הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ רצועות - למה הן משמשות?

bietarist

מושעה
2,468
0
נק' מוניטין:
7,494
2,468
0
אני יודע שיש הרבה סוגי רצועות, מעניין אותי אותי למה הן משמשות ובאיזה מצבים מומלץ לשים אותן?

אתה מדבר על רצועות למפרקים או רצועות כמו של BB שמים מסביב למוט וזה עוזר (או מבטל) לאלמנט של האחיזה?

היו כאן מספיק דיונים על זה כולל וידאו מלפני שבוע של ריפטו שנותן שיעור על רצועות. תחפש.

• פותח/ת השרשור
היו כאן מספיק דיונים על זה כולל וידאו מלפני שבוע של ריפטו שנותן שיעור על רצועות. תחפש.

אתה מתחיל לעצבן אותי עם התגובות שלך,כל תגובה שלך אני רואה שאתה שולח אנשים לחפש, אין לך מה להגיב אל תגיב.

---------- התגובה התווספה ב 11:16 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 11:14 ----------

אתה מדבר על רצועות למפרקים או רצועות כמו של BB שמים מסביב למוט וזה עוזר (או מבטל) לאלמנט של האחיזה?

לא לאחיזה, לבעיות מפרקים למשל, יש הרבה אורטופדים שממליצים לאנשים לשים רצועות על הברכיים או על כל מפרק אחר, אני רוצה לדעת מה התפקיד שלהן בדרך כלל?

מה שמחזיק לך את המפרק זה רצועות (שבתוך המפרק עצמו לא רצועות של אינזר), שרירים וגידים
הרצועות זה עזרה חיצונית

עדיף לא להשתמש אלא אם אתה פצוע

לאיזה רצועות אתה מתכוון ?

• פותח/ת השרשור
יש לי מתאמנת שיש לה כאבי ברכיים והאורטופדנתן לה רצועות לברכיים , שתשים אותן בזמן אימון, אז רציתי להתעניין מה החשיבות של הרצועות ובאיזה מצבים שמים אותן.
למשל אם בפציעות מסויימת שכן אפשר להתאמן, האם רצועות יכולות לעזור, אם כן איזה רצועות כדי?

ואם הרצועה זה עזרה חיצונית , באיזו דרך היא עוזרת להוריד כאבים/ למנוע פציעות?

לא לאחיזה, לבעיות מפרקים למשל, יש הרבה אורטופדים שממליצים לאנשים לשים רצועות על הברכיים או על כל מפרק אחר, אני רוצה לדעת מה התפקיד שלהן בדרך כלל?
בדיוק כמו שכתבת, לבעיות מפרקים. לי למשל יש קרע במיניסקוס, ויש ימים שאני לא יכול ללכת, שלא לדבר על להתאמן, בלי רצועות או תחבושות שתופסות את הברך.

יש לי מתאמנת שיש לה כאבי ברכיים והאורטופדנתן לה רצועות לברכיים , שתשים אותן בזמן אימון, אז רציתי להתעניין מה החשיבות של הרצועות ובאיזה מצבים שמים אותן.
למשל אם בפציעות מסויימת שכן אפשר להתאמן, האם רצועות יכולות לעזור, אם כן איזה רצועות כדי?

ואם הרצועה זה עזרה חיצונית , באיזו דרך היא עוזרת להוריד כאבים/ למנוע פציעות?

מתי כואב לה בברכיים ?
צריך לראות מה יש לה
אם היא תחזק את ההמסטרינג סביר להניח שזה יפתור את רוב הבעיות
שתעשה סקוואט

ברכיות יכול להקל, רצועות נראה לי מיותר
צריך לראות מה יש לה ומתי כואב לה, וממתי וממה הכאבים

• פותח/ת השרשור
כואב לה בכפיפה של הברך,התחלנו לעשות סקוואט , נראה איך זה התקדם.
מה ההבדל בין ברכיות לבין רצועות?
יש לך איזה חומר לקרוא על פציעות ספורט ודרכי טיפול , בעברית?

אתה מתחיל לעצבן אותי עם התגובות שלך,כל תגובה שלך אני רואה שאתה שולח אנשים לחפש, אין לך מה להגיב אל תגיב.

אוי לא רק אל תתעצבן...

יש לי מה להגיב, וזה להזכיר לך שפירסמו סרטון של ריפטו על הנושא ושיש דיונים די מפורטים שדיברו על זה ושאתה יכול למצוא את כל זה ע"י חיפוש פשוט במקום להתעצל.

סיגנוס אתה עושה עבודת קודש.
לא נשארו עוד הרבה דברים שטרם נשאלו או נדונו כאן כך או אחרת, אוטוטו משה יוכל באמת לסגור את
האתר המיותר הזה

• פותח/ת השרשור
אוי לא רק אל תתעצבן...

יש לי מה להגיב, וזה להזכיר לך שפירסמו סרטון של ריפטו על הנושא ושיש דיונים די מפורטים שדיברו על זה ושאתה יכול למצוא את כל זה ע"י חיפוש פשוט במקום להתעצל.

אם שאלתי כנראה לא מצאתי את מה שאני מחפש, אז במקום "להתעצל" תן לי את הקישור או שאל תכתוב, זה נהיה דפוס התנהגות אצלך..
תוריד את האף קצת לא יזיק

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית