ייעוץ אחרי שבועיים של דיאטה רצחנית ירדתי רק 1.3 ק"ג

• פותח/ת השרשור YAIR
  • פורסם בתאריך

YAIR

משתמש מתחיל
26
0
נק' מוניטין:
0
26
0
אחרי שבועיים של דיאטה די חזקה לפי התוכנית של קובי עזרא ירדתי 1.3 ק"ג ו- 1.5 % שומן .. מה אומר לכם ? אני מבואס לגמרי .. לרדת בשבועיים 1.5 אחוז שומן זה יפה ??? יש לי תוכנית חדשה לשבועיים הקרובים ואין לי מושג מה לעשות .. כיום אני שוקל 84.5 על 33% שומן . הייתי מעוניין לקבל עצות מהמבינים שיש כאן בתודה מראש

טעות שלי, חשבתי שאתה מדבר על שתי דרכים לחשב את המאזן הניטראלי
אה! גם שלי!...
אם אתה מדבר על גירעון מקסימלי, אז כשמו כן הוא. לא עושים גירעון כזה, עושים נניח 500 קלוריות בהתחלה.

---------- התגובה התווספה ב 20:16 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 20:14 ----------

או דיאטת ס'אות ביץ' בכדי לרדת במשקל בצורה חדה ואחר"ז לחזור לתפריט חיטוב .. מה דעתכם ומה עדיף מבין 2 הדיאטות הנ"ל?
לדעתי - neither. פשוט תעשה דיאטה נורמלית לפי הערכים שיצאו לך במדריך לחיטוב, תקפיד על שומנים וחלבונים, תמלא את היתר בפחמימות, תעשה העמסות, בקיצור כל מה שכתוב במדריך.

אם כבר שילמת לתזונאי אז תנסה להמשיך איתו, ולראות אם זה עובד. מה שכן, תבקש כמויות מוגדרות של אוכל לצהריים וערב כי זה לא הגיוני לאכול בלי הגבלה...

לפי דעתי אתה יכול לתכנן לעצמך את הדיאטה והאימונים - יש הכל בפורטל קילוגרם. כולל תפריטים לדוגמא.

חבל על הכסף.

• פותח/ת השרשור
אז ככה בנוגע לכסף הוא כבר ניתן מראש ואין מה לעשות

לשבועיים הבאים יש לי תוכנית חדשה - אני מאוכזב בגלל שהצפי היה לרדת 5 ק"ג ו-2 % שומן ולמעשה ירדתי 1.3 ק"ג ו-1.5 % שומן שלדעתי זה ממש מעט בפרט ביחס לכך שאני עדיין עם 33.5 % שומן שזה המון המון .. אני חושב די ברצינות לעשות לאיזה שבוע דיאטת כאסח כמו דיאטת כרוב או משהו כזה ואחר"ז לחזור לתפריט של התזונאי . אני פשוט חייב לראות תוצאות ומהרר אחרת אשבר

---------- התגובה התווספה ב 21:43 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 21:23 ----------

נכון , ברור שאתם צודקים שדיאטת כאסח מורידה בעיקר נוזלים וגם שריר , אבל אם אני ארד 3-5 ק"ג בשבוע אתם מסכימים איתי שגם שומן ירד ולא רק שריר . ניסיתי לעשות דיאטה מאוזנת למשך שבועיים וירדתי 1.3 ק' האמת שזה הכי קצת שירדתי בדיאטה כלשהיא ואני אדם מוכה דיאטות

היא כנראה לא מספיק מאוזנת, אני מציע שתבדוק את האופציה לקבל החזר כספי חלקי מהתזונאי המהולל.

כמות הידע והניסיון פה היא גדולה ומוכחת לטובה. גם בנושאים של חיטוב ומסה.

יש פה ייעוץ בפורום בסכום אני מניח קטן ממה ששלמת. עם מעקב צמוד.

