נק' מוניטין:
10,850
- 8,677
- 1,546
חלש אני יודע
אבל זה יהיה בהתקדמות
מה דעתכם?
---------- התגובה התווספה ב 04:01 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 03:59 ----------
רואים שאני שובר?
נערך לאחרונה ע"י מנהל:
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
ההבדל בין HB לLB זה המיקום של המוט.
כמה הגב שלך יילך קדימה זה עניין של המבנה האנטומי שלך.
YouTube - MOV00190.MP4‏
חלש אני יודע
אבל זה יהיה בהתקדמות
מה דעתכם?
---------- התגובה התווספה ב 04:01 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 03:59 ----------
רואים שאני שובר?
איך בדיוק הוא עושה תנועה כמו של LB?
זה הכל עניין של המבנה גוף כמו שאמרו (למרות שאם הוא היה יורד עד הסוף זה לא היה נראה מוזר)
מה שכן יש לך קצת גוד מורנינג בתחילת העלייה אבל זה משהו שאמור להסתדר כשתרד עד הסוף (ואולי אם היתה לך אפשרות לעמוד יותר צר)
סה"כ לפי דעתי התנועה שלך טובה.
באמת?
מוזר שאצלי זה מאוד שונה(ההבדל ביניהם), איך זה?
בטח שזה שונה, לרוב בHB הגב יהיה יותר אנכי, אבל זה לא חוק ברזל.
בHB גם השימוש בהיפ דרייב קטן יותר מLB , אם ניסית את שניהם אתה תדע את זה.
מה שיקבע אם זה , LB או HB זה רק מיקום המוט.
אז גב זקוף יותר, המסטרינג רפוי, בדרך כלל טווח תנועה גדול יותר.
כיצדד התנועה מתחילה, איך מחזיקים את המוט, רוחב האחיזה והדרך בה מחזיקים, המבט,
רוחב העמידה, השרירים שעובדים, ובאופן כללי רוב הדגשים שונים...
אני עשיתי את שניהם מספיק זמן כדי לדעת את ההבדל, ושעברתי מHB לLB לקח לי יותר זמן ללמוד מאשר רק להעביר את מיקום המוט כמה ס"מ למטה.
חוץ מהדגשים שמשווים בין הLB שלו שאנחנו לא יכולים לדעת עליו, כל הדגשים שנתת קורים אצלו (חוץ מההתייחסות לשרירים שלא קשורה לתנועה).
וגם אם הוא יעלה סרטון של הLB שלו אני מאמין שכל השאר יתקיימו ואם לא אז הוא לא מבצע LB בטכניקה נכונה.
אז גב זקוף יותר, המסטרינג רפוי, בדרך כלל טווח תנועה גדול יותר.
כיצדד התנועה מתחילה, איך מחזיקים את המוט, רוחב האחיזה והדרך בה מחזיקים, המבט,
רוחב העמידה, השרירים שעובדים, ובאופן כללי רוב הדגשים שונים...
אני עשיתי את שניהם מספיק זמן כדי לדעת את ההבדל, ושעברתי מHB לLB לקח לי יותר זמן ללמוד מאשר רק להעביר את מיקום המוט כמה ס"מ למטה.
לא יודע איך אפשר לומר שההבדל בין LB ל-HB זה רק המיקום של המוט.
חוץ מהדגשים שמשווים בין הLB שלו שאנחנו לא יכולים לדעת עליו, כל הדגשים שנתת קורים אצלו (חוץ מההתייחסות לשרירים שלא קשורה לתנועה).
וגם אם הוא יעלה סרטון של הLB שלו אני מאמין שכל השאר יתקיימו ואם לא אז הוא לא מבצע LB בטכניקה נכונה.