הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כמה שאלות על PSMF

Anabolizm

משתמש קבוע
1,289
42
נק' מוניטין:
442
1,289
42
כמה שאלות:
במאמר בפורטל רשום שמקור השומן היחיד מגיע רק מהאומגה 3, אבל מה אם כול המאכלים שמומלץ לאכול כגון-
גבינה צהובה 5/9% שומן, קוטג' 3 אחוז שומן וכו'..רק מהם יוצא לפחות עוד 20 גרם של שומן.
בסוף המאמר רשום שהכמות סידן לא תהייה גבוהה בדיאטה הזאת כי לא נצרוך מאכלים שמועשרים בסידן. האומנם? גבינה צהובה וכו'..
לייל ממליץ על:
- מולטי ויטמין
- אומגה 3
- מגנזיום
- אבץ
- קפאין
- ל טירוזין
- סידן
כמה דברים לגביי ההמלצות:
אני עומד להשתמש באפדרין בחיטוב ואני יודע שמומלץ לקחת ל טירוזין ביחד עם יוהמבין. אפשר לומר אותו דבר ביחד עם שימוש באפדרין? זאת אומרת לשלב אפדרין, קפאין וטירוזין ביחד לפני האימון?
מה היא הכמות המקסימלית שהגוף יכול לקבל סידן ביום? (בערך)
בעיקרון המטרה היא לא להגיע לאחוז שומן מאוד נמוך, 12% אחוז יהיה מאוד מספק עבורי. אני מתכנן לסיים את הדיאטה וישר לחזור שוב למסה.

תודה רבה לעוזרים 😃

אם 12% מספק אותך אז...באמת שאין לך טעם לעשות את הדיאטה הזאת וכל דיאטה דלת פחמימה.
בשלב הזה הדיאטות האלה לא יהיו יותר טובות ו/או מהירות...אלא אם כן אתה מחפש דרך להוריד המון כוח ו/או
שריר.
תעשה דיאטה רגילה .הרבה יותר קלה ורלוונטית אליך כרגע

• פותח/ת השרשור
you should avoid fat as much as you can. (unless omega 3)
you shouldn't mix E/C/L-T because EC gives you enough energy
זה מתוך הספר?
אז לקחת רק אפדרין+קפאין?

---------- התגובה התווספה ב 18:24 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 18:22 ----------

אם 12% מספק אותך אז...באמת שאין לך טעם לעשות את הדיאטה הזאת וכל דיאטה דלת פחמימה.
בשלב הזה הדיאטות האלה לא יהיו יותר טובות ו/או מהירות...אלא אם כן אתה מחפש דרך להוריד המון כוח ו/או
שריר.
אני מחפש לרדת כמה שיותר בחודש וחצי-חודשיים גג..
הגנטיקה שלי במילא לא משהו (הייתי שמן פעם), אלא אם כן יש לך דיאטה מיוחדת בשבילי.

מה להגיד לך, ניסיתי את הPSMF לתקופה וגיליתי שהיא לא בשבילי, לפי דעתי עדיף פשוט לקחת תפריט חיטוב ע"פ המדריך ולשלב הרבה HIIT, לי אישית לא היה ממש כוח לHIIT עם PSMF.

תנסה ותראה איך ילך לך.

זה מתוך הספר?
אז לקחת רק אפדרין+קפאין?

---------- התגובה התווספה ב 18:24 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 18:22 ----------

אם לא אכפת לך לאבד כוח ושריר אז לך על זה

אם לא אכפת לך לאבד כוח ושריר אז לך על זה
למה שיאבד שריר בPSMF?
איבוד של שריר זאת לא פונקציה של גירעון קלורי מוגזם,צריכת חלבון מספקת ואימון עצים?
לא שאני בעד דיאטה קיצונית כזאת ,אבל מי שמסוגל לעמוד בשואה הזאת, לא אמור לאבד
ככה שומן בצורה מהירה יותר?

הוא יהיה בגירעון גדול מדי
בלי פחמימות (ועוד אימוני ריקון)
הוא יאבד כוח
הוא יאבד שריר
אם הוא פחות 15% הוא יאבד עוד יותר

אז אתה אומר בעצם שהדיאטה הזאת
מתאימה רק לאחוזי שומן נמוכים מאוד ולזמן קצר?
רק להבהרה:אני שואל כדי להבין לא בשביל לחלוק על דעתך...
באמת אין לי מושג.

להיפך, לאחוזי שומן גבוהים יותר. ככל שאדם שמן יותר ככה הסיכויים שהוא יאבד מסת שריר בחיטוב נמוכים יותר.

• פותח/ת השרשור
מה להגיד לך, ניסיתי את הPSMF לתקופה וגיליתי שהיא לא בשבילי, לפי דעתי עדיף פשוט לקחת תפריט חיטוב ע"פ המדריך ולשלב הרבה HIIT, לי אישית לא היה ממש כוח לHIIT עם PSMF.

תנסה ותראה איך ילך לך.
זאת לא הפעם הראשונה שאני עושה את הדיאטה הזאת, פשוט הפעם אני מתכוון לעשות אותה כמו שצריך.
מה יעזור לי אימוני HIIT בדיאטה רגילה? השומן ישרף גם בלי אירובי עצים במאזן קלורי שלילי..

הוא יהיה בגירעון גדול מדי
בלי פחמימות (ועוד אימוני ריקון)
הוא יאבד כוח
הוא יאבד שריר
אם הוא פחות 15% הוא יאבד עוד יותר
אני לא מתכוון לעשות אימוני ריקון. זה לא שאני ב8% שומן..

ב- PSMF לא אמורים לעשות אימוני ריקון או אימונים עצימים. אמורים לעשות מעט אימוני כח כדי לשמור על מקסימום מסת שריר (הגוף לא יפרק משהו שהוא צריך).

זאת לא הפעם הראשונה שאני עושה את הדיאטה הזאת, פשוט הפעם אני מתכוון לעשות אותה כמו שצריך.
מה יעזור לי אימוני HIIT בדיאטה רגילה? השומן ישרף גם בלי אירובי עצים במאזן קלורי שלילי..

אני לא מתכוון לעשות אימוני ריקון. זה לא שאני ב8% שומן..
HIIT מאוד יעילים לשריפת שומן גם בדיאטה רגילה. אני אישית מעדיף את האופצייה הזאת כי איתה אני מתקדם פחות או יותר באותו הקצב שבו ירדתי עם PSMF ואני מרגיש הרבה יותר טוב.

• פותח/ת השרשור
HIIT מאוד יעילים לשריפת שומן גם בדיאטה רגילה. אני אישית מעדיף את האופצייה הזאת כי איתה אני מתקדם פחות או יותר באותו הקצב שבו ירדתי עם PSMF ואני מרגיש הרבה יותר טוב.
אז אתה אומר שאימוני HIIT יביאו לשריפת שומן מוגברת בדיאטה גם באחוז שומן יחסית גבוה? (15% שומן ומעלה)
כמה אימונים עשית בשבוע ואיזה סוג?

HIIT יעילים בכל אחוז שומן.

http://www.kilogram.co.il/2104/ספרינטים-לא-רק-לאצנים-חלק-א/

http://www.kilogram.co.il/2138/ספרינטים-לא-רק-לאצנים-חלק-ב/

מה שאני עושה זה HIIT 3 פעמים בשבוע, מתחיל בריצה קלה לחימום ומשם מתחיל עם הספרינטים פחות או יותר כמו שרשום במאמר (יחס מנוחה:ספרינט 1:5-1:2), ומשם ריצה קלה או הליכה חזרה הביתה.

שריר.

be mida ve hu al % shuman gavoa az ha dieta tihiya yoter yeila.

זה מתוך הספר?
אז לקחת רק אפדרין+קפאין?

ken E/C is enough.

תנסה ותראה איך ילך לך.

HIIT ze bizbuz energiya kshe ata be % shuman she meal 10% adif al atzimut shel 60% HR
yoter effectivi
איך שאתה רוצה
רק שיש גם אופציה לעשות ריקון

ani lo raiti optziya shel rikun ba sefer ve haemet she ladaati ze lo keday ki lo tuhal leitoshsh ve ze ifga ba yerida ba mishkal.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית