הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ האם אני חייב תפריט של 2000 קלוריות ?

עידן פ.

משתמש מתחיל
16
0
נק' מוניטין:
0
16
0
אני מאוד חדש בנושא של תזונה וכושר, התחלתי להתעניין/לבקר רק שבוע שעבר את מה שאני אוכל ושותה.

קצת עלי, אני בן 24, 1.70 ושקלתי עד לפני שבוע 106 קילו (מחשבון BMR מראה 2100)

עד לפני שבוע (מחושב בדיעבד) אכלתי כ2000 קלריות + 1200 קלוריות של קוקה קולה (שני בקבוקי 1.5L) +- ליום.

נכון לשבוע החולף לקחתי כמה עצות מהתפריטים שמוצעים באתר וראיתי שאם אני אוכל בריא יותר גם 1000-1200 קלוריות מספיקות לי לתחושת שובע מספקת ובמקום קולה אני שותה רק מים.
+ אירובי סימלי (150 קלוריות לאימון, כושר אפסי) 4 פעמים בשבוע.

האם אני פוגע בעצמי אם אני אוכל רק 1000-1200 קלוריות ליום ?

נניח אתמול:
jfiy2jyw2zi5.jpg

תודה 😃

במשקל שלך אין סיבה לצרוך פחות מ 2000 קלוריות ביום על מנת לרדת במשקל
כמובן בשילוב אימוני כוח

• פותח/ת השרשור
במשקל שלך אין סיבה לצרוך פחות מ 2000 קלוריות ביום על מנת לרדת במשקל
כמובן בשילוב אימוני כוח

אני עושה ממש מעט אימוני משקולות במכונות (כבר הספקתי להבין שזה לא הדבר החביב על משתמשי הפורום).
גם האירובי דיי אפסי אני בקושי מסוגל לרוץ או לפדל בעומס גבוה, כושר אפסי שאני מקווה לשפר בתהליך השינוי שאני מתחיל.

ומה הכוונה "אין סיבה" ?
אם אני לא פוגע בעצמי (זו השאלה בתחילת הדיון), לא מרגיש מורעב ומוריד משקל מהר יותר זו לא סיבה (או שאני טועה פה ואני לא ירד מהר יותר ?)?
הכוונה בסופו של דבר היא לא להיות שחיף, אבל מקריאה בפורום בשבוע האחרון אני מבין שמבחינתי אני קודם צריך להוריד את אחוז השומן בגוף -> להעלות מסת שריר -> לחטב, לא ככה ?

השני בקבוקי קולה האלה, נשמע לא להיט בכלל.
בראייה של היום ?
לא 😉

מה שהם מתכוונים זה שחילוף החומרים שלך בגוף יצנח מהר מאוד ואז אתה כבר לא תהיה בRMR של 2100, אלא הרבה יותר קרוב למאזן שלך, וככה תשרוף הרבה הרבה פחות קלוריות.
תהיה על תפריט של 1600-1700 קלוריות בתור התחלה (לפחות), ואירובי אל תעשה ריצות בכלל, אלא תעשה אליפטי או הליכה בקצב סביר שאתה יכול להתמיד בו לאורך זמן (40~ דקות).
תעדכן איך ירדת אחרי שבוע באופן הזה.
בהצלחה

• פותח/ת השרשור
OK, אני אשמח אם אתה או מישהו יסביר לי למה.

אני אנסה להרכיב תפריט 1800-2000 קלוריות, מה אתם חושבים שכדאי לי להוסיף ?

עריכה:
תודה Nethaniel, הבנתי.
השבוע הזה עוד לא ממש נגמר.. נשקלתי ביום שישי שבוע שעבר וזה היה 105.8 קילו אתמול נשקלתי וההיתי 101.1 מחר יהיה לי שבוע מלא של דיאטה ואימונים אז אני אדע.

נערך לאחרונה:
תקרא שוב את המאמר המדריך השלם להורדת השומן וחיטוב הגוף
משה עדכן אותו לאחרונה.

לגבי אימונים אתה יכול להתחיל תכנית לינארית של ביל סטאר
שאומנם בנויה למתאמנים מתקדמים אך עובדת אחלה למתחילים עם אחוזי שומן גבוהים.

35-40 גרם שומן.
אגוזים, שקדים, שמן זית/קוקוס/קנולה, אבוקדו, טחינה, חמאה, מוצרי חלב או בשר שמן.

• פותח/ת השרשור
חודש אל תוך האימונים והדיאטה ירדתי 10 קילו (96 קילו כרגע)

איך זה נחשב ?
בשבוע הראשון ירדתי 5 קילו מאז שני קילו לשבוע (שבוע אחד ההיתי בחופש וירדתי רק 1), סביר ?

תודה.

• פותח/ת השרשור
אני לא חושב שאיבדתי כוח..
אני עדיין מתאמן במכונות (אם זה משנה) סוף החודש הזה אני כניראה יעבור לתוכנית אחרת ע"פ ההמלצות פה ומשקולות חופשיות.
אני מתאמן עם משקלים גבוהים יותר מאלו שהתחלתי איתם ומעלה עוד כשאני מרגיש שאני יכול (בד"כ אחת לשני אימונים).

איבדת נוזלים בהתחלה אחי ככה זה תמיד בדיאטה.. בהתחלה אתה מוריד הרבה ובגלל זה אתה מפסוט רצח בשבוע הראשון ואז בקושי זז ואז ואתה מתחעל להתבאס על הדיאטה... בלי שון קשר תגיד באיזה אתר אתה בונה את הצפריט?

איבדת נוזלים בהתחלה אחי ככה זה תמיד בדיאטה.. בהתחלה אתה מוריד הרבה ובגלל זה אתה מפסוט רצח בשבוע הראשון ואז בקושי זז ואז ואתה מתחעל להתבאס על הדיאטה... בלי שון קשר תגיד באיזה אתר אתה בונה את הצפריט?

במשקל שלו ,מעבר לנוזלים יש לו עוד דברים להוריד מעליו ככה שהוא יוכל להמשיך לרדת בקצב יפה אם הוא יתמיד ויעבוד קשה.
לגבי המחשבון קלוריות: (לקחתי מתוך המדריך לחיטוב בקילוגרם)
http://www.goleango.com/

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית