נק' מוניטין:
40
- 232
- 2
נתונים:
גיל - עוד מאט 16
גובה - מטר 78
משקל - 81 קילו
אחוז שומן - אני משער שבסביבות ה15%
תוכניות שעשיתי בעבר:
FBW עם ציוד מוגבל (גירוד ביצים)
SS
HST
AB דגש על כוח
ABC של בילדרים
והשבוע התחלתי FBW, בנתיים אני מתקדם איתה טוב מאוד (כל אימון עושה במשקלים).
פרונט סקוואט 3X5
בנץ' פרס 3X5
מתח רחב 3X5
דדליפט רומני 3X5
מילטרי פרס 3X5
לחיצת תאומים 3X15 (עושה רק מדי פעם)
מקבילים 1Xmaximum
מתח הפוך 1Xmaximum
בטן (רנדומלי, כל אימון משהו אחר)
מה דעתכם על התוכנית? טובה להתקדמות? החיסרון היחיד שאני רואה בה בנתיים זה שהאמה שלי מגיעה לכשל בסוף האימון
המטרה שלי זה להשתפר, לא אכפת לי במה, בכל דבר העיקר שאני משתפר במשהו, בין אם זה כוח או סיבולת או מסת שריר או מהירות וכו'.
ויש לי שאלה על התרגיל מתח, איך אני עושה מתח ככה שאני אשתמש כמה שיותר בגב ופחות בידיים? קראתי את המאמר בSTRONGLIFTS.. כשאני עושה מתח רחב אני תנקע בסוף בגלל הכוח ביד קדמית ולא בגב, לאומת זאת כשאני מנסה להשתמש נטו בגב אני מצליח רק חצי טווח תנועה.. מקווה שמישהו הבין אותי חח
למה אני לא עושה PENDLAY ROWS? כי לא משנה איך אני מנסה אני לא מצליח בלי שהגוף יזוז כל הזמן חח
גיל - עוד מאט 16
גובה - מטר 78
משקל - 81 קילו
אחוז שומן - אני משער שבסביבות ה15%
תוכניות שעשיתי בעבר:
FBW עם ציוד מוגבל (גירוד ביצים)
SS
HST
AB דגש על כוח
ABC של בילדרים
והשבוע התחלתי FBW, בנתיים אני מתקדם איתה טוב מאוד (כל אימון עושה במשקלים).
פרונט סקוואט 3X5
בנץ' פרס 3X5
מתח רחב 3X5
דדליפט רומני 3X5
מילטרי פרס 3X5
לחיצת תאומים 3X15 (עושה רק מדי פעם)
מקבילים 1Xmaximum
מתח הפוך 1Xmaximum
בטן (רנדומלי, כל אימון משהו אחר)
מה דעתכם על התוכנית? טובה להתקדמות? החיסרון היחיד שאני רואה בה בנתיים זה שהאמה שלי מגיעה לכשל בסוף האימון
המטרה שלי זה להשתפר, לא אכפת לי במה, בכל דבר העיקר שאני משתפר במשהו, בין אם זה כוח או סיבולת או מסת שריר או מהירות וכו'.
ויש לי שאלה על התרגיל מתח, איך אני עושה מתח ככה שאני אשתמש כמה שיותר בגב ופחות בידיים? קראתי את המאמר בSTRONGLIFTS.. כשאני עושה מתח רחב אני תנקע בסוף בגלל הכוח ביד קדמית ולא בגב, לאומת זאת כשאני מנסה להשתמש נטו בגב אני מצליח רק חצי טווח תנועה.. מקווה שמישהו הבין אותי חח
למה אני לא עושה PENDLAY ROWS? כי לא משנה איך אני מנסה אני לא מצליח בלי שהגוף יזוז כל הזמן חח