• פותח/ת השרשור
התפריט שהוא נתן לי לשבועיים הבאים :

בוקר: קפה +2פרכיות אורז + 2 כפות גבינה עד 3% ומלפפון אחד
צהריים: 150 - 300 גר' חזה עוף + כוס אורז מבושל או אפונה או גרגרי חומוס +סלט ירקות
ביניים: 2 פרוסות לחם קל מרוח בטחינה או ריבה
ערב: 2 פרוסות לחם קל +ביצה+גביע גבינה עד 3% + 4 ירקות
לילה : 1-2 מעדנים 0%
אימונים : פעמיים בשבוע A פעמיים בשבוע B כאשר לאחר כל אימון כח לעשות שעה אימון אירובי..
איך זה נראה לכם ???

בוקר: קפה +2פרכיות אורז + 2 כפות גבינה עד 3% ומלפפון אחד
צהריים: 150 - 300 גר' חזה עוף + כוס אורז מבושל או אפונה או גרגרי חומוס +סלט ירקות
ביניים: 2 פרוסות לחם קל מרוח בטחינה או ריבה
ערב: 2 פרוסות לחם קל +ביצה+גביע גבינה עד 3% + 4 ירקות
לילה : 1-2 מעדנים 0%
אימונים : פעמיים בשבוע A פעמיים בשבוע B כאשר לאחר כל אימון כח לעשות שעה אימון אירובי..
איך זה נראה לכם ???

נראה לי שבתפריט כזה לעשות 4 אימונים בשבוע ועוד שעה אירובי אחרי כל אימון=😵

תקרא את המאמר בשלמותו ולא רק חלקים ממנו. רשום גם במאמר שאין לקחת את הגירעון המקסימלי או לא לקחת יותר מ 1000 קלוריות גירעון. זה ברור שאתה יכול לצום ולהוריד 100% שומן כי אתה על % שומן גבוה, אבל אתה לא תקבל את הויטמנים והמינרלים שאתה צריך ביומיום ותהיה רעב כמו כלב.
תלך על גירעון יחסית מתון, משהו כמו 1000 קלוריות. במקרה שלך, הייתי הולך על תפריט של 1800-2000 קלוריות, עם 150-200 דקות אירובי בשבוע, הכפיפות בטן שאתה עושה זה ביזבוז זמן טוטאלי, לא יביא לך שום דבר.

• פותח/ת השרשור
יש לי שאלה קצת בעייתית אבל הייתי מעוניין אם המומחים שכאן יענו לי עליה בכנות

האם לבחור צעיר ללא שום עבר רפואי או בעיות בריאות עם אחוז שומן גבוהה [מעל 30] קיים סיכון בלעשות דיאטת כאסח [כגון דיאטת כרוב וכדומ'] לשבוע בלבד ???

כשאתה מעל 30 אחוז שומן יש לך בעיה בריאותית.
ולעשות דיאטת כרוב זה תמיד סיכון (וטמטום). כדי שתתחיל לקרוא קצת במקום לחפש פתרונות בזק ולבזבז כסף.
זה נאמר ברצינות ובלי כוונה להעליב.

אז גם לחץ דם 170 במנוחה לא נחשב בעיה בריאותית?

זה לא מעניין אם זה נחשב או לא. כל עוד אתה לא יכול לקבוע סיבה ותוצאה אתה לא יכול להגיד שלהיות 30% שומן זו בעיה רפואית. אתה יכול להגיד שזה גורם סיכון.

אז ל"ג גבוה זה גורם סיכון ולא מחלה? להיות מכור לסמים זאת לא בעיה בריאותית?

בוודאי שזו לא מחלה. להגיד למישהו שהוא חולה כי יש לו 30% שומן זה מגוחך.

disease /dis·ease/ (dĭ-zēz´) any deviation from or interruption of the normal structure or function of any body part, organ, or system that is manifested by a characteristic set of symptoms and signs and whose etiology, pathology, and prognosis may be known or unknown.​

לאנשים עם אחוז שומן גבוה יש שומן תוך בטני וכבד שומני. ולפי ההגדרה שכתבת זה מתאים ל
deviation from
or interruption of the normal structure or function of any body part, organ.
מה גם שזה גורם לסטיות במערכות הורמונליות וגם זה כתוב בהגדרה שלך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית