הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ בדיקת טכנקיה SQ ו DL

ElemenTal

משתמש פעיל
832
26
נק' מוניטין:
633
832
26
פעם ראשונה ניסיתי SQ LB (עד עכשיו הייתי עושה HB) וגם פעם ראשונה שהשתמשתי בחגורה, זה סט שלישי:

ודדליפט, מקווה שיש שיפור מהפעם הקודמת

לגבי ה LB SQ - ב HB הייתי יורד עמוק, הרבה יותר מרק לשבור מקביל, אבל לפי מה שהבנתי וגם הרגשתי ב LB אי אפשר לרדת עמוק כמו ב HB נכון ? אז בקיצור איך יצא לי, חזרות 1-3 ניראה לי כן שברתי טיפה מקביל, 4 לא, ו 5 היה הכי עמוק...?

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
זה בכיוון אבל זה עדיין לא זה.
בסקוואט אתה צריך להוציא ברכיים החוצה ולהתיישב אחורה. אל תסתכל לשמיים אלא תשאיר את הצוואר ישר, אחרת לא תצליח להוציא חזה. אתה גם לא בדיוק מבין עד לאיפה לרדת, תוציא ברכיים ותתיישב אחורה עד שתרגיש את המתיחה של באונס. ייקח קצת זמן למצוא את זה.
הדדליפט שלך לא טוב כי המוט רחוק מהרגל.

• פותח/ת השרשור
זה בכיוון אבל זה עדיין לא זה.
בסקוואט אתה צריך להוציא ברכיים החוצה ולהתיישב אחורה. אל תסתכל לשמיים אלא תשאיר את הצוואר ישר, אחרת לא תצליח להוציא חזה. אתה גם לא בדיוק מבין עד לאיפה לרדת, תוציא ברכיים ותתיישב אחורה עד שתרגיש את המתיחה של באונס. ייקח קצת זמן למצוא את זה.
הדדליפט שלך לא טוב כי המוט רחוק מהרגל.

להוציא ברכיים קדימה או לצדדים ?

ובדדליפט חוץ ממה שאמרת, איך השאר ? הגב ?
ולא ניראה לי שזה רחוק מהרגל, אולי ככה זה ניראה. בעיקרון אני מנסה להצמיד את המוט לשוקיים.

הסקוואט אתה קצת נופל קדימה עם הגב גוד מורנינג כזה תעבור עוד קצת על הסירטונים עם הגב..
אחשלי איפה הכלוב או המוטות במצב שתגיע לכשל
בהצלחה אחי

• פותח/ת השרשור
הסקוואט אתה קצת נופל קדימה עם הגב גוד מורנינג כזה תעבור עוד קצת על הסירטונים עם הגב..
אחשלי איפה הכלוב או המוטות במצב שתגיע לכשל
בהצלחה אחי

אין :/
כשאני כן חושב שיהיה כשל בסט האחרון אז אני מבקש שישמרו עלי... לא שזה נותן כזה ביטחון שבן אדם שלא יודע מה זה סקוואט עומד מאחורי עם ידיים בכיסים, אבל נגיד P:

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית