ייעוץ מקרה מוזר ביותר

• פותח/ת השרשור nazgard
  • פורסם בתאריך

nazgard

משתמש מתחיל
9
0
נק' מוניטין:
0
9
0
שלום לכולם
שמי סרגי ואני מדריך חד''כ ברחובות
אני מתאמן בחד''כ כבר די הרבה זמן ואני בחור חסון אך... היום, בפעם ראשונה בחיי כמעט התעלפתי בחד''כ לאחר אימון כוח. עשיתי 3 סופרסטים חזה - גב, ולאחר מכן יד אחורית עוד כשני סטים וזהו!!! אחר האימון אני הרגשתי חולשה... אני לא יכול להסביר את ההרגשה אבל הדבר הכי קרוב להת זה ששואבים ממך את מיץ החיים אם תרצו... גוף נהיה חלש, פתאום חם - פתאום קר... נהיה מטושטש בעיניים ואני אכן ראיתישחור בעיניים ולאחר מכן נכנסתי בדלת ונפלתי... המוח המשיך לתפקד צלול... שמעתי את עצמי, ניסיתי לצרוח לעזרה... נשכבתי לכמה שניות והתמקדתי בנקודה ברצפה ובום!!! במחי יד הראיה חזרה, קמתי... וראיתי את עצמי חיוור מאוד רצתי לחדר מדריכים והתחלתי לזלול סוכר

האם יש למישהו מושג או חווה על עצמו את זה ויכול להסביר מה לעזאזל קרה לי??

תודה

הרבה אופציות, קודם כל ממליץ ללכת לבדיקה רפואית כללית ולעשות בדיקות דם אולי יש משהו שאי אפשר "לנחש" ואולי חס וחלילה משהו שלא קשור לאימונים.
דבר שני האם אתה לוקח משהו אנאבולי? (סטרואידים)
דבר שלישי, או נפילת סוכר, או עלייה חדה בלחץ דם או אימון יתר.
אלו כל הדברים שאני יכול לחשוב עליהם.

שלום לכולם
שמי סרגי ואני מדריך חד''כ ברחובות
אני מתאמן בחד''כ כבר די הרבה זמן ואני בחור חסון אך... היום, בפעם ראשונה בחיי כמעט התעלפתי בחד''כ לאחר אימון כוח. עשיתי 3 סופרסטים חזה - גב, ולאחר מכן יד אחורית עוד כשני סטים וזהו!!! אחר האימון אני הרגשתי חולשה... אני לא יכול להסביר את ההרגשה אבל הדבר הכי קרוב להת זה ששואבים ממך את מיץ החיים אם תרצו... גוף נהיה חלש, פתאום חם - פתאום קר... נהיה מטושטש בעיניים ואני אכן ראיתישחור בעיניים ולאחר מכן נכנסתי בדלת ונפלתי... המוח המשיך לתפקד צלול... שמעתי את עצמי, ניסיתי לצרוח לעזרה... נשכבתי לכמה שניות והתמקדתי בנקודה ברצפה ובום!!! במחי יד הראיה חזרה, קמתי... וראיתי את עצמי חיוור מאוד רצתי לחדר מדריכים והתחלתי לזלול סוכר

האם יש למישהו מושג או חווה על עצמו את זה ויכול להסביר מה לעזאזל קרה לי??

תודה

לדעתי עשית פשוט משהו שאתה לא רגיל לעשות. כשאתה עושה סופרסטים הדם צריך לזרום כל פעם לחלקים שונים בגוף ואצל אנשים שפחות בכושר זה יוצר הרגשה רעה כמו שאתה מתאר ואפילו גורם להקאות.

• פותח/ת השרשור
אני משתמש בשום דבר...
אימון יתר זו האופציה שבעיני גם כן נראית כהכי מתאימה לסיטואציה הנוכחית... אבל היה לי חשוב לשמוע עוד דעות
תודה רבה לך!

• פותח/ת השרשור
עוד שאלה באותו נושא!
עכשיו לאחר כל המצב הזה מתי רצוי לחזור לאימונים ובאיזה תדירות?

מתי פעם אחרונה עשית שבוע מנוחה? אם יותר מ4 חודשים אז זה זמן טוב לעשות זאת.
דבר שני ממליץ להפסיק עם הסופרסטים זה לא מביא שום דבר פרט מפגיעה בהתאוששות.

מתי פעם אחרונה עשית שבוע מנוחה? אם יותר מ4 חודשים אז זה זמן טוב לעשות זאת.
דבר שני ממליץ להפסיק עם הסופרסטים זה לא מביא שום דבר פרט מפגיעה בהתאוששות.

אם אתה לא מאפשר התאוששות בין סטים אז אתה משתפר בכמות העבודה שאתה יכול לבצע בזמן נתון. הכל תלוי במטרה. אתה לא יכול לפסול את זה בלי שאתה יודע מה הוא רוצה.

אם אתה לא מאפשר התאוששות בין סטים אז אתה משתפר בכמות העבודה שאתה יכול לבצע בזמן נתון. הכל תלוי במטרה. אתה לא יכול לפסול את זה בלי שאתה יודע מה הוא רוצה.
כמות העבודה שאתה מבצע בזמן נתון = מצב סיבולתי או אירובי, אני אקח על עצמי את האשמה ואנחש שהוא לא רוצה את זה.

• פותח/ת השרשור
אני לא עובד עם איזושהיא תוכנית מסויימת...
ולגבי המנוחה - היום יום ד' פעם אחרונה התאמנתי ביום שבת... אני חושב שהיה עומס יתר במקרה שלי...

קרה לי דברים דומים אבל לא בהקצנה כזאת.
יכול ליהיות היתייבשות או נפילה חזקה בלחץ דם. אולי גם עומס מיצטבר, יש אנשים גם מאומנים שנים שלא מיסתגלים כמו שצריך לתקופה ארוכה מידי של אימונים אינטנסיביים מאוד, אולי תתחיל לעבוד עם תכנית וליקרוע את עצמך חודשיים- שלוש ולא שנתיים- שלוש.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית