הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תפריט תזונה

• פותח/ת השרשור troll
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

troll

משתמש מתחיל
7
0
נק' מוניטין:
0
7
0
אני כרגע בתקופת מסה, הראשונה שלי, ויש לי בעיה לאכול 😣 מה שגורם לי להיתקע במשקלי עבודה ובעליה במסה אז החלטתי להרכיב תפריט אחרי שניסיתי להתמיד עם תפריטים מוכנים מהאינטרנט.

נתונים שלי:
גובה: 182 ס"מ
משקל: 61 ק"ג :(
אחוז שומן: נחשו לבד

הנה התפריט שהרכבתי בעזרת מחשבון קלוריות:

בוקר:
250 מ"ל חלב
כוס דגני בוקר קראנצ'

צהריים:
כוס וחצי אורז לבן מבושל
200 גרם חזה עוף במרינדה צלוי

*לפעמים יוחלף בשניצל בבאגט עם צ'יפס, חומוס וירקות בימים ארוכים בבית ספר (פעמיים בשבוע ~)

ערב:
4 פרוסות לחם לבן
6 פרוסות גבינה צהובה עמק 28%

לילה טוב:
חצי ליטר חלב + גיינר

ערכים סופיים ללא חישוב הגיינר:
1929 קלוריות 🤡
173 גרם פחמימות
126 גרם חלבון

צריך המלצות לתוספים הבאים:
גיינר
מולטי ויטמין
קריאטין

אני מתכונן לתקופת אימונים אינטנסיבית בחופש הגדול ואני אשקיע המון כדי להגיע למטרות הקרובות שלי עד סוף אוגוסט, wish me luck! 😆

אגב אני חדש כאן ונראה לי שהקהילה ברמה גבוה ואני אשמח לתרום מהידע שלי ולהעזר בכם,
תודה רבה 😃

תרשום מה הRMR שלך
אתה שחיף.תאכל יותר
תוסיף פחמימות
אין לך בכלל שומן.תוסיף

אתה די רזה יחסית למשקל שלך, זה תפריט עם קצת קלוריות אתה חייב להוסיף לפחות עוד 2000 קלוריות גם אם זה אומר לאכול שטויות.
גיינר זה בזבוז פשוט תאכל הרבה, מולטי ויטמין של טווין לאב הוא טוב(לפחות לפי מה שאומרים פה), וקריאטין אתה יכול לקנות של אינטראקטיב, יש לך עליו הנחה ובתאכלס כולם אותו דבר אז עדיף שתלך על הזול.

• פותח/ת השרשור
אוקי,
קודם כל לפי מה שכתבתי ועצם זה שאני פתחתי את האשכול הזה אם אתם מספיק אינטלגנטים אתם יכולים להבין שאני מודע לכך שאני רזה מאוד ואני עושה מאמצים לשנות את זה.

דבר שני:
גיינר זה בזבוז פשוט תאכל הרבה
בשבילי גיינר זה לא בזבוז ולאכול זה לא פשוט

ה- BMR שלי הוא 1660 אחרי הכפלה ב- 1.2 הוא 1992 ככה שלפי התפריט אני אוכל נטראלי ואת המאזן חיובי ב 500-600 קלוריות אני עושה עם הגיינר. יכול להיות שאחרי השימוש בגיינר אני אצליח לאכול במאזן חיובי ללא גיינר. אני לא יכול לדעת אבל כרגע קשה לי לאכול וזה אמור לעזור לי ביחד עם תפריט טוב.

פעם הבאה תגיד כמה יוצא לך עם הגיינר
אם אין לך בעיה של כסף אז גיינר זה סבבה
אבל אפשר לחסוך
שים בבלנדר אבקת חלבון ,חצי ליטר חלב ,שיבולת שועל ,אגוזים וכבר יש לך מינימום 500 קל'
או 100 גרם טחינה גולמית שאתה שותה את זה כמו מים זה כבר 600 קל'

• פותח/ת השרשור
עם הגיינר זה יוצא עוד 500-600 קלוריות, סה"כ 2500 קלוריות (100 לפה 100 לשם).
השארתי גם מקום לעוד איזה סנדוויץ במהלך הלימודים או בתקופה שאין לימודים בין הארוחת בוקר לצהריים שיוסיף עוד קלוריות וחלבונים כשאצטרך, כמו למשל פיתה עם חביתה או פסטרמה.

ויכול להיות שאני אעשה את מה שהצעת עם השיבולת שועל, אבקת חלבון ואגוזים. בכל מקרה למי שיש הצעה לגיינר במחיר טוב ותמורה טובה לכסף שיציע. 😈

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית