נק' מוניטין:
-8
- 178
- 17
מה, אפשר 5 שניות ולעשות עוד סט?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני מתאמן בסטודיו פרטיאתה משתתף בערנונה עם בעל המכון?
לזמני מנוחה יש טרייד אוף מאד ברור. אידיאלית - בין כל סט לסט תנוח גם שעה עם ארוחה קטנה באמצע כדי להיות הכי רענן שאפשר. ככה גם באימון נפח עם 5-8 סטים תוכל לשמור על אותה עצימות בין הסטים. בפועל, כנראה שאתה לא יכול להרשות לעצמך להיות כל היום באימון אחד ארוך ובלוח זמנים של אדם שיש לו עוד דברים בחיים כנראה שיש לך זמן מוגבל להיות בחדר כושר, ולכן הגבלה טובה לרוב האנשים תהיה לקחת זמני מנוחה שיאפשרו להסדיר נשימה בין הסטים בתרגילים מורכבים ולהרשות לעצמך לנוח פחות בתרגילי העזר שלך בהתאם ללוח הזמנים שלך. יש גם אנשים שיש להם 45 דקות להשחיל אימון אז בשבילם יהיה יעיל יותר לעשות סופר סטים של מספר תרגילים עם זמני מנוחה קטנים כדי להכניס יותר נפח. אידיאלי? לא. עדיף על פני ב45 דקות להספיק רק את החימום שלך לסקוואט? כן.
אישית אני נח כמה שצריך בSBD שזה בד"כ 2-5 דקות בבנץ' ו5-12 דקות בסקוואט ודדליפט, ואחר כך את תרגילי העזר שלי אני משתדל לתקתק ואת רובם עושה בסופר סטים של שרירים מנוגדים (דאמבל בנץ' בסופר סט עם חתירה וכו'). זה מאפשר לי לסיים אימונים בפחות מ3 שעות רוב הזמן ועדיין להכניס הרבה מאד נפח.
מאוד תלוי בתוכנית.אז בעצם אם יש לי יום שלם פנוי רק לאימון, האידיאל הוא לנוח כמה שיותר בין הסטים בשביל לשמור על אותה עצימות?
@elchonon
במקרה כזה אני מדבר על לנוח המון זמן, ולעשות חימום מחדש. בעצם זה לפצל את היום להמון אימונים שמכילים חימום+סט אחד. מצד נוסף, הייתה לי פעם תחרות שהיה עיכוב בלוז ונחתי מעל חצי שעה בין החימום האחרון לכניסה הראשונה שלי וזה לא פגע בי עד כדי כך כמו שחשבתי שזה יפגע בי, אז לך תדעבוודאות יש פרק זמן שאם נחים יותר ממנו הביצועים כבר נפגעים, הרי יש סיבה למה עושים חימום בתחילת אימון.
כמה זמן לוקח לך אימון?לזמני מנוחה יש טרייד אוף מאד ברור. אידיאלית - בין כל סט לסט תנוח גם שעה עם ארוחה קטנה באמצע כדי להיות הכי רענן שאפשר. ככה גם באימון נפח עם 5-8 סטים תוכל לשמור על אותה עצימות בין הסטים. בפועל, כנראה שאתה לא יכול להרשות לעצמך להיות כל היום באימון אחד ארוך ובלוח זמנים של אדם שיש לו עוד דברים בחיים כנראה שיש לך זמן מוגבל להיות בחדר כושר, ולכן הגבלה טובה לרוב האנשים תהיה לקחת זמני מנוחה שיאפשרו להסדיר נשימה בין הסטים בתרגילים מורכבים ולהרשות לעצמך לנוח פחות בתרגילי העזר שלך בהתאם ללוח הזמנים שלך. יש גם אנשים שיש להם 45 דקות להשחיל אימון אז בשבילם יהיה יעיל יותר לעשות סופר סטים של מספר תרגילים עם זמני מנוחה קטנים כדי להכניס יותר נפח. אידיאלי? לא. עדיף על פני ב45 דקות להספיק רק את החימום שלך לסקוואט? כן.
אישית אני נח כמה שצריך בSBD שזה בד"כ 2-5 דקות בבנץ' ו5-12 דקות בסקוואט ודדליפט, ואחר כך את תרגילי העזר שלי אני משתדל לתקתק ואת רובם עושה בסופר סטים של שרירים מנוגדים (דאמבל בנץ' בסופר סט עם חתירה וכו'). זה מאפשר לי לסיים אימונים בפחות מ3 שעות רוב הזמן ועדיין להכניס הרבה מאד נפח.
בוא נעוף על עצמינו:lol:🤣🤣תנוח 3 דקות ותראה כמוני, איך הדיל?
😉🤣🤣🤣בוא נעוף על עצמינו:lol:🤣🤣
תלוי באימון. בגדול בין שעה ל3 שעות וחצי. בממוצע אני חושב ששעתיים-שעתיים וקצתכמה זמן לוקח לך אימון?
שים לב שהכוונה היא להיות כמה שיותר רענן בסטים שלך.אז בעצם אם יש לי יום שלם פנוי רק לאימון, האידיאל הוא לנוח כמה שיותר בין הסטים בשביל לשמור על אותה עצימות?
@elchonon
ואוו מטורף.תלוי באימון. בגדול בין שעה ל3 שעות וחצי. בממוצע אני חושב ששעתיים-שעתיים וקצת
בתור הבן שלו אני לא הכי מרגיש שהוא נוכח בביתואוו מטורף.
אתה לא חייב לענות 😃
אבל זה מסתדר עם חיי משפחה(ילדים קטנים) וכו
ואיך אתה מפיג את הבדידות כאשר אביך לא נמצא?בתור הבן שלו אני לא הכי מרגיש שהוא נוכח בבית
אין לי ילדים עדיין. לגבי מה יהיה כשיהיו ילדים - אחד היתרונות הכי גדולים של מכון ביתי הוא שאין סתירה בין זמן אימון לזמן עם הילדים.ואוו מטורף.
אתה לא חייב לענות 😃
אבל זה מסתדר עם חיי משפחה(ילדים קטנים) וכו
מה המשקל הכי כבד שכבודו הרים בו 3 דקות היה מספיק?שתיים שלוש דקות בד"כ מספיקות. מי שאוהב לבזבז את הזמן ימצא לנכון לבזבז את הזמן. במקרים קיצונים קח עוד דקה-שתיים. הגוף גם מתרגל לעבודה שכזו.
איך הגוף מתרגל אם אני ממשיך להעלות משקלים?שתיים שלוש דקות בד"כ מספיקות. מי שאוהב לבזבז את הזמן ימצא לנכון לבזבז את הזמן. במקרים קיצונים קח עוד דקה-שתיים. הגוף גם מתרגל לעבודה שכזו.