הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ איך להמשיך מפה.. חיטוב, מסה..

• פותח/ת השרשור Guyb
  • פורסם בתאריך

Guyb

משתמש קבוע
1,387
23
נק' מוניטין:
1,521
1,387
23
שלום, אני מתאמן בערך 7-8 חודשים. אחרי החודש הראשון אנשים אמרו לי אתה צריך לעשות "מסה" לעלות במשקל, לאכול הרבה כמה שאתה יכול וככה תתחזק ואחרי זה תעשה חיטוב.. אחרי בערך חודשיים וחצי עליתי בערך 20 קילו שרובם משומן.. וכולם כבר אמרו לי להפסיק ולרדת עכשיו במשקל ועכשיו ירדתי 14 קילו..
בחדר כושר הציע לי מתאמן אחד שלהפסיק עם החיטוב כבר ולעשות שוב מסה בערך חצי שנה כי אם אני ימשיך בחיטוב עם השריר שאין לי אני ייראה כמו בחורה כמו שקרה לו בעבר..

מה אתם ממליצים לי לעשות?
ואם מסה.. אז איך לעשות אותה כשאני באמת עולה יותר בשריר לעומת השומן, והאם צריך תוספים?

סוף המסה- 79 קילו:
http://imageshack.us/photo/my-images/717/30664361.jpg/

אחרי חודשיים וחצי- שלוש של חיטוב, תמונה מהשבוע, 65 קילו:

http://imageshack.us/photo/my-images/402/tcyhj.jpg/

המצב שלי עכשיו הוא:
משקל: 65.
גובה: 170.

תודה לעוזרים.

תעשה מסה נקייה לאכול נכון בריא 6 ארוחות ביום כך אבקת חלבון אחרי האימון ותחשב את זה לארוחה שאתה אוכל ביום עם פרי לא לאכול שטויות: פיצה,שוורמה,חטיפים וכו... תמענה מזה בכלל תזכור עם אתה רוצה תוצאות טובות תפקיד על:אימונים חזקים-תזונה ברזל*- והכי חשוב אירובי במסה נקייה תנסה להגיע ל100 דקות בשבוע ובחיטוב 40-45 דקות אירובי! תזכור הכל תלוי בכך ואיך שאתה מקפיד על זה! אתה בן 16 תראה עם תקפיד על זה תראה תוצאות טובות!

---------- התגובה התווספה ב 14:37 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 14:35 ----------

בחיטוב 40-45 דקות ביום אירובי!

• פותח/ת השרשור
תעשה מסה נקייה לאכול נכון בריא 6 ארוחות ביום כך אבקת חלבון אחרי האימון ותחשב את זה לארוחה שאתה אוכל ביום עם פרי לא לאכול שטויות: פיצה,שוורמה,חטיפים וכו... תמענה מזה בכלל תזכור עם אתה רוצה תוצאות טובות תפקיד על:אימונים חזקים-תזונה ברזל*- והכי חשוב אירובי במסה נקייה תנסה להגיע ל100 דקות בשבוע ובחיטוב 40-45 דקות אירובי! תזכור הכל תלוי בכך ואיך שאתה מקפיד על זה! אתה בן 16 תראה עם תקפיד על זה תראה תוצאות טובות!

---------- התגובה התווספה ב 14:37 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 14:35 ----------

אבל במסה נקייה ממה שהבנתי כמה שתקרע תתחת אתה תעלה בשריר מאוד מאוד לאט...

---------- התגובה התווספה ב 14:59 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 14:51 ----------

עוד אנשים בבקשה..

אתה רק בן 16 על תמהר כמו שאמרתי תפקיד! ותראה תוצאות כל מה שאמרתי זה הכי חשוב!

תוצאות רואים רק מה שאתה מכניס לפה[תזונה נכונה ברזל!]

---------- התגובה התווספה ב 15:09 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 15:08 ----------

תקפיד!**

קודם כל אחלה התקדמות, שיפור נהדר.
דבר שני, אני אישית הייתי עובר למסה, כי חיטבת מספיק לדעתי.
ודבר שלישי, הרבה יותר יעיל לעלות במסה מלוכלכת ואז לחטב, אבל גם עם הלכלוך לא להגזים, ולעלות את הקלוריות שאתה מכניס בהדרגה.
ולגבי תוספים - תקרא את המאמר על תוספי מזון בפורטל. יעשה לך הרבה סדר.

• פותח/ת השרשור
קודם כל אחלה התקדמות, שיפור נהדר.
דבר שני, אני אישית הייתי עובר למסה, כי חיטבת מספיק לדעתי.
ודבר שלישי, הרבה יותר יעיל לעלות במסה מלוכלכת ואז לחטב, אבל גם עם הלכלוך לא להגזים, ולעלות את הקלוריות שאתה מכניס בהדרגה.
ולגבי תוספים - תקרא את המאמר על תוספי מזון בפורטל. יעשה לך הרבה סדר.

דבר ראשון תודה רבה על הפירגון, דבר שני שעשיתי את המסה זאת הייתה פעם ראשונה ואמרו לי תאכל הרבה כמה שאתה יכול להכניס לפה ומה שבאלך בסוף כל היום אכלתי בורקסים ועליתי איזה 20 קילו בחודשיים שהרוב שומן.. אני צריך שמישהו יכוון קצת איך לעשות את המסה עכשיו בצורה הכי נכונה בלי "ללכלך יותר מידי" כמו שאתה אומר..
עכשיו אני עוד בחיטוב אוכל בערך 1650 קלוריות 130 גרם חלבון, 80 גרם שומן, 80 גרם פחמימות..

הוא לא צריך לאכול 6 ארוחות ביום, והוא יכול לאכול שטויות אין קשר בין זה לבין מאסה נקייה/מלוכלכת. וגם לא חובה אירובי.

רק אל תגזים הפעם כי 20 קילו בחודשיים וחצי זה הגזמה רצינית, אין שום סיבה לעלות ככה.
ובאיזו תוכנית אתה עובד?

• פותח/ת השרשור
הוא לא צריך לאכול 6 ארוחות ביום, והוא יכול לאכול שטויות אין קשר בין זה לבין מאסה נקייה/מלוכלכת. וגם לא חובה אירובי.

רק אל תגזים הפעם כי 20 קילו בחודשיים וחצי זה הגזמה רצינית, אין שום סיבה לעלות ככה.
ובאיזו תוכנית אתה עובד?

מזאת אומרת אני יכול גם לאכול שטויות?
ובינתיים אני כבר חודש עם FBW אני יסיים עד סוף החודש ויעבור ל5x5 כי אני רואה שאני עדיין מתקדם איתה במשקלים ועם גירעון שלישי.. כי עד היום הייתי בחיטוב.

מזאת אומרת אני יכול גם לאכול שטויות?
ובינתיים אני כבר חודש עם FBW אני יסיים עד סוף החודש ויעבור ל5x5 כי אני רואה שאני עדיין מתקדם איתה במשקלים ועם גירעון שלישי.. כי עד היום הייתי בחיטוב.

אתה לא צריך להתנזר משטויות, המטרה במאסה זה לעלות במשקל וזה שלא תאכל שטויות לא יגרום לך לעלות נקי ולהפך. כמה קלוריות תכניס זה מה שיגרום לך לעלות "מלוכלך" או "נקי" (כמובן בהנחה שאתה מקפיד על כמות חלבון מספקת גם). מבחינה בריאותית זה כבר שיקול אחר.

וגם אתה לא חייב לשתות שייק ישר אחרי האימון, שכחתי לציין.

• פותח/ת השרשור
אתה לא צריך להתנזר משטויות, המטרה במאסה זה לעלות במשקל וזה שלא תאכל שטויות לא יגרום לך לעלות נקי ולהפך. כמה קלוריות תכניס זה מה שיגרום לך לעלות "מלוכלך" או "נקי" (כמובן בהנחה שאתה מקפיד על כמות חלבון מספקת גם). מבחינה בריאותית זה כבר שיקול אחר.

וגם אתה לא חייב לשתות שייק ישר אחרי האימון, שכחתי לציין.

כן אני אוכל איזה טונה או קוטג' או משהו עם 2-4 תמרים אחרי אימון.
ועם כמה קלוריות להתחיל? אני שורף במנוחה בערך 1800 ואני אוכל 1600 בערך..
ואתה ממליץ להתחיל להשתמש בקריאטין?

כן אני אוכל איזה טונה או קוטג' או משהו עם 2-4 תמרים אחרי אימון.
ועם כמה קלוריות להתחיל? אני שורף במנוחה בערך 1800 ואני אוכל 1600 בערך..
ואתה ממליץ להתחיל להשתמש בקריאטין?

במאסה אם אתה באמת רוצה לספור קלוריות הייתי מתחיל עם משהו כמו 500 מעל הניטראלי, אם אתה לא רוצה לספור אז פשוט תקיד על חלבון ואז תגזים יותר מדי. פשוט תראה איך אתה עולה ולפי זה תוסיף/תוריד אוכל.
תעבור על הקישור הראשון שJOE הביא לך, יש בו כל מה שאתה צריך.

והתכוונתי שאין צורך באופן כללי לאכול ישר אחרי האימון חלבון ופחמימות, כל עוד אתה מקפיד על ארוחה טובה לפני האימון ועל כמות מספקת של קולוריות וחלבון בסופו של יום.

קריאטין זה לא חובה, תקרא עליו (בפורטל יש מאמר על תוספים) ותחליט.

• פותח/ת השרשור

טרחתי וחיפשתי במקומך את המדריכים. תגיד, קראת אותם בכלל?

לא שמתי לב זה קפץ לי ישר להודעה אחריך, ממש תודה על העזרה והטרחה גבר ! ואלה הבנתי כל מה שהייתי צריך..

---------- התגובה התווספה ב 20:27 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 20:21 ----------

במאסה אם אתה באמת רוצה לספור קלוריות הייתי מתחיל עם משהו כמו 500 מעל הניטראלי, אם אתה לא רוצה לספור אז פשוט תקיד על חלבון ואז תגזים יותר מדי. פשוט תראה איך אתה עולה ולפי זה תוסיף/תוריד אוכל.
תעבור על הקישור הראשון שJOE הביא לך, יש בו כל מה שאתה צריך.

והתכוונתי שאין צורך באופן כללי לאכול ישר אחרי האימון חלבון ופחמימות, כל עוד אתה מקפיד על ארוחה טובה לפני האימון ועל כמות מספקת של קולוריות וחלבון בסופו של יום.

קריאטין זה לא חובה, תקרא עליו (בפורטל יש מאמר על תוספים) ותחליט.

תודה על העזרה.. באמת שיש פה כמה אנשים תותחים..!
והבנתי שהקריאטין ממריץ את הדם, ומרחיב את כלי הדם, ואז יש יותר מיץ בשריר מה שנותן לך יותר כוח. וגם שהקריאטין עוזר להתאושש מאימון לאימון השאלה אם זה באמת נחוץ לי במצב שלי עכשיו או להתחיל עם זה יותר מאוחר

נערך לאחרונה:

אתה מקשקש שטויות במיץ

אתה מקשקש שטויות במיץ

מקשקש שטויות רוב האנשים אוכלים שטויות ואחר כך הם מתפלים על איך שהם נראים רוב האנשים בחדר כושר מרביצים אימון והתזונה שלהם על הפנים ולא עושים אירובי אני חושב שגם אתה אחד מהם ונראה כמו פח!!!

איפה למדת את זה? בגולדס ג'ים?

רוב המתאמנים במכון עם אחוזי שומן בשמים ולא עושים אירובי אפילו ונראים כמו פחים.
באים לאימון כדי לדחוס את השומן שלהם.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית