הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ איך להמשיך מפה.. חיטוב, מסה..

• פותח/ת השרשור Guyb
  • פורסם בתאריך

Guyb

משתמש קבוע
1,387
23
נק' מוניטין:
1,521
1,387
23
שלום, אני מתאמן בערך 7-8 חודשים. אחרי החודש הראשון אנשים אמרו לי אתה צריך לעשות "מסה" לעלות במשקל, לאכול הרבה כמה שאתה יכול וככה תתחזק ואחרי זה תעשה חיטוב.. אחרי בערך חודשיים וחצי עליתי בערך 20 קילו שרובם משומן.. וכולם כבר אמרו לי להפסיק ולרדת עכשיו במשקל ועכשיו ירדתי 14 קילו..
בחדר כושר הציע לי מתאמן אחד שלהפסיק עם החיטוב כבר ולעשות שוב מסה בערך חצי שנה כי אם אני ימשיך בחיטוב עם השריר שאין לי אני ייראה כמו בחורה כמו שקרה לו בעבר..

מה אתם ממליצים לי לעשות?
ואם מסה.. אז איך לעשות אותה כשאני באמת עולה יותר בשריר לעומת השומן, והאם צריך תוספים?

סוף המסה- 79 קילו:
http://imageshack.us/photo/my-images/717/30664361.jpg/

אחרי חודשיים וחצי- שלוש של חיטוב, תמונה מהשבוע, 65 קילו:

http://imageshack.us/photo/my-images/402/tcyhj.jpg/

המצב שלי עכשיו הוא:
משקל: 65.
גובה: 170.

תודה לעוזרים.

מקשקש שטויות רוב האנשים אוכלים שטויות ואחר כך הם מתפלים על איך שהם נראים רוב האנשים בחדר כושר מרביצים אימון והתזונה שלהם על הפנים ולא עושים אירובי אני חושב שגם אתה אחד מהם ונראה כמו פח!!!

ואני חושב שאם אין לך עצות טובות לתת אל תיתן.

את העצות אחיתופל שלך אנשים פה עוד עלולים לקחת ברצינות.

אז באמת, בבקשה תפסיק

רוב המתאמנים במכון עם אחוזי שומן בשמים ולא עושים אירובי אפילו ונראים כמו פחים.
באים לאימון כדי לדחוס את השומן שלהם.
מה זה קשור לעצות שגויות אתה נותן? אין חשיבות למספר הארוחות, אבקת חלבון היא בסך הכל תוסף תזונה לכאלה שרוצים להגדיל את צריכת החלבון היומית שלהם ולא מצליחים להגיע לזה בתפריט הרגיל - היא אף פעם לא מועדפת על-פני אוכל כשיש ברירה.

בכל מקרה, לפותח השרשור - כל הכבוד על הירידה, למרות שזה נשמע לי מונפץ ברמות מטורפות שעלית בחודשיים 20 קילו, ואז תוך חודשיים שוב ירדת 14 קילו.. אתה חייב לתת פה את התפריט שהשתמשת, יש מצב שעלית על פריצת דרך בתחום התזונה 🙌

• פותח/ת השרשור
מה זה קשור לעצות שגויות אתה נותן? אין חשיבות למספר הארוחות, אבקת חלבון היא בסך הכל תוסף תזונה לכאלה שרוצים להגדיל את צריכת החלבון היומית שלהם ולא מצליחים להגיע לזה בתפריט הרגיל - היא אף פעם לא מועדפת על-פני אוכל כשיש ברירה.

בכל מקרה, לפותח השרשור - כל הכבוד על הירידה, למרות שזה נשמע לי מונפץ ברמות מטורפות שעלית בחודשיים 20 קילו, ואז תוך חודשיים שוב ירדת 14 קילו.. אתה חייב לתת פה את התפריט שהשתמשת, יש מצב שעלית על פריצת דרך בתחום התזונה 🙌

חח לא ניראה לי שעליתי על פריצת דרך בתחום התזונה ותודה על הפירגון על הירידה, אין לי בעיה לפרסם את התפריט, זה לא היה קבוע זה היה בערך משהו כזה:

בוקר:
- 2 ביצים מטוגנות + קופסה קוטג' 3% + 2 פרוסות לחם קל מקמח מלא.
- מלפפון + עגבנייה.
- כוס חלב 3%.
צהריים:
- כוס אורז + חזה עוף מטוגן בכפית וחצי שמן + ירקות מבושלים (בעיקר ירוקים)+ כף סלט טחינה (טחינה עם מים ולימון).
אחה"צ:
- 10 שקדים/ אגוזים + (לפעמים) יוגורט טבעי 1.5%.
ערב:
- טונה במים + כף שמן זית/ 5 פרוסות פסטרמה דלת שומן + 2 כפות טחינה.
- 2 פרוסות לחם קל מקמח מלא.
- מלפפון + עגבנייה.

*אחרי אימון 4 תמרים, ואו שייק חלבון או קופסה טונה במים/ קופסה קוטג'.

משהו כזה

ובערך בחודשיים וחצי 3 עליתי 20 קילו אבל תיראה איך נראיתי בסוף של המסה..
כל היום אכלתי ג'אנק - בורקסים, שווארמות, פיצות, המבורגרים, קרואסונים בקפטריה וכו'
זה היה בערך חודשיים- חודשיים וחצי אחרי שהתאמנתי בתוכנית ליצנית שהביא לי המדריך בחדר כושר ואז אמרו לי שבשביל לגדול צריך לעשות מה שנקרא מסה ושאלתי מה לאכול אמרו לי תאכל הכל כל מה שבא לך ותאכל ממנו הרבה..
כל זה היה ליפני שניכנסתי לפורום והתחלתי לקרוא מאמרים וספרים כמו עכשיו כמובן.. ובסוף עליתי ככה שכמעט ולא עליתי שריר ועליתי בשומן כמו מטורף..
בערך לקראת חודשיים אחרי החיטוב הבנתי איזה שטויות עשיתי .. והבנתי שאם אני עכשיו יעשה מסה היא כבר ממש לא תיראה ככה..

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית