הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שאלה

• פותח/ת השרשור lbs92
  • פורסם בתאריך

lbs92

משתמש מתחיל
176
0
נק' מוניטין:
-33
176
0
לאחר אימון הכוח אני מבצע אירובי- כרבע שעה-20 דקות ריצה.
לאחר האירובי אני שם לב שהנפיחות שקיבלתי מהאימון כוח ירדה, ומשום מה אני מרגיש כאילו לא התאמנתי לפני.
האם זה אומר בהכרח שהאימון כוח היה לשווא? האם זה אומר שהאירובי שעשיתי אחרי האימון פגע בגדילת השריר והשפיע לרעה על תהליך בנייתו (המצב האנאבולי)?
למה אחרי ריצה אני נראה כמו חצי בנאדם?

לא אחי זה בסדר תמיד אחרי אימון אתה נראה יותר גדול ואחרי כמה זמן אתה חוזר למצב הרגיל ולא דווקא עם עשיתה ריצה אתה מדבר כיאילו רק אחרי ריצה אתה נהיה יותר קטן ושאתה לא רץ מה זה לא קורה לך פעם הבאה תשים לב ותראה שכן

• פותח/ת השרשור
השאלה היא אם הריצה מפרקת את השריר והורסת את המצב האנאבולי, או שזה לא קריטי כל כך..
כי זה ידוע שריצה מפרקת שריר- החלבונים מהשריר גם נלקחים כמאגרים שמשמשים את הגוף להוצאת אנרגיה בריצה.

השאלה היא אם הריצה מפרקת את השריר והורסת את המצב האנאבולי, או שזה לא קריטי כל כך..
כי זה ידוע שריצה מפרקת שריר- החלבונים מהשריר גם נלקחים כמאגרים שמשמשים את הגוף להוצאת אנרגיה בריצה.

על זה אני אפילו לא אגיב.

לגבי הנושא:
1) אתה מתנפח באימון כי אתה מפמפם דם לתוך השריר.
2) כשאתה רץ- מגדיל דופק, מזרים את הדם יותר מהר, הדם "יורד מהשרירים".
3) השרירים נראים קטנים יותר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית