הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אוכל אחרי אימון כוח

nizan212

משתמש מתחיל
36
0
נק' מוניטין:
0
36
0
שלום לכולם ,
הגובה שלי הוא - 1.89 ,
המשקל שלי הוא- 75 ק"ג

ישר אחרי האימון כוח אני אוכל קופסת קוטג' , שתי בננות , ו4 כוסות מים .
עכשיו יש לי כמה שאלות:

1. האם מה שאני אוכל ישר אחרי האימון טוב ומספיק?
2. האם כדאי להחליף את הבננה בסוכר ענבים או להוסיף ?
3. בהמשך היום לאחר האימון מה כדאי לאכול וגם בערב ?

תודה רבה לכל העוזרים !

תתחיל עם חיובי נמוך משהו כמו 200-500 ותעלה עם הזמן
אבל אתה חייב תוכנית כוח כמו SS 5X5

בנוסף תאכל לפחות 150-200 גרם חלבון ביום

• פותח/ת השרשור
השאלה שלי היא מתי בדיוק לאכול כל דבר , ומה יותר חשוב התכנית שבה אני מתאמן או המזון שאחרי ולפני האימון ?

השאלה שלי היא מתי בדיוק לאכול כל דבר , ומה יותר חשוב התכנית שבה אני מתאמן או המזון שאחרי ולפני האימון ?

לגבי הזתמן זה לא כל כך משנה כל עוד אתה מכניס ערכים בסוף כל יום.

התכנית שבה אתה מתאמן יותר חשובה מאשר להקפיד לאכול שעה אחרי האימון או שטויות כאלה.

תתאמן חזק תאכל כמו שצריך ותן בראש. זה הכל

לא צריך לחשוב כל היום על איך ומתי וכמה לאכול

באופן כללי תאכל בבוקר
במהלך היום כמה ארוחות שיוצא לך (אם אתה אוהב ארוחות גדולות אז מספיק 1 גדולה)
תאכל לפני אימון (שעה שעתיים לפני)
תאכל אחרי אימון (לא חובה מיד אבל תאכל)
ואם חסר לך אוכל תכניס עוד ארוחות או שתגדיל את הקיימות

• פותח/ת השרשור
אם אחרי אימון אני אוכל קופסת קוטג ובארוחת צהריים איזה חזה עוף מבחינת חלבונים זה מספיק ?

אתה צריך לאכול במהלך כל היום 2 גרם חלבון על כל קילו משקל גוף (דוגמא: שוקל 70 קילו כפול 2 = 140 גרם חלבון ליום)

• פותח/ת השרשור
קראתי שבאדממה אם אתה מכירים יש 13.1 חלבון למאה גרםם , בנוסף לקוטג וחזה עוף זה יכול להיות משהו שיעזור לבניה של הגוף ?

קראתי שבאדממה אם אתה מכירים יש 13.1 חלבון למאה גרםם , בנוסף לקוטג וחזה עוף זה יכול להיות משהו שיעזור לבניה של הגוף ?
זה יכול להיות חלק מהחלבון בתזונה היומית אבל לא הייתי בונה רק על החלבון הזה כי הוא לא חלבון איכותי יחסית (מכיל חומצות אמינו במינון נמוך יחסית והספיגה לא בשמיים, אבל זה כן יכול להחשב כחלבון בתזונה היומית אם אתה אוכל עוד דברים כמו מה שציינת).
בכל מקרה מה שבונה את הגוף זה מספיק קלוריות בתזונה היומית + צריכת חלבון מספקת + תוכנית אימונים והתאוששות יעילה בין האימונים. אם משהו במשתנים הללו יתפקשש אתה תתקדם לאט יותר או בכלל לא.

• פותח/ת השרשור
סבבה ודבר אחרון , האם להתאמן יום אחרי טוב זה דבר טוב או רע? נגיד יום אחד חזה כתפים ויד אחורית, ויום אחרי גב, רגלים ויד קדמית, ורק אז יום מנוחה .

סבבה ודבר אחרון , האם להתאמן יום אחרי טוב זה דבר טוב או רע? נגיד יום אחד חזה כתפים ויד אחורית, ויום אחרי גב, רגלים ויד קדמית, ורק אז יום מנוחה .

למה ABC? אתה מתחיל.
להתאמן כל יום זה לא טוב.
תתחיל תכנית כוח עד שתגיע למשקלים נוראמלים ואז תוכל להתחיל לחשוב על ABC ופיצולים ( כי עכשיו עם המשקלים שלך בטח כמעט ואין גירוי)

• פותח/ת השרשור
אני עושה תכנית AB

נגיד יום ראשון A יום שני B ואז יום מנוחה . זה 4 אימונים בשבוע , זה טוב לא ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית