עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הלינק לא עובד...
בכל מיקרה אותם שרירים של דדליפט+ חתירה בעמידה.
אותם שרירים עובדים, בכל מיקרה. תחילה יתבצע הרחקת כתף ליפני הקירוב אופקי שגורם לזה להיראות רק כמו כפיפת כתף.
אז לפי מה שאתה אומר אם תעזוב את המוט איפשהו באמצא התנועה הוא יעלה מכוח התאוצה עד לגובה שבו הוא אמור לפגוש בכתפיים, לא מקבל, מיצטער.
אתה לא עוזב אותו "איפשהו", אתה מפסיק להפעיל עליו כוח בנקודה די ספציפית והוא ממשיך לעלות בגלל התאוצה שהענקת לו קודם. תיקנתי את הלינק למצגת שמצאתי, תסתכל מה קורה החל משקופית 20 בערך.
נכון, זה לא משנה את העובדות. עזרה תיהיה בכל מיקרה מתנועת חתירה.
ולא זה זה לא מפתיע אותי, ציינתי בגובה שהוא אמור לפגוש בכתפיים זה שפירשת את זה לשיא הגובה זה לא ממש בעייה שלי אלא בהבנה שלך.
ואולי זה יפתיע אותך שהתאוצה המקסימלית שלו תיהיה ליפני היישור של הגוף, בכל מה שקשור ל"דדליפט" שאתה טוען שמביא את כל התאוצה.
לינק עדיין לא עובד.
אתה לא מפסיק להפעיל כח, הוא לא יעלה רק מכוח שהוא קיבל מהתאוצה. הכוח מהכתפיים הקטן יחסית בגלל התנועה המהירה יתן המשך לכוח ההתמדה וינסה כמה שאפשר להקטין את האטת המוט. אם אני מצליח את התרגיל עם 200 קילו ואני יעשה עם 100, ויעזוב את המוט באותה הנקודה של שיא הכוח המוט יעלה עוד איזה חצי מטר? לפי מה שאתם אומרים, כן.
מעניין מתי המוט יגיע לתאוצה מקסימלית לפי דעתך? רוב הנתונים שאני מכיר מדברים על סוף המשיכה או לכל היותר מעט מאוד לפני.
לינק עדיין לא עובד.
אם תעזוב את המוט בכל נק' אחרי סיום המשיכה השנייה המוט יגיע גבוה יותר מהגובה שבו הוא יתפס (בהרמת משקולות יש דבר כזה שנקרא bar drop שיוצר את ההעקומה האחרונה של התנועה), נכון יותר בקלין טיפה פחות בג'רק ובסנאטצ' ולא מהסיבות שאתה טוען.
quote]
אם תשים לב מהודעות ישנות שלי כל מה שאתה אומר אני ככל הניראה מכיר. זה שתעביר שיעור לא משכנע אותי. את כל השאר כבר אמרתי בהודעה הקודמת, למיקרה שלא קראת אותה. ולא טענתי שום סיבה...
אני לא רוצה שזה יהיה מהדיונים שממלאים 5 דפים על אותה נקודה שלא מובילה לשום מקום אז אתה מוזמן להמשיך, אולי בסוף תעלה משהו יותר משכנע.