הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

UFC 131

• פותח/ת השרשור temp
  • פורסם בתאריך

temp

משתמש משקיע
6,236
8
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
38,506
6,236
8
הספירה לאחור :

מסיבת עיתונאים :

אחלה קרבות לדעתי.
יאללה תנו דעה מי לוקח.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
קרווין יפרק אותו.
כל השאר לא מעניין אותי.

באיזה שעה?
באגו טוטאל או בערוץ אחר?

בדר"כ אגו טוטאל משדרים אבל זה בלילה משהו כמו 3-4 בלילה, והאירוע עצמו הוא איזה 3 שעות בכיף, עזוב אותך תחכה יום-יומיים אחרי זה ותוריד את כל הEVENT ותראה בכיף שלך.
רק אל תיכנס לYNET כי הבני זונות האלה מפרסמים ספויילרים כל הזמן

חחחחחחחחחחח
אז זה ישודר בלילה שבין שבת לראשון והשידור החוזר יהיה בראשון בערב אם אני זוכר נכון? אני רוצה לראות בטלוויזיה, אבל סתם לידע כללי מאיפה מורידים?

יש בכל אתר טורנטים וגם בפורומים השונים לינקים להורדה ישירה.

• פותח/ת השרשור
כל מי שעוקב שידע, ספויילרים יכתבו פה...

גם אני חושב שקארווין יפרק את דוס סנטוס(ויש סיכויי גדול שזה יהיה עם נוק-אוט בסיבוב הראשו)ן, זה יהיה תלויי במשחק הקרקע של דוס סנטוס, אם הוא יצליח לקחת את קארווין לשם, למרות שגם שם קארווין לא פראייר...

• פותח/ת השרשור
לקרווין יש יתרון עצום בקרקע, מדובר על אלוף div2, הסיכוי שדוס סנטוס יקח לקרקע הוא אפסי.
השאלה היחידה היא האם יהיה לקרווין אוויר(ואיך הוא התאושש מהניתוח וההורדה במשקל).
אם קרווין נכנס לכושר ולא ישתולל כמו שקרה לו מול ברוק, אז הוא לדעתי הלוחם הכי מסוכן בHW.

לדעתי קרב מאוד מעניין.

הוא לא באמת השתולל מול לסנר, הוא ניסה לסיים את הקרב כמו שהוא היה צריך.
יש הרבה לוחמים שמסוגלים להחזיק את הקצב הזה, כי הם באים מוכנים מבחינת סיבולת וכושר, והוא לא.. סביר להניח שזה לא יקרה לו שוב.

• פותח/ת השרשור
הוא לא באמת השתולל מול לסנר, הוא ניסה לסיים את הקרב כמו שהוא היה צריך.
יש הרבה לוחמים שמסוגלים להחזיק את הקצב הזה, כי הם באים מוכנים מבחינת סיבולת וכושר, והוא לא.. סביר להניח שזה לא יקרה לו שוב.

תראה את הקרב שוב, ותראה כמה אנרגיה הוא משקיע בכל אגרוף.
אין הרבה לוחמים בקטגוריות היותר כבדות שמסוגלים לעבוד בכזה קצב.

יש הבדל מאוד רציני בין לתת אגרופי פטיש חלשים, כמו שהרוב נותנים בקרקע לבין
מה שקרווין זרק, ולדעתי הגורם המרכזי לזה היה חוסר ניסיון הוא אף פעם לא הגיע לסיבוב שני
הוא בכלל לא ידע מה זה אומר...

נכון, אבל זה לא טעות בביצוע שלו בקרב, זה טעות בהכנה שלו לקרב, אגרופים חלשים לא יגמרו את לסנר (למרות שגם חזקים לא גמרו אותו).

חושב שיש פה יותר מידי זלזול בדוס סנטוס. שניהם לוחמים גדולים, אבל לדעתי הוא מגיע כפייבוריט. בכל מקרה בגיל שלו ועם הרקורד שלו זה די ברור שאלוף הוא יהיה יום אחד.

יש לי תחושה שJUNIOR לוקח בKO. אם הקרב יילך לראונד 2, יהיה מאוד מעניין לראות איך קרוין יהיה.. למה בקרב מול לסנר הוא היה גמור בראונד השני ובכללי רוב הקרבות שלו אם לא כולם הסתיימו בראונד הראשון ככה שהוא אף פעם לא באמת "בדק" כמה סיבולת וכושר יש לו.

אתם מדברים כאילו קארווין איבד את האוויר בסיבוב השני מול לאסנר, זה לא ככה, לאסנר פשוט תפס אותו על הקרקע...
ועד היום אני לא מבין איך לאסנר שרד תסיבוב הזה, היו כמה פעמים בסיבוב הראשון שהסתכלתי על השפוט וחשבתי הנה עוד שנייה הוא מפסיק תקרב...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית