שלום לכולם ! אני חדש בקהילה, נרשמתי הרגע אחרי בערך חודשיים של קריאה בפורטל קילוגרם וקצר גלישה בפורום 😃
אז לאחר ארבעה חודשים של אימוני פיצולים (AB) אני בקרוב מתחיל את התכנית SS שלפי מה שהבנתי היא התכנית היעילה ביותר למתאמנים מתחילים שרוצים לגדול ולהתחזק ע"י כך שמתקדמים באופן לינארי מאימון לאימון באופן עצים עם תרגילי הבסיס בלבד.
קראתי את המאמר "SS - שאלות ותשובות" ובפרק של התזונה כתוב:
משקלי הוא 60 קילו, והנה החישובים שעשיתי על מנת שאדע מה הערכים על פיהם להרכיב את התפריט תזונה:
60X48 = 2880 calories קלוריות סה"כ
0.5X2880 = 1440 calories 1440:4 = 360g carbs פחמימות
0.25X2880 = 720 calories 720:9 = 80g fat שומן
0.25X2880 = 720 calories 60X2 = 120g protein חלבון
התפריט מצורף כקובץ - בתחתית ההודעה. הוא יורד בחצי שנייה.
אשמח לשמוע חוות דעתכם על התפריט 😃, סה"כ הוא אמור להיות טוב כי עבדתי והקפדתי כל הערכים הסופיים לפי החישובים והמאמרים \ מדריכים: "Starting Strength – שאלות ותשובות" מכיוון שאני מתכוון להתחיל בתכנית, וב- "המדריך השלם להעלאה במסת השריר".
אז לאחר ארבעה חודשים של אימוני פיצולים (AB) אני בקרוב מתחיל את התכנית SS שלפי מה שהבנתי היא התכנית היעילה ביותר למתאמנים מתחילים שרוצים לגדול ולהתחזק ע"י כך שמתקדמים באופן לינארי מאימון לאימון באופן עצים עם תרגילי הבסיס בלבד.
קראתי את המאמר "SS - שאלות ותשובות" ובפרק של התזונה כתוב:
אני מתבגר רזה והעדפתי את השיטה הזו על-פני חישוב ה- BMR והוספת קלוריות לשם מאזן חיובי.דרך קלה יותר, ומדוייקת באותה רמה:
אם אתה רזה או מתבגר, הכפל את משקל הגוף שלך ב-44. אם אתה מתבגר רזה, הכפל אותו ב-48.
אם אתה שמנמן ואתה רוצה להרזות, משהו בין 26-33 קלוריות לק"ג צריך להספיק, תלוי בגיל שלך וכמה אתה שמנמן. למלאים שהם חזקים מאוד באופן טבעי יהיה חילוף חומרים יותר מהיר עקב הבסיס החזק שלהם, כמו גם למתבגרים שמנמנים. אם אתם כאלו, לכו לכיוון ה-33 קלוריות לק"ג. אם לא ואתם גם יותר גדולים (בגיל), בדקו איך תגיבו ל-26 קלוריות לק"ג גוף.
מתבגרים אתלטיים בדרך כלל יוכלו לאכול מה שהם רוצים. אם אתה רוצה להיות חזק בטירוף (שחקן פוטבול) ואתה רוצה לעלות במשקל, לך על הטווח של 44-48 קלוריות לק"ג. אחרת, לך לכיוון ה-39.
משקלי הוא 60 קילו, והנה החישובים שעשיתי על מנת שאדע מה הערכים על פיהם להרכיב את התפריט תזונה:
60X48 = 2880 calories קלוריות סה"כ
0.5X2880 = 1440 calories 1440:4 = 360g carbs פחמימות
0.25X2880 = 720 calories 720:9 = 80g fat שומן
0.25X2880 = 720 calories 60X2 = 120g protein חלבון
התפריט מצורף כקובץ - בתחתית ההודעה. הוא יורד בחצי שנייה.
אשמח לשמוע חוות דעתכם על התפריט 😃, סה"כ הוא אמור להיות טוב כי עבדתי והקפדתי כל הערכים הסופיים לפי החישובים והמאמרים \ מדריכים: "Starting Strength – שאלות ותשובות" מכיוון שאני מתכוון להתחיל בתכנית, וב- "המדריך השלם להעלאה במסת השריר".