ייעוץ 5 ימים אחרי העמסה נתקעתי במשקל

• פותח/ת השרשור ziong3
  • פורסם בתאריך

ziong3

משתמש פעיל
343
0
נק' מוניטין:
-19
343
0
אני כבר 5 ימים אחרי העמסה וגם לא כל הנוזלים ירדו אני על משהו כמו 60 70 גרם פחמימה ביום כולל הירקות וגרעון משתנה של 500-700 נשארו עלי עוד קצת נוזלים ונקעתי גם במשקל כבר איזה שלושה ימים
RMR-2200
מאזן שלילי של 1500
ומוסיף גם אירובי 4 פעמים בשבוע
עברתי גם מ-"דל שומן " ל"דל פחמימה" כי נתקעתי במשקל וגם עכשיו אני על דל פחמימה ואני תקוע קצת מה לעשות ?

אולי אתה לא מחשב קלוריות נכון(נגיד לא מחשב את השמן שטיגנת איתו את העוף או את החביתה).
אתה אוכל 1500 קלוריות גם ביום של אירובי?

• פותח/ת השרשור
אני אוכל 1500 גם ביום של אירובי כן ואני לא מטגן כלום עם שמן ככה שאין מה לחשב יותר מדי אני מחשב את האוכל נקי נטו בלי תוספות , התוספת היחידה שאני שם על העוף זה קצת תבלין גריל לא כזה משמעותי .
מה גם שירדתי קרוב ל-33 קילו אז גם הגוף לא משחרר כ'כ מהר עכשיו . אז מה לעשות ?

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
לא אבל אני עושה העמסות עם הרבה קלוריות ככה שהחילוף חומרים מקבל זבנג רציני .
אתה חושב ששבועים ניטרלי יעזרו ? אם כן על כמה גרם פחמימה להיות ? חלבון גם כפול 2 ?
אפשר גם לקחת הפסקה מאימונים עם הניטרלי ולעשות רק אירובי ? הגוף שלי כבר מותש ועייף פשוט מכל האימונים והכמות פחמימה הירודה.

למה חשוב לעשות הפסקות בדיאטה?

שבועיים יכולים לעזור גם למערכת ההורמונלית וגם להרגשה הכללית, פסיכולוגית ופיזית.
אני מניח 1.8 חלבון ו 1 גרם שומן והשאר פחמימה
לא יודע לגבי הפסקה מהאימונים אבל כמובן שאם אתה מתאמן במיוחד אירובי תצטרך להשלים קלוריות כדי להגיע לנטרלי, כלומר לאכול מעל ה RMR
במהלך השבועיים לדעתי תרגיש שיפור משמעותי

• פותח/ת השרשור
בדל פחמימה הירידה איטית.
גם אם המאזן כזה אז מה עושים ? למרות שגם בדל שומן קצת נתקעתי אחרי שירדתי איתו 5% שומן.
ומה קצב ההתקדמות שלך בערך בשבוע ?
כדאי אז לצאת לשבועים ניטרלי ללא אימונים גם ?

אני כרגע על אחוז שומן נמוך יחסית - הירידה שלי קטנה מאוד ואני גם דואג שהמאזן יהיה שלילי מתון כרגע.

אני יורד כרבע קילו בשבוע משהו כזה.

• פותח/ת השרשור
אה אני כרע על 15 14.5% שומן בערך וגם הגעתי להעמסה השנייה שלי רק 200 גרם פחות .
מה אתה מציע אז לעשות ? או שאין הרבה מה לעשות ?

אתה סהכ שלושה ימים אחרי ההעמסה.

ובכלל אם אתה בדיאטה זמן ארוך לדעתי בהחלט צריך הפסקה.

• פותח/ת השרשור
הייתי בדל שומן הרבה זמן שמה גם יצאתי לנייטרלי אפילו עליתי קצת (בשומן) כי הייתי גם חולה ולא התאמנתי ואז שוב למסלול כרגיל ירדתי עוד 2% ואז עוד פעם נתקעתי ועכשיו עברתי לדל פחמימה ואני פחות מחודש בו הפסקה יכולה להיות גם ללא אימונים ? לתת קצת לגוף להתאושש?

---------- התגובה התווספה ב 21:46 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 14:44 ----------

up ^

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית