הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ליניארית ביל סטאר

• פותח/ת השרשור Ziv
  • פורסם בתאריך

Ziv

משתמש פעיל
355
89
נק' מוניטין:
278
355
89
אני מתחיל חיטוב אבל בגלל פציעה ירדו לי קצת מישקלי העבודה ואני לא רוצה שירדו יותר בחיטוב אז אני מחטב עם תוכנית כוח
מישקל: 78
גובה: 1.70-1.75

מישקלי עבודה:(RM5)
סקווט-90
דדליפט-120
בנץ'-70
חתירה-70
פרס-50

השאלה שלי היא כזו האם במישקלי העבודה האלה כדי לי לעשות את הליניארית של ביל סטאר?
והאם ארבעת השבועות הראשונים בתוכנית הם שבועות חובה או שאפשר לוותר עליהם?

לא, זה מה שהרוב חושבים ואז הם ממהרים "לשמר" משקלים, ואז כל ההתקדמות נדפקת. אם אתה מרגיש ש-4 שבועות זה יותר מדי אתה יכול לצמצם את זה ל-3 אבל יש מצב שתיתקע יותר מהר.

• פותח/ת השרשור
לא, זה מה שהרוב חושבים ואז הם ממהרים "לשמר" משקלים, ואז כל ההתקדמות נדפקת. אם אתה מרגיש ש-4 שבועות זה יותר מדי אתה יכול לצמצם את זה ל-3 אבל יש מצב שתיתקע יותר מהר.

טוב לא נורא אני ישאיר אותה ככה אני חושב שביל סטאר מבין יותר ממני 😃

ביל סטאר לא תכנן את התוכנית הזאת במיוחד לחיטוב. רק בפורום הזה החליטו שזו התוכנית האולטימטיבית לחיטוב ועיצוב הגוף. אבל אומרים שאם אתה במשקלים גבוהים עדיף אפילו לקחת 5 שבועות אחורה בחיטוב.

איפה אפשר ללמוד על התוכנית בצורה מלאה?
יש לי עוד לפחות חודש עד שאני מתחיל אותה, אז ככל שיותר מידע אני אצבור אליה, יהיה יותר טוב )
תודה.

ביל סטאר לא תכנן את התוכנית הזאת במיוחד לחיטוב. רק בפורום הזה החליטו שזו התוכנית האולטימטיבית לחיטוב ועיצוב הגוף.

לדעתך היא לא מתאימה לחיטוב? עדיף לבצע תכנית אחרת?

אני דווקא לא הייתי לוקח כל כך אחורה.כן יכולה להיות ירידה בכוח
אף אחד לא מבטיח שעם מאזן שלילי הוא יתקדם.כל אחד לוקח את זה אחרת
אני הייתי לוקח שבועיים אחורה אם אתה מתחיל חיטוב .אם היית באמצע אז ממש לא לקחת צעד אחורה

לדעתך היא לא מתאימה לחיטוב? עדיף לבצע תכנית אחרת?

אני עליתי איתה במשקלים בחיטוב האחרון (והקצר), אבל הנפח היה לי מעט מדי ונראה לי שזה בא לידי ביטוי גם באיבוד שריר. אני אישית לא אעשה אותה יותר בחיטוב, אבל יש אנשים בפורום שחותמים שזו התוכנית הטובה ביותר לחיטוב מבחינת כל התוצאות (שימור כוח ושריר).

אני עליתי איתה במשקלים בחיטוב האחרון (והקצר), אבל הנפח היה לי מעט מדי ונראה לי שזה בא לידי ביטוי גם באיבוד שריר. אני אישית לא אעשה אותה יותר בחיטוב, אבל יש אנשים בפורום שחותמים שזו התוכנית הטובה ביותר לחיטוב מבחינת כל התוצאות (שימור כוח ושריר).

מה כן תעשה? 🤯

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית