הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שריפת שומן

• פותח/ת השרשור tchvi5
  • פורסם בתאריך

tchvi5

משתמש מתחיל
76
0
נק' מוניטין:
0
76
0
פעם הייתי בעודף משקל קל (71.5 169) היום אני במשקל תקין 60.5 170 ס"מ, אבל עדיין יש לי בטן קטנה שיוצאת, ירכיים קצת שמנות... אני מתאמן די הרבה (משקולות, כפיפות בטן, קרוסטריינר, הליכה, סופרמן, חבל) השאלה שלי היא שהפחתתי בכמות דרסטית בכמות השומן ליום (אני לא נמנע משומן, אלא אוכל מאכלים עם עד 5% שומן ושומנים בריאיים בכמות מעטה) אז לאט לאט אחוז השומן בגוף ירד? אם כן תוך כמה זמן בערך?

• פותח/ת השרשור
אוקיי, במה זה תלוי? (אוכל המון סיבים תזונתיים, חיטה מלאה, פירות, חלבונים, שותה בערך 11 כוסות מים ביום)

נערך לאחרונה:
בגדול בשביל לרדת באחוז שומן צריך להיות בחיטוב- ירידה במשקל תוך כדי שמירה על מסת שריר עד כמה שאפשר.
בשביל לרדת במשקל אתה צריך לעשות דיאטה. אתה יכול להכנס לפורטל המאמרים ולהרחיב את הבנתך בנושא.

אין מה להפחית דרסטית בשומן.שומן זה לא אוייב
כדי לרדת במשקל צריך להיות במאזן קלורי שלילי
במשקל שלך לא כדאי להמשיך לרדת כי לא ישאר ממך כלום

מאזן קלורי שלילי + אירובי 30-50 דק ביום + אימון כוח 4 פעמים בשבוע .
אתה תגיע למטרה תוך חודשיים +(תלוי כמובן עד כמה קיצוני אתה במטרות שלך).

בכל אופן מניסיון רע מאד שלי שביזבזתי המון זמן על חיטוב,עדיף לעשות מסה תקופה מסויימת ורק אז להתחיל חיטוב! אחרת אתה תיראה באמת כמו שלד!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית