הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לא יודע מה לעשות כבר עם הבנץ הזה

yossiTnT

משתמש מתחיל
52
0
נק' מוניטין:
-85
52
0
אני בן 16 גובה 165 משקל 60

אימון קודם הגעתי לבנץ 70 קילו!! (כבוד) בקיצור באימון האחרון שמתי 72.5 הגעתי לחזרה 5 ולא יכלתי פשוט להרים את המוט נתקעתי עם 72 וחצי קילו על החזה שלי אני כמעט לא נושם מזלי שאבא שלי היה בבית וצעקתי לו שיבוא לעזור לי וזאת הפעם השניה שאני קורא לו פעם קודמת זה היה ב60 ומשו קילו

הוא אמר לי שאם עוד פעם אני מגיע למצב כזה הוא זורק לי את כל המכשירים מהבית ואני לא יודע מה לעשות
לכם זה גם קורה? אתה גם מגיעים לחזרה האחרונה ולא מצליחים זה לגיטימי? מה לעשות?

תודה לכולם

אני בן 16 גובה 165 משקל 60

אימון קודם הגעתי לבנץ 70 קילו!! (כבוד) בקיצור באימון האחרון שמתי 72.5 הגעתי לחזרה 5 ולא יכלתי פשוט להרים את המוט נתקעתי עם 72 וחצי קילו על החזה שלי אני כמעט לא נושם מזלי שאבא שלי היה בבית וצעקתי לו שיבוא לעזור לי וזאת הפעם השניה שאני קורא לו פעם קודמת זה היה ב60 ומשו קילו

הוא אמר לי שאם עוד פעם אני מגיע למצב כזה הוא זורק לי את כל המכשירים מהבית ואני לא יודע מה לעשות
לכם זה גם קורה? אתה גם מגיעים לחזרה האחרונה ולא מצליחים זה לגיטימי? מה לעשות?

תודה לכולם

קודם כל אני מסכים איתו כי עוד יצאתה בזול ואם אף אחד לא היה בבית?
אם אתה רואה שאתה מגיע לכשל ואתה ממש ניתקע אם המוט על החזה אז אתה יכול לא לשים סוגרים ולהטות את המוט לצד אחת ואז לצד השני בשביל שהוא יתרוקן למרות שזה עושה הרבה רעש ויכול להיות אתה לא תצליח לעשות את זה כי אני לא יודע בדיוקק איפה אתה מתאמן.
תמיד אתה צריך שיהיה לך ספוטר שיעזור לך אם הגעתה לכשל

שזה קורה לי אני מוריד את המוט בעדינות על החזה ומגלגל אותו על הגוף עד המותניים, מתרומם ומחזיר למקום שאני תופס אותו ב 2 ידיים

אם יש לך סט שיש סיכוי שתגיע לכשל תקרא לאבא שלך או למישהו מראש שישגיח דקה. זה יכול להיות מאוד מסוכן אחרת.

לא שמים סוגרים כשאתה עובד לבד. הרבה אנשים נפצעו ככה. במקרה של כשל תוכל להפיל את הפלטות לרצפה מצד אחד ואז מהצד השני - זה אולי ישבור חפצים בבית אבל לא את הצוואר או את עצם הבריח שלך.

• פותח/ת השרשור
קודם כל אני מסכים איתו כי עוד יצאתה בזול ואם אף אחד לא היה בבית?
אם אתה רואה שאתה מגיע לכשל ואתה ממש ניתקע אם המוט על החזה אז אתה יכול לא לשים סוגרים ולהטות את המוט לצד אחת ואז לצד השני בשביל שהוא יתרוקן למרות שזה עושה הרבה רעש ויכול להיות אתה לא תצליח לעשות את זה כי אני לא יודע בדיוקק איפה אתה מתאמן.
תמיד אתה צריך שיהיה לך ספוטר שיעזור לך אם הגעתה לכשל

אני יכול לעשות את זה אבל מה אני ישבור את הבלטות ויעשה רעש מטורף בכל הבית?

שזה קורה לי אני מוריד את המוט בעדינות על החזה ומגלגל אותו על הגוף עד המותניים, מתרומם ומחזיר למקום שאני תופס אותו ב 2 ידיים

חשבתי כבר על זה אבל אין סיכוי שאני יעשה כזה דבר
להעביר 70 קילו+ על כל החלקים בגוף אני לא יתאמן איזה חודש בגלל כזאת פעולה ואם לא זה דופק לך את כל האימון...

אם יש לך סט שיש סיכוי שתגיע לכשל תקרא לאבא שלך או למישהו מראש שישגיח דקה. זה יכול להיות מאוד מסוכן אחרת.

יש מצב אני ינסה להסביר לאבא שלי שצריכים לעלות משקלים וצריך שמישהו יהיה לידי
אני לא חושב שהוא ירצה הוא פשוט יגיד לי לא לעלות משקלים

לא שמים סוגרים כשאתה עובד לבד. הרבה אנשים נפצעו ככה. במקרה של כשל תוכל להפיל את הפלטות לרצפה מצד אחד ואז מהצד השני - זה אולי ישבור חפצים בבית אבל לא את הצוואר או את עצם הבריח שלך.

מאוד מעודד 😃

זה כולה דקה, תקרא לו לפני הסט שישגיח עליך (שיעמוד מאחוריך ובמקרה שאתה לא מצליח לבד שייעזור לך). אם אין לך איך לצאת מכשל אל תעלה משקל

תשמע אני לא יודע איזה בית יש לך אבל אין מה לעשות תבחר זה או שאבא שלך לא ירשה לך להתאמן או שתשבור כמה חלקים בגוף או שתשבור כמה חלקים בחדר, אני אישית באמת לא הייתי ממליץ לך לגלגל משקל כזה על הגוף.
מקסימום אתה יכול לשים כריות או כמה בגדים בידיעה שאתה הולך להכשל או הכי טוב להשיג איזה ספוטר שישגיח עלייך אח\אבא\חבר או אפילו אמא קיצר מישהו שיוכל להרים את המשקל הזה.
חוץ מיזה אתה יכול גם להתקדם בלי להגיע לכשל, אני למשל מתי שאני מרגיש שאני יגיע לכשל(וכן אני מרגיש) אני פשוט לא עושה את החזה כי ממילא לא ירים את המוט אז מה זה יתן לי?.

אתה יכול להשקיע בראק שעולה איזה 1000 ומשהו שח (לא זוכר כמה זה ה"משהו")
היה אחד כזה לרן - כותב בפורום תחת השם MOO

יותר משתלם מאשר לזרוק את הפלטות על הריצפה בחדר וכנראה זאת הפעם האחרונה שתראה אותם אחרי שאבא שלך יראה ששברת משהו בבית.

הכי טוב זה לעבוד בכלוב עם מוטות בטיחות.
תראה סרטונים של alalalal למשל.

👑 מלך אתה

ועכשיו אם נניח יבוא מישהו וישאל איפה אפשר למצוא בשר קפוא וזול יחסית באזור הדרום אתה תזכיר לו שהכי טעים זה סטייק פילה או אנטריקוט מקצבייה בכיכר המדינה?

👑 מלך אתה

ועכשיו אם נניח יבוא מישהו וישאל איפה אפשר למצוא בשר קפוא וזול יחסית באזור הדרום אתה תזכיר לו שהכי טעים זה סטייק פילה או אנטריקוט מקצבייה בכיכר המדינה?

מוטות בטיחות בהקשר הזה לא חייבים להיות מוטות בטיחות קלאסיים. הרעיון הוא לאלתר משהו שישמש לאותה פונקציה - לאפשר עבודה בטווח תנועה מלא ע"י הקשת בגב, שאותה בעת הצורך אפשר להוריד והמוט יישאר על משטח שהוא לא הבטן/חזה/גרון שלך.
כמו שבמכונים שאין בהם מוטות בטיחות אפשר לאלתר ע"י הבאת ספות שעליהם ניתן להניח את המוט במקרה של כשל בסקוואט.
אני לא יודע אילו כלים יש לבחור בבית, אבל זה רעיון הרבה יותר טוב מאשר להגיע לכשל ולקוות לטוב ו/או לשבור את הרצפה.

זה בדיוק מה שכתבת בהודעה הקודמת, מוטות בטיחות. בעצם לא בדיוק, רק תוסיף עכשיו כלוב (קלאסי או לא)
ויש לך כלוב עם מוטות בטיחות לא קלאסיים...
😃

זה בדיוק מה שכתבת בהודעה הקודמת, מוטות בטיחות. בעצם לא בדיוק, רק תוסיף עכשיו כלוב (קלאסי או לא)
ויש לך כלוב עם מוטות בטיחות לא קלאסיים...
😃

ספה לבנץ' אני מבין שיש לבנאדם, נכון? שיאלתר מוטות בטיחות לא קלאסיים, כפי שמאלתרים בסקוואט אם אין, או שיקנה. רוב הסיכויים שזה יהיה יותר זול מלרצף את הבית מחדש (במקרה הטוב, שבו הוא אכן יצליח לצאת מהכשל בצורה כזו). עכשיו ההודעה ברורה? 😃

ספה לבנץ' אני מבין שיש לבנאדם, נכון? שיאלתר מוטות בטיחות לא קלאסיים, כפי שמאלתרים בסקוואט אם אין, או שיקנה. רוב הסיכויים שזה יהיה יותר זול מלרצף את הבית מחדש (במקרה הטוב, שבו הוא אכן יצליח לצאת מהכשל בצורה כזו). עכשיו ההודעה ברורה? 😃

הנה, למטה, הודעתך המקורית. המלצת על כלוב + מוטות, וזה מה שתהיתי לגביו. שאר ההודעות שלך ברורות.

הכי טוב זה לעבוד בכלוב עם מוטות בטיחות.
תראה סרטונים של alalalal למשל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית