הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חשיבות תזונה בפעילות מסוימת?

• פותח/ת השרשור Starter
  • פורסם בתאריך

Starter

משתמש מתחיל
14
0
נק' מוניטין:
0
14
0
שלום.

אני לא עוסק בספורט בכלל וכרגע אין לי אפשרות ללכת למכון כושר, להכנס לכושר שם וכמובן לפתח גוף (בעל מבנה צר, 1.70, 48 ק"ג). בינתיים יש ברשותי מזרן אימון עליו אני מתכוון לעשות תרגילים שלא דורשים מכשור, כמו גם אופני כושר (כדי להזיז קצת את הרגליים והישבן שלאחרונה התחיל ליפול מחוסר פעילות או השד יודע מה) ומשקולות יד בגדלים של 1.5, 3 ו-8 ק"ג יחד עם הרבה מאוד תוכניות אימון בוידאו מהאינטרנט, שבטוח שחלקן סתם.

1. רציתי לדעת אם יש סיכוי שזה יוכל להוות במאין הכנה לכניסה חלקה וטובה יותר לעולם הספורט כשאוכל להצטרף למכון כושר בעוד כחודשיים בערך (ממש לא בכושר ומרגיש תשוש כל הזמן למרות בדיקות דם תקינות).
2. באיזשהו מקום אני רוצה להוריד ממעט הבטן שכן יש לי למרות המשקל (אולי בגלל פלג גוף עליון חלש במיוחד) ואני לא בטוח אם אפשר לחזק שרירים בלי להיות במאזן קלורי חיובי (?).
3. בנוגע לחלבונים: הבנתי שיש כל מיני סוגים של חלבונים והם בעצם חומצות אמינו שונות. את הרוב הענק של החלבונים שאני צורך אני צורך ממוצרי חלב (יש ימים שאני עובר את ה100 גרם אבל אין לי כוונה להמשיך לצרוך כזאת כמות של מוצרי חלב עוד) ואני צמחוני אבל מוכן להתפשר על אכילת דגים כמו טונה אם יהיה להם אפקט אמיתי על הגוף. מעבר לזה, אני לא רוצה להוסיף שומנים לגוף מעבר לצורך אז מה בעצם אפשר לעשות?

שלום.

אני לא עוסק בספורט בכלל וכרגע אין לי אפשרות ללכת למכון כושר, להכנס לכושר שם וכמובן לפתח גוף (בעל מבנה צר, 1.70, 48 ק"ג). בינתיים יש ברשותי מזרן אימון עליו אני מתכוון לעשות תרגילים שלא דורשים מכשור, כמו גם אופני כושר (כדי להזיז קצת את הרגליים והישבן שלאחרונה התחיל ליפול מחוסר פעילות או השד יודע מה) ומשקולות יד בגדלים של 1.5, 3 ו-8 ק"ג יחד עם הרבה מאוד תוכניות אימון בוידאו מהאינטרנט, שבטוח שחלקן סתם.

1. רציתי לדעת אם יש סיכוי שזה יוכל להוות במאין הכנה לכניסה חלקה וטובה יותר לעולם הספורט כשאוכל להצטרף למכון כושר בעוד כחודשיים בערך (ממש לא בכושר ומרגיש תשוש כל הזמן למרות בדיקות דם תקינות).
2. באיזשהו מקום אני רוצה להוריד ממעט הבטן שכן יש לי למרות המשקל (אולי בגלל פלג גוף עליון חלש במיוחד) ואני לא בטוח אם אפשר לחזק שרירים בלי להיות במאזן קלורי חיובי (?).
3. בנוגע לחלבונים: הבנתי שיש כל מיני סוגים של חלבונים והם בעצם חומצות אמינו שונות. את הרוב הענק של החלבונים שאני צורך אני צורך ממוצרי חלב (יש ימים שאני עובר את ה100 גרם אבל אין לי כוונה להמשיך לצרוך כזאת כמות של מוצרי חלב עוד) ואני צמחוני אבל מוכן להתפשר על אכילת דגים כמו טונה אם יהיה להם אפקט אמיתי על הגוף. מעבר לזה, אני לא רוצה להוסיף שומנים לגוף מעבר לצורך אז מה בעצם אפשר לעשות?

תתחיל לאכול דחוף במקום להוריד מהבטן הדמיונית שלך!!!

• פותח/ת השרשור
חחח קראנץ' היא לא דמיונית... אני לא איזה אנורקס בכלל... טחנתי בלי הפסקה לאחרונה בלי פעילות גופנית ומה יצא לי מזה? 2 קילו של שומן שכמובן החליט בחלקו להתמקם בבטן.

מעבר לזה, עזוב את החלק הקטן של הבטן, בעתיד אני מאוד מאוד מאוד רוצה להתחיל באימונים רציניים ולהתפתח אבל אני חלש מאוד בפלג גוף עליון. עם ידיים בעובי של דוגמנית ושריר של זבוב ופלג גוף עליון ברוחב של צ'ירלידר אי אפשר ללכת רחוק ולעשות מעצמי צחוק באימונים רציניים של גברים.

מה עושים? עם גב חלשלוש וכושר של חזיר ששוקל 300 קילו, שלא נדבר על תשישות מהרגע שאני קם מהמיטה והסחרחורות בתרגילים מסכנים בבית בפעם האחרונה שניסיתי שנה שעברה - באמת שקשה להקים את עצמך בלי איזה משהו שיכוון אותך. מרגיש קצת חסר אונים למרות הרצון הטוב.

יכול להירשם למכון?
כי בשביל חיטוב נכון אתה צריך אימון נכון...FBW למשל עם מעט נפח...
ואם אתה לא רוצה חיטוב ואתה רוצה לגדול תעשה מסה במכון...
בכל מקרה להיכנס לכושר תקרא בפורטל על הספרינטים וכו, אינטרוואלים אימון מצוין, שאפשר לעשות גם עם אופני כושר

• פותח/ת השרשור
כרגע לא יכול להרשם למכון, לפחות בחודש הקרוב כל מה שיש לי זה את הפינה הקטנה בחדר בבית.
נכון שזה מצחיק לחטב כשאין מה, אבל הדגש הוא בעיקר על להתחזק בבית עד כמה שאפשר, להכנס לכושר עד כמה שניתן ובדרך אם אפשר לוותר קצת על הבטן אז בכיף, בכיף גדול, אבל הדגש הוא על התחזקות וכושר מקסימלי כמה שניתן בבית.

• פותח/ת השרשור
סקארפייס אין לי כוונות לרדת במשקל אני רק רוצה לעשות את המקסימום בבית עד שאוכל להרשם למכון ובינתיים להתחזק בבית כי אני באמת מאוד חלש... השאלה היא בעצם אחרת

• פותח/ת השרשור

גם, אבל זה לא המרכז... בכלל לא.

הולי שיט 48 ק"ג על 170!?
כנס לפורום קרוספיט ותעזר במדריכים ובאנשים שמה כדי לבנות לעצמך משהו שיהיה הכי קרוב לתוכנית אימון מסודרת, ותנסה לדבוק בה.

אין לך שום בטן, 48 ק"ג זה רע, רע מאוד. תנסה להתאמץ כמה שאפשר כדי להרשם למכון כושר, כי באמת שאין תחליף לזה - בתוכנית מסודרת אתה בשאיפה לעלות במשקלים כל אימון, וזה לא מתאפשר עם סט אחד של משקולות, גם לא עם 3 וגם לא עם 6...

בהצלחה

גם אם אשלח אליך הודעה פרטית אתה לא תוכל לשלוח לי בחזרה, אתה צריך 150 הודעות לפחות כדי לקבל יכולת לשליחת הודעות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית