נק' מוניטין:
-8
- 178
- 17
מה, אפשר 5 שניות ולעשות עוד סט?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
ומה באשר למשקל כבד? (איניבידואל לכל אדם)לא רואה סיבה לנוח לפחות פחות משתי דקות
125 ל3 חמישיות בבנץאני עובד כבד, נח 3-4 דק בין סטים במורכבים
מה זאת אומרת לשמר את זמני המנוחה?125 ל3 חמישיות בבנץ
לדוגמא
אתה מצליח לשמר את זמני המנוחה?
תלוי בתנועה, בתרגילים מורכבים הגיוני לנוח 3-4 ואפילו 5 דקות ומעלה. אני אישית גם בסטים כבדים לא יצא לי לנוח יותר מ6 דקות וזה היה בסטים אחרונים של דדליפט כבד ודברים כאלה בעיקר. אצלי זה עניין של להסדיר דופק, להתכונן מנטלית וזהו, שזה לוקח לי 3 דקות גג.ומה באשר למשקל כבד? (איניבידואל לכל אדם)
אתה לא עובד כבד.אני עובד כבד, נח 3-4 דק בין סטים במורכבים
כבד ביחס אלי...כשאני עובד במשקלים שכבדים *לי* אני נח באופן שמרגיש שמערכת העצבים והגוף התאוששו כמה שאפשר ומוכנים לסט הבאאתה לא עובד כבד.
להצליח לבצע את כל הסטים,ועדין לנוח ממש מעט בינהם? בין הסט הראשון לשני כבר הגוף מגיב אחרתמה זאת אומרת לשמר את זמני המנוחה?
שאפותלוי בתנועה, בתרגילים מורכבים הגיוני לנוח 3-4 ואפילו 5 דקות ומעלה. אני אישית גם בסטים כבדים לא יצא לי לנוח יותר מ6 דקות וזה היה בסטים אחרונים של דדליפט כבד ודברים כאלה בעיקר. אצלי זה עניין של להסדיר דופק, להתכונן מנטלית וזהו, שזה לוקח לי 3 דקות גג.
כל אחד והכבד שלו.כבד ביחס אלי...כשאני עובד במשקלים שכבדים *לי* אני נח באופן שמרגיש שמערכת העצבים והגוף התאוששו כמה שאפשר ומוכנים לסט הבא
כבד אצלי נח 5-8 דקות, 20 דקות זה רק אם אתה גר בחדר כושר.כל אחד והכבד שלו.
במשקלים כבדים אובייקטיבית אתה יכול רק לחלום על 3-4 דקות מנוחה.
כשממש כבד אני נח 20 דקות בין סטים.
זה לא נורא, אני פשוט לא יכול להרשות לעצמי לקחת עשר דקות בין כל סט בחדר כושר ציבורילהצליח לבצע את כל הסטים,ועדין לנוח ממש מעט בינהם? בין הסט הראשון לשני כבר הגוף מגיב אחרת
שאפו
אני לדוגמא בסקוואט(משקלי נוצה)וקשה לי מאוד לשמור על 3-4 דק.
שלא נדבר על בנץ ודדליפט,ששם אני צריך כבר בלון חמצן.. 😃
הבנתי.זה לא נורא, אני פשוט לא יכול להרשות לעצמי לקחת עשר דקות בין כל סט בחדר כושר ציבורי
אתה משתתף בערנונה עם בעל המכון?כל אחד והכבד שלו.
במשקלים כבדים אובייקטיבית אתה יכול רק לחלום על 3-4 דקות מנוחה.
כשממש כבד אני נח 20 דקות בין סטים.
יכול להיות שזה היה עוזר אבל כל עוד אני מצליח את הסט אז לא אכפת לי, לא יצא לי להיכשל בגלל מנוחה קצרה מדי.הבנתי.
אתה לפעמיים מרגיש שעוד דקה/שתיים היו עוזרות לך?
זה פוגע לפעמים בסט העבודה הכבד?