין הוא שהטענה הזאת באמת נשמע המון פעמים בחדרי הכושר וממדריכים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית