הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אימוני משקולות - מומלץ?

• פותח/ת השרשור Jaclin
  • פורסם בתאריך

Jaclin

משתמש מתחיל
2
0
נק' מוניטין:
0
2
0
שלום לנלי מנהלת הפורום,

אני עושה אימוני משקולות בחדר הכושר, אך הומלץ לי להפסיק מכיוון שזה יכול להגדיל אותי. האם זה נכון? הבנתי שלבחורות זה קשה יותר אבל אני לא יודע כבר...

תודה!

תשובה

היי,
בהמשך לשאלתך, אני אשמח אם תוכלי לפרט קצת יותר על תוכנית האימון שלך ע"מ שאני אוכל לענות לך בצורה הטובה ביותר.
בכל אופן, נשים שונות לחלוטין מגברים מכיוון שרמת הטסטוסטרון נמוכה בהרבה מאצל הגברים, מה שאומר ש"הניפוח" לא יהיה משמעותי.
אם אחת המטרות שלך בין היתר היא לעצב הייתי דווקא ממליצה לך כן להמשיך לעבוד עם משקולות,
וכמובן לא לוותר על החלק האירובי.

שיהיה המשך יום טוב,
נלי

• פותח/ת השרשור
היי,
בהמשך לשאלתך, אני אשמח אם תוכלי לפרט קצת יותר על תוכנית האימון שלך ע"מ שאני אוכל לענות לך בצורה הטובה ביותר.
בכל אופן, נשים שונות לחלוטין מגברים מכיוון שרמת הטסטוסטרון נמוכה בהרבה מאצל הגברים, מה שאומר ש"הניפוח" לא יהיה משמעותי.
אם אחת המטרות שלך בין היתר היא לעצב הייתי דווקא ממליצה לך כן להמשיך לעבוד עם משקולות,
וכמובן לא לוותר על החלק האירובי.

שיהיה המשך יום טוב,
נלי
היי נלי. אני עושה מעט מכשירים כמו חזה במכונה, המכשיר הזה שפותחים וסוגרים את הרגליים, אני עושה מכשיר כזה שתופסים מלמעלה ומביאים את המוט לחזה ואני עושה ליד אחורית עם תמיכה מלמטה מין מכשיר כזה שאפשר לקבוע משקל ולעמוד על פלטפורמה. אני עושה הכל שלוש סטים ל 15 חזרות.
האם מה שאני עושה זה טוב?

היי נלי. אני עושה מעט מכשירים כמו חזה במכונה, המכשיר הזה שפותחים וסוגרים את הרגליים, אני עושה מכשיר כזה שתופסים מלמעלה ומביאים את המוט לחזה ואני עושה ליד אחורית עם תמיכה מלמטה מין מכשיר כזה שאפשר לקבוע משקל ולעמוד על פלטפורמה. אני עושה הכל שלוש סטים ל 15 חזרות.
האם מה שאני עושה זה טוב?

היי יקירתי,
לפי מה שאני רואה את עובדת חזה, חלק משרירי הרגליים, גב ויד אחורית.
ההמלצה שלי היא להתרכז בשרירים הגדולים והעיקריים:
רגליים, חזה ,גב וכתפיים.
הידיים יתחזקו כתוצאה מהעבודה על שרירי הגוף העיקריים מכיוון שהם מסייעים לתנועה.
בנוסף הייתי ממליצה לצאת מקונספט המכשירים ולשלב תרגילי משקולות.
בנוגע לסטים ולחזרות הכל תלוי מטרה, אני אישית בונה את התוכנית האימונים בטווח מסויים של חזרות בהתאם למטרה.

Back
למעלה תחתית