הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מקדונלד'ס בהעמסה?

Melamed

משתמש קבוע
1,879
7
נק' מוניטין:
1,909
1,879
7
יצא לי ככה סתם להיכנס לאתר שלהם ולראות ערכים של מה שהם מוכרים
ותאמת זה נראה דווקא טוב מק רויאל + צ'יפס גדול = 95 גרם פחמימה ו 39 גרם שומן
זה נראה יחסית בסדר מה אתם אומרים?

מה הסיבה הפסיכולוגית שבגינה עדיף לעשות העמסקות "נקיות" בחיטוב קצר? אני גם לא מבין איזה שילוב של פחמימות-חלבונים-שומנים ייחשב "נקי" בהעמסה ואיזה לא, ולמה.

לפי לייל - העמסה אופטימלית - 70% מהסך הקלורי צריך להיות פחמימה, 15% שומן וחלבון. (מספרו הישן דיאטה קטוג'נית)

Recall that carbohydrate level is 10 gram/kg LBM during the first 24 hours. This will
make up 70% of the total calories consumed during the carb load. Protein and fat will make up
15% each.

וכן אני מאמין שאם אלכס יקרא את השורות של לייל - יעלה בראשו הרעיון שהבחור הוא גיי 😛

למרות שהוא פותח את דבריו - שישנם אנשים שלא סופרים פחמימות בהעמסה ומתעסקים עם אחוזים ויתר שטויות.

בדיאטה לזמן ארוך העמסה עם מזון שמכיל כמות גדולה של שומן - פיצות, המבורגרים, גלידות שמנות (לא הזבל הדיאאטי), עוגות, קרואסונים וכו' - זה פשוט נותן את הכוח לסחוב עוד בדיאטה ולהמשיך. לכן לחיטוב ארוך של כמה חודשים להרבה אנשים זה כמו אוויר לנשימה.

אני אענה לך ואתה תענה לי-

לי, ואולי לאחרים.

אני אשמח לשמוע איך תפריט של יום אחד בשבוע או שבועיים בו אתה אמור לאכול הרבה, שמטרתו היא להנות, ולא כל הבולשיט הפסאודו מדעי שאנשים כמו לייל כותבים עליו, יכול להשפיע עליך לרעה או לטובה.

לפי לייל - העמסה אופטימלית - 70% מהסך הקלורי צריך להיות פחמימה, 15% שומן וחלבון. (מספרו הישן דיאטה קטוג'נית)

וכן אני מאמין שאם אלכס יקרא את השורות של לייל - יעלה בראשו הרעיון שהבחור הוא גיי 😛

למרות שהוא פותח את דבריו - שישנם אנשים שלא סופרים פחמימות בהעמסה ומתעסקים עם אחוזים ויתר שטויות.

בדיאטה לזמן ארוך העמסה עם מזון שמכיל כמות גדולה של שומן - פיצות, המבורגרים, גלידות שמנות (לא הזבל הדיאאטי), עוגות, קרואסונים וכו' - זה פשוט נותן את הכוח לסחוב עוד בדיאטה ולהמשיך. לכן לחיטוב ארוך של כמה חודשים להרבה אנשים זה כמו אוויר לנשימה.
לא יודע מה איתך, אני לא מחכה בכלל להעמסות (למרות שאני גם לא עושה דל פחמימה 100%) מספיק לי עוגיה אחת והחשק שלי לפחמימות נגמר באותו סופ"ש, כל השאר זה רק תמריץ לבחילה ;maeq

אני מחכה להעמסות - לאכול פיצה שלמה, לאכול עוגיות וקרואסונים, גלידה (לפרק אאיזה מיכל), לפעמים גם איזה מנה אחרונה בנאפיס - יש להם איזה מנה גדולה של בלגן שוקולד עם קצפת :hoel.

גם לפרק איזה המבורגר או שניים עם לחמנייה וציפס.

זה נותן כוח באימון יום אחרי.

אני מחכה להעמסות - לאכול פיצה שלמה, לאכול עוגיות וקרואסונים, גלידה (לפרק אאיזה מיכל), לפעמים גם איזה מנה אחרונה בנאפיס - יש להם איזה מנה גדולה של בלגן שוקולד עם קצפת :hoel.

גם לפרק איזה המבורגר או שניים עם לחמנייה וציפס.

זה נותן כוח באימון יום אחרי.

זה גם נותן כוח באימון שבאותו היום אני התחלתי אתמול בערב את העמסה כמה שעות אחרי האימון וגם היום אני מתאמן אחרי שדחפתי כבר הרבה אוכל זה עוזר מאוד לשמור על משקלי העבודה ומחר אני יפציץ באירובי .

בלי קשר לדיון שנוצר פה, מקדונלדס זה האפשרות הכי גרועה שקיימת.
יחס המחיר-תמורה הוא הכי גרוע שיש, עדיף הכל על מקדונלדס (פיצה, שווארמה, שיפודים וכ'ו).
חוץ מהמחיר, מה שעובר על האוכל שמגישים לך זה נורא (לא תמיד, זה תלוי מתי אתה בא להזמין ומי עובד באותו זמן).

• פותח/ת השרשור
בלי קשר לדיון שנוצר פה, מקדונלדס זה האפשרות הכי גרועה שקיימת.
יחס המחיר-תמורה הוא הכי גרוע שיש, עדיף הכל על מקדונלדס (פיצה, שווארמה, שיפודים וכ'ו).
חוץ מהמחיר, מה שעובר על האוכל שמגישים לך זה נורא (לא תמיד, זה תלוי מתי אתה בא להזמין ומי עובד באותו זמן).
הסיבה היחידה שכתבתי על מקדונלדס כי זה המקום היחידי שאוכלים בחוץ ואפשר לחשב ערכים שם.(ברור שזה לא מדוייק אבל נותן כיוון)
בכל מקרה אני אמשיך כרגיל

הסיבה היחידה שכתבתי על מקדונלדס כי זה המקום היחידי שאוכלים בחוץ ואפשר לחשב ערכים שם.(ברור שזה לא מדוייק אבל נותן כיוון)
בכל מקרה אני אמשיך כרגיל

אני את האמת לא מחפש את ההמבורגרים בהעמסה גם ככה שאתה אוכל הרבה שומן באמצע השבוע אפשר לקצץ קצת ממקום אחר וללכת ולטרוף המבורגר , אני אישית אתמול אכלתי איזה 400 גרם נודלס ובייגלה כזה וגלידה וקורנפלקס , היום אכלתי כבר עוד בייגלה קורנפלקס וגלידה , ועוד מעט ארוחת שישי באה החלה הקוסקוס נעמיס עוד איזה 400 גרם כבר הגעתי אני חושב לאיזה 4000 קלוריות אבל מי סופר 😛 אה ואיך שכחתי אחרי שלא אכלתי מצות בפסח מצאתי חבילה אצל סבתא שלי היום והייתי חייב לאכול אז אכלתי 1 רק :hoel:s59:.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית