הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ jack 3d הוראות שימוש

• פותח/ת השרשור niv29
  • פורסם בתאריך

niv29

משתמש מתחיל
29
5
נק' מוניטין:
9
29
5
האם בימים שאני לא מתאמן אני גם לוקח את הjack או רק בימים שאני מתאמן חצי שעה לפני אימון?

אני לא מבין אנשים שקונים מוצרים במאות שקלים בלי להבין איך הם עובדים ואיך משתמשים בהם.

האם בימים שאני לא מתאמן אני גם לוקח את הjack או רק בימים שאני מתאמן חצי שעה לפני אימון?

אתה הולך לקבל באן.

• פותח/ת השרשור
בגלל זה אני שואל לפני שאני לוקח את המוצר.
אני לוקח HMB האם להמשך לקחת את הHMB עם הארוחה ואחרי 40 דקות לקחת את הJACK לפני אימון?

נערך לאחרונה:
את הג'ק אתה לוקח רק! בימי אימון 30-45 לפני אימון, רצוי שעתיים שלוש אחרי האוכל.
אתה יכול לשלב עם הג'ק קריאטין טהור וקפאין (במידה מסוימת!).
אין שוב בעיה עם העיקצוצים ,סביר להניח שאחרי כמה פעמים שתשתמש בג'ק אתה כבר לא תרגיש את העיקצוצים האלו.
יש המלצה בהוראות יצרן לעשות הפסקה מהג'ק אחרי חודש שימוש,לתקופה של חודש ללא קפאין וללא ג'ק על מנת שתוכל להנות מהאפקט בפעם הבאה ומעוד סיבות אחרות שמפורטות שם.

את הג'ק אתה לוקח רק! בימי אימון 30-45 לפני אימון, רצוי שעתיים שלוש אחרי האוכל.
אתה יכול לשלב עם הג'ק קריאטין טהור וקפאין (במידה מסוימת!).
אין שוב בעיה עם העיקצוצים ,סביר להניח שאחרי כמה פעמים שתשתמש בג'ק אתה כבר לא תרגיש את העיקצוצים האלו.
יש המלצה בהוראות יצרן לעשות הפסקה מהג'ק אחרי חודש שימוש,לתקופה של חודש ללא קפאין וללא ג'ק על מנת שתוכל להנות מהאפקט בפעם הבאה ומעוד סיבות אחרות שמפורטות שם.
אתה לא חייב להיות כזה דרמטי.
ואתה סתם חוזר על מה שאמרו כבר 200 פעם.

אני לא מבין אנשים שקונים מוצרים במאות שקלים בלי להבין איך הם עובדים ואיך משתמשים בהם.

beze ani maskim itha..

אתה הולך לקבל באן.

ban? gam olhim litlot oto be kikar ha ir?

ani hoshev she mi she lo ba zain shelo learvev e/c/l-tyrosin/ beta alanin / 1.3 - dhyth... ve kol shaar ha mamritzim le mineyhem ve yesh lo et ha kesef yahol leishtamesh be kol ha tosafim halalu

חשבתי שיש המלצה לא לערבב EC+L- TYROSIN...

ani lo itkavanti learvev et kol ha reshimat homarim be yahad... ani stam natati dugma le tosafim she anashim mishtamshim baem bishvil kzat meretz.
amarti she lemi she en savlanut leitasek im kol ha shtuyot haelu ve ba lo lihiot rosh katan ve yesh lo et ha kesef leze az she ikah et ha shtuyot ha aherot kmo jack/no explode etc etc....

תוך כמה זמן רואים תוצאות מהג'ק? העם זה אותו דבר עם אני לוקח NO EXPLODE עם CELLMASS? יהיו אותם תוצאות כמו שאני יקח ג'ק?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית