הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תקוע בבנץ' ולא מצליח להתקדם

matan_g

משתמש מתחיל
66
0
נק' מוניטין:
0
66
0
קראתי וראיתי SS אבל מכיוון שיש לי בעיה לבצע אותה כפי שהיא, שיניתי אותה מעט

אני מתחיל ב2 סטים חימום - מוט ריק ואח"כ מוט + חצי מהמשקל המקסימלי
עולה במשקל מסט לסט בשיטת הפירמידה, סט עבודה ראשון 8 חזרות ועם כל סט מעלים משקל ומורידים חזרה

A - ראשון
סקוואט 3 סטים של עבודה על 5-8 חזרות
בנץ' 3X 5-8
מתח / פולי רחב 3 X 5-8

B
סקוואט
בנץ'
מתח
כתפיים

C
בנץ'
דדליפט
מתח
כפיפת מרפקים בעמידה עם מוט W - שני סטים, 8 חזרות

התוכנית בגדול עובדת, הצלחתי כמתאמן מתחיל לעלות מסקוואט של 25 ק"ג ל60 ק"ג
ובנץ' מ25 ל55 ק"ג תוך 3 שבועות בערך, בסקוואט אני מצליח לעלות משקל מאימון לאימון / שבועי
אבל בבנץ' אני תקוע. בסט ה2-3 אני כבר גמור, הגוף רועד ומתקשה לעלות את המוט

כשאני מסיים את הסט אני מרגיש טוב ולא מרגיש שהתעייפתי אבל בסט הבא אני כבר לא אצליח לעשות אפילו 4 חזרות שלא לדבר על לעלות משקל.
אחרי האימון אני לא מרגיש ששרירי החזה תפוסים במיוחד וזה מרגיש כאילו אני נקרע בתרגיל על פארש.
מה יכולה להיות הבעיה?

מי זה נתקעים? אתה טוען שהמתאמן הממוצע לוחץ 160-180 קילו?
אני אומר שאחרי 3-4 שנים אימון טבעי מושכל המספרים בתרגילי בסיס חייבים לנוע סביב ה 200% ממשקל עצמי,כאשר מוצעו כל השיטות אימון,תזונה ותוספים ונתקעים- פה זה הזמן להתחיל עם חמצוציות. לא ליפני זה. ומתאמן ממוצע לא מעניין אותי. דרבין רוללזזז

אז אתה אומר שבשבילי (115~ קילו\ 1.82) לגיטימי להתחיל בחומרים זה רק החל מ230 ק"ג בנץ?
+/- ..
אם אתה כזה ענק?למה אתה כזה חלש?

אני אומר שאחרי 3-4 שנים אימון טבעי מושכל המספרים בתרגילי בסיס חייבים לנוע סביב ה 200% ממשקל עצמי,כאשר מוצעו כל השיטות אימון,תזונה ותוספים ונתקעים- פה זה הזמן להתחיל עם חמצוציות. לא ליפני זה. ומתאמן ממוצע לא מעניין אותי. דרבין רוללזזז

+/- ..
אם אתה כזה ענק?למה אתה כזה חלש?

למה אתה חושב שאני חלש? נראה לך שאני בילדר?

עריכה:
שאף אחד לא יחשוב, אין לי בנץ מעל 200 או באיזור ה200.

בקיצר, זרקת מספר מצוץ מהאצבע וזה דרש הטרלה. נקסט

נערך לאחרונה:
למה אתה חושב שאני חלש? נראה לך שאני בילדר?

עריכה:
שאף אחד לא יחשוב, אין לי בנץ מעל 200 או באיזור ה200.

בקיצר, זרקת מספר מצוץ מהאצבע וזה דרש הטרלה. נקסט

יאללה?תטריל,מת על זה...בתור אחד שאין לו חובות לראק ומוכן להודות גם בקטעים הלא מפוארים- נראה איך תעשה את זה.
נ.ב. המספר הזה לראשונה צץ בספרים של סטיוארט מק רוברט . שנים מאוחר יותר הוא שוב חזר בשיחות בין החברי.

לדעתי אתה טועה, זה אמור להיות סביב ה-250% משקל גוף לאדם טבעי וסביב ה-400% לאדם עם חמצוציות.

150% נחשב יפה מאוד. חשוב לי לחזור על זה בפעם ה3 לאור ההתעלמויות פה.

לדעתי אתה טועה, זה אמור להיות סביב ה-250% משקל גוף לאדם טבעי וסביב ה-400% לאדם עם חמצוציות.
אתה מצויין,על כוון הגרוטסקי לא חשבתי,תמשיך.
אני צוחק, 200% זה מספר הזוי
תן מספרים שאליהם הגעת טבעי

---------- התגובה התווספה ב 11:33 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 11:32 ----------

150% נחשב יפה מאוד. חשוב לי לחזור על זה בפעם ה3 לאור ההתעלמויות פה.

רוב החברי הרגילים פה בסביבות ה 80 קילו- סקווט ודד ליפט 140 -זה ביזיון

---------- התגובה התווספה ב 11:34 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 11:33 ----------

רוב הבילדרים לא מגיעים גם לזה לפני שהם לוקחים "חמצוציות".

מי נחשב בילדר? ילדי קוביות?מי שמתאמן פיצולים? מיתחרים ברמה לאומית? ברמה בינלאומית?

מי נחשב בילדר? ילדי קוביות?מי שמתאמן פיצולים? מיתחרים ברמה לאומית? ברמה בינלאומית?

מה זה חשוב? אדם קם בבוקר ואומר שהוא יתאמן לרמה בינלאומית, אז עד 200 קילו בנץ' הוא לא יקח חומרים? עוברים דרך תחנות, והפעם הראשונה שלוקחים "חמצוציות" עבור רוב האנשים אפילו לא מגיעה לאחוזים שציינת.
חוצמזה אנטון, בנץ' 200% וסקוואט 250% זה לא בדיוק "סביב ה-200% משקל גוף", אפילו אם נלך לפי הכיוון שלך.

אתה מצויין,על כוון הגרוטסקי לא חשבתי,תמשיך.

תן מספרים שאליהם הגעת טבעי

---------- התגובה התווספה ב 11:33 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 11:32 ----------

רוב החברי הרגילים פה בסביבות ה 80 קילו- סקווט ודד ליפט 140 -זה ביזיון

---------- התגובה התווספה ב 11:34 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 11:33 ----------

אני חלש בלחיצות אבל אני יכול להגיד לך שמשהו ראלי למישהו ששוקל כ 85-90 ק"ג על כ 15%
סקוואט 220~
דדליפט 230~
פרס 100 ~
בנצ' 150~

מי שיגיע לזה לדעתי זה כבר אומר שהוא עובד טוב
(זה לא משקלים שלי) אני הגעתי לבנצ' 140 קילו 5 סינגלים בסוף העונה והתחלתי חיטוב באותה תקופה הייתי 90 קילו ודי בשיא שלי מבחינת בנצ'
היום אני 88 קילו אימון אחרון 130 ל4
אבל הלחיצות שלי חלשות

200% זה מספר טוב אבל מאוד גבוה, זה אומר שאני צריך ללחוץ 180 קילו זה אומר להוסיף 30-40 קילו לRM1 ובבנצ' זה עבודה ארוכה מאוד, השיפור שם בכל תקופה של תוכנית כוח (חודשיים) במצב אופטימלי במשקלים כאלה יהיה 5-10 קילו, במקרה הטוב, ואם אני אוסיף 10 קילו שם זה ממש יהיה הישג

נערך לאחרונה:
אני חלש בלחיצות אבל אני יכול להגיד לך שמשהו ראלי למישהו ששוקל כ 85-90 ק"ג על כ 15%
סקוואט 220~
דדליפט 230~
פרס 100 ~
בנצ' 150~

מי שיגיע לזה לדעתי זה כבר אומר שהוא עובד טוב
(זה לא משקלים שלי) אני הגעתי לבנצ' 140 קילו 5 סינגלים בסוף העונה והתחלתי חיטוב באותה תקופה הייתי 90 קילו ודי בשיא שלי מבחינת בנצ'
היום אני 88 קילו אימון אחרון 130 ל4

קודם כל כבוד. דבר שני איך זה עומד ביחס למה שטענתי. דבר שלילי האם בשלב הזה בערך נתקעת באמת והתחלת לשכול מחשבות הרסניות? 🤩

---------- התגובה התווספה ב 11:46 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 11:44 ----------

נ.ב. אני סיימתי תקופה הטבעית שלי בסביבות 80 קילו עם בנצ' 125,סקווט 180 ,דד ליפט 200

קודם כל כבוד. דבר שני איך זה עומד ביחס למה שטענתי. דבר שלילי האם בשלב הזה בערך נתקעת באמת והתחלת לשכול מחשבות הרסניות? 🤩

---------- התגובה התווספה ב 11:46 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 11:44 ----------

נ.ב. אני סיימתי תקופה הטבעית שלי בסביבות 80 קילו עם בנצ' 125,סקווט 180 ,דד ליפט 200

מחשבות הרסניות תמיד היו שם
הבנצ' לא היה פאקטור
יותר סקוואט/דדליפט

מה שאני אומר ש 200% זה יותר יעד קשה להשגה שמעט אנשים יגיעו אליו לבנצ' (זה כמו סקוואט פי 3 + ממשקל גוף בערך)
למשל פרס משקל גוף זה יעד יותר קל להשגה ולמרות זאת רוב האוכלוסיה לא תגיע לשם

זה נשמע לך הגיוני להגיד את אותם אחוזים לכל תרגילי הבסיס? אפילו בתחרויות של פאוורליפטרים 200% בנץ' זה גבולי. אני אשמח לראות את כל המתאמנים שלך שלוחצים 200%.

זה נשמע לך הגיוני להגיד את אותם אחוזים לכל תרגילי הבסיס? אפילו בתחרויות של פאוורליפטרים 200% בנץ' זה גבולי. אני אשמח לראות את כל המתאמנים שלך שלוחצים 200%.
אתה מנסה להכשיל אותי? גם זה בסדר. רשמתי סביב ה200% לי ברור שבנצ' יהיה הרבה פחות מזה.
עוד דבר שאני רוצה להדגיש באמירה זו- זה גם אם היא לא רציונלית ואתה מתמיע אותה אצל מתאמן צעיר שרוצה לחחת דברים תרם עט,אז זה עושה את העבודה שלו. כי שמשקלי עבודה שואפים למספרים האלו- הצעיר גודל כתופעת לוואי מהמשקלים ושם דגשים במקום הנכון

---------- התגובה התווספה ב 13:59 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 13:58 ----------

מחשבות הרסניות תמיד היו שם
הבנצ' לא היה פאקטור
יותר סקוואט/דדליפט

מה שאני אומר ש 200% זה יותר יעד קשה להשגה שמעט אנשים יגיעו אליו לבנצ' (זה כמו סקוואט פי 3 + ממשקל גוף בערך)
למשל פרס משקל גוף זה יעד יותר קל להשגה ולמרות זאת רוב האוכלוסיה לא תגיע לשם

תסתכל טוב בתמונת פרופייל שלי ותגיד מה בעיה שלי בבנצ' ולמה הוא כ"כ נמוך- זה כ"כ בולט...

אתה מנסה להכשיל אותי? גם זה בסדר. רשמתי סביב ה200% לי ברור שבנצ' יהיה הרבה פחות מזה.
עוד דבר שאני רוצה להדגיש באמירה זו- זה גם אם היא לא רציונלית ואתה מתמיע אותה אצל מתאמן צעיר שרוצה לחחת דברים תרם עט,אז זה עושה את העבודה שלו. כי שמשקלי עבודה שואפים למספרים האלו- הצעיר גודל כתופעת לוואי מהמשקלים ושם דגשים במקום הנכון

---------- התגובה התווספה ב 13:59 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 13:58 ----------

תסתכל טוב בתמונת פרופייל שלי ותגיד מה בעיה שלי בבנצ' ולמה הוא כ"כ נמוך- זה כ"כ בולט...

לא הבנתי
אני יכול להראות לך PL שהחזה שלהם לא נראה יפה כמו של בילדרים ולוחצים יותר
מה גם שבנצ' (חוץ מחזה) תלוי בידיים, כתפיים וגב ואצלך הם גדולים

הנה ענית בלי לדעת. בגללששנים לחצתי עם פאק בטכניקה,עם גב וכתפיים,הם התפתו ועכשיו הם דומיננטיים בתרגיל תוקעים אותי ב 160

הנה ענית בלי לדעת. בגללששנים לחצתי עם פאק בטכניקה,עם גב וכתפיים,הם התפתו ועכשיו הם דומיננטיים בתרגיל תוקעים אותי ב 160

להיפך אם לחצת עם "גב וידיים" אז אתה ניצלת יותר שרירים והפקת יותר כוח (החזה עובד בכל מקרה לא ניתן לבטל אותו בלחיצת חזה)

זה שנתקעת אומר שכנראה צריך לתכנן את האימון והפירודיצזיה קצת יותר טוב (אני מאמין שההתאוששות שלך זה לא הבעיה)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית