הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

האם (ואם כן) ומה הבעיה באכילת המבורגר של מקדונלד'ס פעם בשבוע

ג'ינג'י צהוב

משתמש קבוע
1,459
263
נק' מוניטין:
376
1,459
263
אחד הדברים הנהדרים, לדעתי, וחבל שזה לא חוק, הוא הערכים שמקדונלד'ס מפרסמים לגבי כל מוצר שלהם.

בספירת קלוריות, ובהנחה שהקלוריות נכנסות לי לארוחת צהריים, האם יש בעיה עם צריכת המבורגר בלחמנייה פעם בשבוע בתקופת חיטוב ו/או מסה?

אחד הדברים הנהדרים, לדעתי, וחבל שזה לא חוק, הוא הערכים שמקדונלד'ס מפרסמים לגבי כל מוצר שלהם.

בספירת קלוריות, ובהנחה שהקלוריות נכנסות לי לארוחת צהריים, האם יש בעיה עם צריכת המבורגר בלחמנייה פעם בשבוע בתקופת חיטוב ו/או מסה?

אין עם זה בעיה כל עוד זה נכנס בתקציב הקלורי, במיוחד במקרנ שלך שאתה רץ הרבה וצריכת הקלוריות שלך גבוהה יחסית גם בחיטוב.

• פותח/ת השרשור
אין עם זה בעיה כל עוד זה נכנס בתקציב הקלורי, במיוחד במקרנ שלך שאתה רץ הרבה וצריכת הקלוריות שלך גבוהה יחסית גם בחיטוב.
מה לגבי השם הרע שיצא למזון שלהם (ג'אנק וכו')?

מה לגבי השם הרע שיצא למזון שלהם (ג'אנק וכו')?
לא לתפוס אותי במילים, לא בדקתי את זה לעומק, אבל אני חושב שהם עשו רפורמה רצינית בכל מה שקשור לאוכל שלהם, ומכל המסעדות שאתה יכול להזמין בהם המבורגר, כנראה שמקדונלדס זה האופציה הכי בריאה. מעבר לזה, גם הערכים שלהם טובים בצורה מפתיעה. 24 מק נאגטס יספקו לך 84 גרם חלבון, דאבל מק-רויאל יספק בסביבות ה60 גרם חלבון בכמות קלורית סבירה.

אני אקח את הכיוון היותר פסיכולוגי שבדבר, לדעתי מאז שהתחלתי חיטוב שבו אני מכין אוכל בעצמי, הוא יותר טעים מכל אוכל בחוץ למעט מקומות מאוד מסוימים (ויקרים מידי לרוב), וכדי לרדת אני צורך פחות אפילו בלי לספור (ירדתי כבר כמעט 6 קילו ב3 חודש בלי לאבד משקלים במכון).
הקלות והנוחות של הזמנת אוכל המקדונלדס היא חלק מתרבות הצריכה המהירה ואני חושב שפיזיולוגית פעם בשבוע לא תרגיש כלום כנראה במיוחד שאתה סופר קלוריות, אבל אם אתה כבר מתעניין לדעתי זה לוותר על ההנאה של להכין אוכל בעצמך. חלק קצרים בזמן ולדעתי להכין מראש גם עדיף.
במידה ואתה עם הגב לקיר אז כן כנראה שזה אופציה, בחיטוב הייתי פשוט מוותר ואוכל קצת יותר יום אחרי ובמסה זה כנראה יותר אינטגרלי להצלחה לא לפספס קלוריות.

my 2 cents 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית