עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
היו כאן מספיק דיונים על זה כולל וידאו מלפני שבוע של ריפטו שנותן שיעור על רצועות. תחפש.
אתה מדבר על רצועות למפרקים או רצועות כמו של BB שמים מסביב למוט וזה עוזר (או מבטל) לאלמנט של האחיזה?
בדיוק כמו שכתבת, לבעיות מפרקים. לי למשל יש קרע במיניסקוס, ויש ימים שאני לא יכול ללכת, שלא לדבר על להתאמן, בלי רצועות או תחבושות שתופסות את הברך.לא לאחיזה, לבעיות מפרקים למשל, יש הרבה אורטופדים שממליצים לאנשים לשים רצועות על הברכיים או על כל מפרק אחר, אני רוצה לדעת מה התפקיד שלהן בדרך כלל?
יש לי מתאמנת שיש לה כאבי ברכיים והאורטופדנתן לה רצועות לברכיים , שתשים אותן בזמן אימון, אז רציתי להתעניין מה החשיבות של הרצועות ובאיזה מצבים שמים אותן.
למשל אם בפציעות מסויימת שכן אפשר להתאמן, האם רצועות יכולות לעזור, אם כן איזה רצועות כדי?
ואם הרצועה זה עזרה חיצונית , באיזו דרך היא עוזרת להוריד כאבים/ למנוע פציעות?
אתה מתחיל לעצבן אותי עם התגובות שלך,כל תגובה שלך אני רואה שאתה שולח אנשים לחפש, אין לך מה להגיב אל תגיב.
אוי לא רק אל תתעצבן...
יש לי מה להגיב, וזה להזכיר לך שפירסמו סרטון של ריפטו על הנושא ושיש דיונים די מפורטים שדיברו על זה ושאתה יכול למצוא את כל זה ע"י חיפוש פשוט במקום להתעצל.