קצת רקע:
חזרתי להתאמן אחרי הפסקה שלקראת סופה נפצעתי בברך (הפטלה יצאה מהמקום וחזרה), לא יכולתי ללכת כמו שצריך במשך משהו כמו שבועיים-שלושה. אחרי כל הסיפור הזה כושר הגופני שלי ירד לרצפה, הייתי בסביבות ה25% שומן במשקל 107 ק"ג. מאז התחלתי חיטוב ואימונים בבית בשילוב אינטרוואלים, כרגע אני עומד על משקל גוף של 100 ק"ג בסביבות ה20% שומן.
מטרות: להגיע לאיזור ה12% שומן תוך כדי שמירה על מסת שריר בפרק זמן כמה שיותר קצר.
האמצעים הנוכחיים: דאמבלים עם פלטות מתברגות עד 20 ק"ג לכל משקולת, מתח ומקבילים באחיזה צרה מחוץ לבית. כרגע אין לי תקציב לחד"כ, מקווה שבשבועות הקרובים אני ארוויח מספיק למנוי.
בלוג הזה אני מתכוון לעקוב גם אחרי האימונים וגם אחרי התזונה ולראות איך הכל משפיע על קצב הירידה והביצועים באימונים.
האימון של אתמול:
מתח בסופינציה ופרונציה (כל סט אחיזה שונה) משקל גוף - 3 2 1 1 1
לחיצת כתפיים בעמידה עם משקולות יד 17.5 כל יד - 7 8 5
היום: מתח - 3 1
לפעמים אני עושה מתח יום אחרי יום כדי להוסיף נפח כללי בכדי להתקדם מהר יותר.
בשלב הנוכחי אני שוקל לשלב חצאי סקוואט עם משקולות יד, אני יודע שזה זבל אבל זה עדיף מכלום.
תזונה:
בוקר - 60 גרם פייבר 1 עם 300~ מ"ל חלב
צהריים - קופסת טונה, שתי ביצים שתי פרוסות לחם מלא, 50-100 גרם כרוב אדום במיונז
ערב - 350-400 גרם חזה עוף מטוגן
לילה - 4 חלבוני ביצים ושתי פרוסות גבינה 22%.
חזרתי להתאמן אחרי הפסקה שלקראת סופה נפצעתי בברך (הפטלה יצאה מהמקום וחזרה), לא יכולתי ללכת כמו שצריך במשך משהו כמו שבועיים-שלושה. אחרי כל הסיפור הזה כושר הגופני שלי ירד לרצפה, הייתי בסביבות ה25% שומן במשקל 107 ק"ג. מאז התחלתי חיטוב ואימונים בבית בשילוב אינטרוואלים, כרגע אני עומד על משקל גוף של 100 ק"ג בסביבות ה20% שומן.
מטרות: להגיע לאיזור ה12% שומן תוך כדי שמירה על מסת שריר בפרק זמן כמה שיותר קצר.
האמצעים הנוכחיים: דאמבלים עם פלטות מתברגות עד 20 ק"ג לכל משקולת, מתח ומקבילים באחיזה צרה מחוץ לבית. כרגע אין לי תקציב לחד"כ, מקווה שבשבועות הקרובים אני ארוויח מספיק למנוי.
בלוג הזה אני מתכוון לעקוב גם אחרי האימונים וגם אחרי התזונה ולראות איך הכל משפיע על קצב הירידה והביצועים באימונים.
האימון של אתמול:
מתח בסופינציה ופרונציה (כל סט אחיזה שונה) משקל גוף - 3 2 1 1 1
לחיצת כתפיים בעמידה עם משקולות יד 17.5 כל יד - 7 8 5
היום: מתח - 3 1
לפעמים אני עושה מתח יום אחרי יום כדי להוסיף נפח כללי בכדי להתקדם מהר יותר.
בשלב הנוכחי אני שוקל לשלב חצאי סקוואט עם משקולות יד, אני יודע שזה זבל אבל זה עדיף מכלום.
תזונה:
בוקר - 60 גרם פייבר 1 עם 300~ מ"ל חלב
צהריים - קופסת טונה, שתי ביצים שתי פרוסות לחם מלא, 50-100 גרם כרוב אדום במיונז
ערב - 350-400 גרם חזה עוף מטוגן
לילה - 4 חלבוני ביצים ושתי פרוסות גבינה 22%.