הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אחרי שבועיים של דיאטה רצחנית ירדתי רק 1.3 ק"ג

• פותח/ת השרשור YAIR
  • פורסם בתאריך

YAIR

משתמש מתחיל
26
0
נק' מוניטין:
0
26
0
אחרי שבועיים של דיאטה די חזקה לפי התוכנית של קובי עזרא ירדתי 1.3 ק"ג ו- 1.5 % שומן .. מה אומר לכם ? אני מבואס לגמרי .. לרדת בשבועיים 1.5 אחוז שומן זה יפה ??? יש לי תוכנית חדשה לשבועיים הקרובים ואין לי מושג מה לעשות .. כיום אני שוקל 84.5 על 33% שומן . הייתי מעוניין לקבל עצות מהמבינים שיש כאן בתודה מראש

אם זו התחלת דיאטה, סביר להניח שירדת בעיקר נוזלים. אתה חושב שירדת באחוזי שומן כי אני מהמר שנמדדת במודד אחוזי שומן דיגיטלי והוא מושפע מהנוזלים בגוף.
הירידות בהתחלה מושפעות מכל מיני גורמים וצריך להכיר אותך מבחינת פרטים וכו', אבל אם אתה 33% שומן אני משער באופן כללי שיכולת לרדת קצת יותר בנוזלים.

זאת תוצאה לא טובה אם אתה בתחילת הדיאטה שלך ובאמת ירדת בנוזלים.

אם מדובר בלרדת בנטו שומן 1.3 ק"ג שומן לשבועיים זו תוצאה לא רעה בכלל.

• פותח/ת השרשור
זהו שכן אלו השבועיים הראשונים וגם לפי דעתי הייתי אמור לרדת הרבה יותר

ברוב הדיאטות שעשעיתי בעבר ירדתי בשבועיים הראשונים הרבה יותר ואז כמובן זה היה בעיקר נוזלים וגם שריר , כך שאם זה גם נוזלים ולא רק שומן זה באמת מאכזב , האמת שמבחינת מראה זה נראה שירדתי כמה ק"ג יותר מה שנותן לי לחשוב שאולי בכל זאת ירדתי בעיקר שומן

אם זה בתחילת דיאטה ואתה אומר שזו ירידה כללית (כלומר ירדת סה״כ 1.3 ק״ג), סביר להניח שהיית יכול לרדת יותר. חזור לתזונאי שלך ושאל אותו בנוגע לכך.

• פותח/ת השרשור
התפריט היה כזה

בוקר : נס קפה+גביע גבינה עד 3% + 2 מלפפונים
צהריים : חזה עוף או דג או בקר ללא הגבלה + סלט ירקות
ביניים: 2 פרוסות לחם קל מרוח בחומוס או בריבה
ערב: או כמו בצהריים או 3 ביצים [1חלמון 3 חלבון] ועד 4 ירקות
לילה: או 2 מעדנים 0% או 2 פרכיות אורז
אימונים : 4 פעמים בשבוע כשעה פעילות אירובית + 3*30 כפיפות בטן
אחרי שבועיים ככה ירדתי 1.3 ק"ג ו- 1.5% שומן
איך זה נראה לכם ידידי המלומדים?

כל עוד אתה בגרעון קלורי שלילי, אתה תרד באחוזי השומן!
אני ממליץ גם לעשות אימוני משקולות לפי תכנית בכדי לשמר מאסת שריר יקרה...
חיטוב זה עניין של סבלנות...
נכון?

בוקר : נס קפה+גביע גבינה עד 3% + 2 מלפפונים
צהריים : חזה עוף או דג או בקר ללא הגבלה + סלט ירקות
ביניים: 2 פרוסות לחם קל מרוח בחומוס או בריבה
ערב: או כמו בצהריים או 3 ביצים [1חלמון 3 חלבון] ועד 4 ירקות
לילה: או 2 מעדנים 0% או 2 פרכיות אורז
אימונים : 4 פעמים בשבוע כשעה פעילות אירובית + 3*30 כפיפות בטן
אחרי שבועיים ככה ירדתי 1.3 ק"ג ו- 1.5% שומן
איך זה נראה לכם ידידי המלומדים?

מה זה חזה עוף דג או בקר ללא הגבלה? אם באלך בטוב אתה יכול לרדת על אנטריקוט 1 ק"ג?
ו4 חתיכות של חזה עוף ביום?

תמשיך עוד קצת. להתאכזב אחרי שבועיים בסך הכל? מה האחוז שומן הנוכחי שלך?
לי אישית עוזר לשלב אירובי בחיטוב אני מרגיש שאני יורד יותר עם פעילות גופנית מאשר רק תזונה (ירידת יותר איטית)

מה הערכים של התפריט?
תבנה תפריט מסודר עם המדריך מהפורטל או שתיקח אחד מוכן מהפורטל..ותקפיד להתאמן בשביל לשמור על השרירים והחילוף חומרים..
האימון הכי טוב זה FBW 3 סטים שריר גדול 2 לקטן (או 5x5 אם ישלך היסטוריה באימוני כוח)

• פותח/ת השרשור
שמעתי בעצתכם ופניתי למאמר של החיטוב שנמצא בפורום וזה מה שיצא

לדעתי יצא דבר אבסורדי אך תבחנו בעצמכם : המשקל שלי הוא 84.5 , אחוז שומן - 33.5
חילוף חומרים : בא נאמר 33 בערך , עכשיו לפי החשבון הזה יש בגופי כ- 28 ק""ג של שומן , לפי החישוב המטבולי הבסיסי אני צריך כ-1860 קלוריות לתחזוקה ומאזן נייטרלי . ולפי ההכפלה של הק"ג השמן ב-69 יוצא שאני אמור לשרוף 1945 קל' .. ואני שואל אותכם איך למען ה' זה מסתדר ?

חילוף חומרים : בא נאמר 33 בערך , עכשיו לפי החשבון הזה יש בגופי כ- 28 ק""ג של שומן , לפי החישוב המטבולי הבסיסי אני צריך כ-1860 קלוריות לתחזוקה ומאזן נייטרלי . ולפי ההכפלה של הק"ג השמן ב-69 יוצא שאני אמור לשרוף 1945 קל' .. ואני שואל אותכם איך למען ה' זה מסתדר ?

זה הבדל של 85 קלוריות, זה לא כזה רציני ואתה לא צריך לרדת לרמה כזאת. ובכל אופן, החילוף חומרים שלך זה לא משהו שאתה יודע במדויק אז יש סטייה. (במקרה הזה יוצא שאם היית מכפיל ב34.4 היית מקבל בערך אותה תוצאה).

אם אתה אוכל בתפריט X, ורואה שאחרי שבוע אתה לא יורד או יורד מעט, פשוט תוריד עוד קצת בקלוריות.
ואגב חשוב לעשות העמסות כל כמה זמן, זה חשוב לשמירה על החילוף חומרים וכדי לא להתקע מהר. תבדוק את זה עם התזונאי שלך אם לא תכננתם את זה כבר. (או שתקרא בלינק שהביאו לך למעלה)

נערך לאחרונה:
Splitting hair

---------- התגובה התווספה ב 19:15 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 19:14 ----------

אם אתה אוכל בתפריט X, ורואה שאחרי שבוע אתה לא יורד או יורד מעט, פשוט תוריד עוד קצת בקלוריות.
צריך רק לזכור שלא תמיד הירידה רציפה, ולפעמים נתקעים קצת ואז פתאום יורדים קילו-שניים אחרי שבוע.

כמה אתה מתכנן מתחת לתחזוקה? בערך 500? אז מה זה משנה מאיזה מהמספרים תפחית. תתחיל נגיד ב-1400 או 1500, ממילא לא אוכלים כל יום בצורה זהה ויש קצת סטיות.

• פותח/ת השרשור
אני חושב בשבועיים הבאים לעשות דיאטת אטקינס

או דיאטת ס'אות ביץ' בכדי לרדת במשקל בצורה חדה ואחר"ז לחזור לתפריט חיטוב .. מה דעתכם ומה עדיף מבין 2 הדיאטות הנ"ל?

---------- התגובה התווספה ב 20:03 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 20:00 ----------

והתגובות המחכימות אשמח אם תמשיך להגיב .. תודה גם ל J O E אתם גברים אמיתיים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית