נק' מוניטין:
256
- 300
- 6
שלום לכולם, התחלתי SS, הכל טוב ויפה, מרגיש שאתה עושה עם עצמך משהו, ואז מגיע האימון שוערים, עובד קשה גומר בקושי אבל סבבה אבל אז מגיע יום שני, עוד אימון שוערים בקושי. הגיע היום יום שלישי - הולך לחדר כושר ואני מת. בקצב הזה לא רק שהיכולת שלי באימוני שוערים שהם החשובים באמת תרד, אני גם עלול להיפצע, ואני עוד צריך ללכת לאימון שוערים מחר ויום חמישי שוב SS. אני חושב שזה באמת מוגזן לעבוד כל כך הרבה על הרגליים. חשבתי על זה קצת וחשבתי אולי לעשות את האימון A של הSS, אימון B של ה SS ובאימון השלישי רק בנץ' פרס, מיליטרי פרס ומתח או משהו בסגנון.
זה אפשרי? באמת שלא רציתי לבצע שינויים אבל אני לא מציג יכולת מספקת באימוני שוערים כי אין לי את הכוח לדחוף עם הרגליים כמו שאחרי שאני בא ממנוחה.
בבקשה תעזרו לי המוטיבציה שלי בשמים להשתפר כמה שיותר בפגרה הזאת ולבוא פנתר בתחילת העונה הקרובה (עולה לנוער).
נ.ב
כרגע יש רק אימוני שוערים, שתתחיל העונה יתחילו גם האימונים עם הקבוצה והאירובי שהם עושים זה סיוט!!! וזה בלי האימוני אתלטיקה. בקיצור, אני חייב למצוא פיתרון לחזק את הרגליים אבל בניגוד, לא להגזים (בלי החדר כושר אני עושה 7-8 אימונים אבל חייב את הכוח שאני מרוויח בחדר כושר אז אי אפשר לוותר לגמרי).
תודה !
זה אפשרי? באמת שלא רציתי לבצע שינויים אבל אני לא מציג יכולת מספקת באימוני שוערים כי אין לי את הכוח לדחוף עם הרגליים כמו שאחרי שאני בא ממנוחה.
בבקשה תעזרו לי המוטיבציה שלי בשמים להשתפר כמה שיותר בפגרה הזאת ולבוא פנתר בתחילת העונה הקרובה (עולה לנוער).
נ.ב
כרגע יש רק אימוני שוערים, שתתחיל העונה יתחילו גם האימונים עם הקבוצה והאירובי שהם עושים זה סיוט!!! וזה בלי האימוני אתלטיקה. בקיצור, אני חייב למצוא פיתרון לחזק את הרגליים אבל בניגוד, לא להגזים (בלי החדר כושר אני עושה 7-8 אימונים אבל חייב את הכוח שאני מרוויח בחדר כושר אז אי אפשר לוותר לגמרי).
תודה !