נק' מוניטין:
10,850
- 8,677
- 1,546
חלש אני יודע
אבל זה יהיה בהתקדמות
מה דעתכם?
---------- התגובה התווספה ב 04:01 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 03:59 ----------
רואים שאני שובר?
נערך לאחרונה ע"י מנהל:
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אז גב זקוף יותר, המסטרינג רפוי, בדרך כלל טווח תנועה גדול יותר.
כיצדד התנועה מתחילה, איך מחזיקים את המוט, רוחב האחיזה והדרך בה מחזיקים, המבט,
רוחב העמידה, השרירים שעובדים, ובאופן כללי רוב הדגשים שונים...
אני עשיתי את שניהם מספיק זמן כדי לדעת את ההבדל, ושעברתי מHB לLB לקח לי יותר זמן ללמוד מאשר רק להעביר את מיקום המוט כמה ס"מ למטה.
אם ההמסטרינגס שלו היה יותר רפוי סביר להניח שטווח התנועה היה יותר גדול, והבאונס היה בא לא מההאמס אלא מהתיאומים/ברכיים. כרגע זה נראה שעטנז.
אם אנחנו מניחים שהעמידה היא קבועה (וכולם בפורום עומדים בערך אותו הדבר, חוץ מעידן שעומד כמו זונה) ההבדל בתנועה נגזר מההבדל במיקום המוט. אין שתי דרכים לבצע סקוואט נכון ברגע שקבעת את מיקום המוט.
רשמתי שהכל בסדר חוץ מהעומק==>כשהוא ירד עמוק (שזה משהו שקל ליישם) לא תהיה אף בעיה בסקוואט (אולי הגוד מורנינג, סיכוי קטן).
כל הדברים האלה תלויים במבנה גוף.
אם אנחנו מניחים שהעמידה היא קבועה (וכולם בפורום עומדים בערך אותו הדבר, חוץ מעידן שעומד כמו זונה) ההבדל בתנועה נגזר מההבדל במיקום המוט. אין שתי דרכים לבצע סקוואט נכון ברגע שקבעת את מיקום המוט.
נכון, אז הדרך לבצע LB עם מוט שמונח יותר גבוה היא דרך לא טובה. ונדמה לי שלרוב האנשים תהיה עמידה צרה יותר ב-HB.
אמרתי שנראה לי שהוא עומד רחב מדי, אבל בהתחשב בעמידה הסקוואט נראה בסדר. אם הוא ישים נעליים של משקולנים הסקוואט יהיה יותר דומה למה שאתה רגיל לראות.
נכון,בדרך כלל, אבל אם אני שובר מקביל בסנטימטר והמוט על הטרפזים, זה עדיין HB.
האחיזה , מושפעת מזה שהמוט נמצא נמוך וכדי שהוא לא ייפול דוחפים אותו לכיוון הגוף, שוב זו תוצאה של מיקום המוט.
LB אפשר לעשות בעמידה רחבה וגם צרה, אותו כנל בקשר לHB.
כל זה מושפע ממיקום המוט.
אתה מתכוון היחידי שלא עומד כמו זונה.
מבנה גוף ישפיע אולי אצל נכים מוטורית(או חוסר טכניקה, תשומת לב) שלא יכולים לשבת זקופים, אצל השאר הזווית נובעת מבחירה.
אני רגיל לראות LB, ככה שמה שהוא עושה נראה לי פחות או יותר אותו דבר.
השאלה אם הוא לא יורד עמוק בגלל שהוא לא שם לב, או בגלל המתיחה בהאמס. אם זה השני, הוא יצטרך לשנות את הזווית של הגב?
מבנה גוף ישפיע אצל כל אחד. אם יש לך ירך ארוכה ופלג גוף עליון קצר אתה תהיה פחות זקוף מבן אדם עם פרופורציות אחרות.
זה שקול ללהגיד שאורך ידיים לא משפיע על הצורה בה אתה הסטאפ שלך בדדליפט נראה.
אם היה לי כח הייתי מצלם "LB" עם מיקום גבוה, ו"HB" עם מיקום נמוך.
אם אתה מדבר על סמנטיקה, אז אין לי מה להתווכח איתך...
זה בדיק מה שאמרתי מי שיכול להיות זקוף יכול להיות גם לא.
אתה לא תצליח לצלם HB עם מיקום נמוך בחיים.
קשה לי להאמין שהוא הגיע לקצה טווח התנועה של ההמסטרינג שלו.
אם כן זאת בעיית גמישות (שוב, סיכוי קלוש)
הוא פשוט עוצר את עצמו ועולה, כמו אם תנסה לעצור את עצמך אחרי 2 ס"מ של סקוואט.
מה שבטוח הוא לא יצטרך לשנות את הזווית של הגב באף מצב כי הוא יפול אחורה (כשהברכיים באותו מקום).
אם היה לי כח הייתי מצלם "LB" עם מיקום גבוה, ו"HB" עם מיקום נמוך.
אם אתה מדבר על סמנטיקה, אז אין לי מה להתווכח איתך...
זה לא מה שאמרתי. אמרתי שכמה אתה זקוף נקבע באופן חד משמעי מהעמידה וממיקום המוט. כל השאר הם דברים שלא בשליטתך (פרופורציות).
ומה היית מראה בזה?
יכול להיות שהתנועה תראה שונה, אבל כל זה מושפע מהמנח של המוט והאנטומיה של הבנאדם.
יש אנשים שגם LB וגם HB יראו דומים מאוד, ויש אנשים ששתי התנועות יראו שונות לגמרי.
לא צריך להגיע ממש לקצה טווח התנועה בשביל הבאונס.
ואם הוא ישנה את הזווית של הגב ליותר אנכית ויתיישב אחורה הוא לא ייפול וטווח התנועה יהיה יותר מלא. ברור שזה תלוי גם בעמידה + בתזוזת ברכיים, לא רואה בעיה עם זה. הברכיים זה הדבר האחרון שמעניין כל עוד הן מוצאות החוצה ולא גולשות.