הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון סקוואט היי-באר לחיטוב... 148X3

SweetBamba

משתמש כבוד
8,677
1,546
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
10,850
8,677
1,546

חלש אני יודע
אבל זה יהיה בהתקדמות
מה דעתכם?

---------- התגובה התווספה ב 04:01 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 03:59 ----------

רואים שאני שובר?

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
נראה דיי גבולי, לא משהו שאפשר לשפוט לפי הסרטון.
בכל מקרה בשביל HB עדיף לך לרדת יותר עמוק מזה גם אם אתה שובר.

• פותח/ת השרשור
תודה,אבל באמת הרגשתי ששברתי
אם תעשה פריז בנק' שאני למטה תוכל לראות איפה התחת ואיפה הברך..אני חושב שזה יתן לגיטימציה
ולמה נמוך יותר בהייבאר?
יש הסבר?

בהייבר שוברים יותר בגלל הזווית של הגב וההתיישבות אחורה + הבאונס. תעבור על סרטונים של הייבר, נדמה לי שזה קצת גבוה.

זה לא HB, אתה שם את המוט גבוה ועושה אותה תנועה כמו LB.
מבחינת עומק הן נראות גבוליות, אבל זה זווית שקשה לראות.

• פותח/ת השרשור
יופי רציתי לשמוע הערות בונות כאלו....
כנראה לא הבנתי את ההבדל של הלואו בר והיי בר והייתי בטוח זה רק מיקום המוט
טוב שאתם אומרים לי
העומק אני דיי בטוח שטוב (ללואו בר) אם בהיי באר צריך לרדת יותר אני אנסה

ולנושא הראק - כן זה זין רציני

יש לכם סרטון או המלצות כלשהם על איך לעשות היי באר אמיתי?

YouTube - ‪MOV00190.MP4‬‏

חלש אני יודע
אבל זה יהיה בהתקדמות
מה דעתכם?

---------- התגובה התווספה ב 04:01 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 03:59 ----------

רואים שאני שובר?

נראה בסדר. אתה כנראה עומד קצת רחב מדי בגלל הספסל, ובכלל הספסל הזה הוא פוטנציאל לתאונה.

איך בדיוק הוא עושה תנועה כמו של LB?
זה הכל עניין של המבנה גוף כמו שאמרו (למרות שאם הוא היה יורד עד הסוף זה לא היה נראה מוזר)

מה שכן יש לך קצת גוד מורנינג בתחילת העלייה אבל זה משהו שאמור להסתדר כשתרד עד הסוף (ואולי אם היתה לך אפשרות לעמוד יותר צר)

סה"כ לפי דעתי התנועה שלך טובה.

נערך לאחרונה:
איך בדיוק הוא עושה תנועה כמו של LB?
זה הכל עניין של המבנה גוף כמו שאמרו (למרות שאם הוא היה יורד עד הסוף זה לא היה נראה מוזר)

מה שכן יש לך קצת גוד מורנינג בתחילת העלייה אבל זה משהו שאמור להסתדר כשתרד עד הסוף (ואולי אם היתה לך אפשרות לעמוד יותר צר)

סה"כ לפי דעתי התנועה שלך טובה.

איך זה נראה כמו HB בכלל(חוץ ממיקום המוט)?

באמת?
מוזר שאצלי זה מאוד שונה(ההבדל ביניהם), איך זה?

בטח שזה שונה, לרוב בHB הגב יהיה יותר אנכי, אבל זה לא חוק ברזל.
בHB גם השימוש בהיפ דרייב קטן יותר מLB , אם ניסית את שניהם אתה תדע את זה.
מה שיקבע אם זה , LB או HB זה רק מיקום המוט.

בטח שזה שונה, לרוב בHB הגב יהיה יותר אנכי, אבל זה לא חוק ברזל.
בHB גם השימוש בהיפ דרייב קטן יותר מLB , אם ניסית את שניהם אתה תדע את זה.
מה שיקבע אם זה , LB או HB זה רק מיקום המוט.

אז גב זקוף יותר, המסטרינג רפוי, בדרך כלל טווח תנועה גדול יותר.
כיצדד התנועה מתחילה, איך מחזיקים את המוט, רוחב האחיזה והדרך בה מחזיקים, המבט,
רוחב העמידה, השרירים שעובדים, ובאופן כללי רוב הדגשים שונים...

אני עשיתי את שניהם מספיק זמן כדי לדעת את ההבדל, ושעברתי מHB לLB לקח לי יותר זמן ללמוד מאשר רק להעביר את מיקום המוט כמה ס"מ למטה.

אני עשיתי את שניהם מספיק זמן כדי לדעת את ההבדל, ושעברתי מHB לLB לקח לי יותר זמן ללמוד מאשר רק להעביר את מיקום המוט כמה ס"מ למטה.

חוץ מהדגשים שמשווים בין הLB שלו שאנחנו לא יכולים לדעת עליו, כל הדגשים שנתת קורים אצלו (חוץ מההתייחסות לשרירים שלא קשורה לתנועה).
וגם אם הוא יעלה סרטון של הLB שלו אני מאמין שכל השאר יתקיימו ואם לא אז הוא לא מבצע LB בטכניקה נכונה.

חוץ מהדגשים שמשווים בין הLB שלו שאנחנו לא יכולים לדעת עליו, כל הדגשים שנתת קורים אצלו (חוץ מההתייחסות לשרירים שלא קשורה לתנועה).
וגם אם הוא יעלה סרטון של הLB שלו אני מאמין שכל השאר יתקיימו ואם לא אז הוא לא מבצע LB בטכניקה נכונה.

אם ההמסטרינגס שלו היה יותר רפוי סביר להניח שטווח התנועה היה יותר גדול, והבאונס היה בא לא מההאמס אלא מהתיאומים/ברכיים. כרגע זה נראה שעטנז.

כל הדברים האלה תלויים במבנה גוף.

לא יודע איך אפשר לומר שההבדל בין LB ל-HB זה רק המיקום של המוט.

אם אנחנו מניחים שהעמידה היא קבועה (וכולם בפורום עומדים בערך אותו הדבר, חוץ מעידן שעומד כמו זונה) ההבדל בתנועה נגזר מההבדל במיקום המוט. אין שתי דרכים לבצע סקוואט נכון ברגע שקבעת את מיקום המוט.

לא מבין מה כתבת פה.
אם הייתי אומר לך שזה LB(לא היית רואה את מיקום המוט), בחיים לא היית אומר שזה נראה כמו HB.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית